JAGUAR I-PACE 

Puhtaalta pöydältä suunniteltu Jaguar I-PACE on ennenkokematon täyssähköauto BEV-kategoriaan (Battery Electric Vehicle). Katseet vangitseva ulkonäkö ja ainutlaatuinen suorituskyky tekevät siitä maailman halu uimman viisipaikkaisen sähköurheiluauton. 

Ennakkohinnat alkaen  84 380 €

KOEJORAPORTIT

I-PACE Kauppalehti

KAUPPALEHTI:
Lupaava uutuus sähköautokisaan

Voimaa ja vääntöä riitti vaikka rata-­ajoon, mikä on harvinaista katumaasturille. Kaasun polkaisulla mentiin ­eikä meinattu. Ruutia löytyi vielä ohituksiin suurillakin nopeuksilla. ­Voimalinja toimi napakasti ja miellyttävästi. Ohjaus oli tarkka, mutta vastetta kaipasi enemmän.

Jaguar I-PACE TM - 06-2018

TM-ajettua:
Jaguar I-Pace – Ohitettava ei ehdi tajuta, mitä tapahtui

Jaguar astuu peliin markkinoiden ja valmistajankin kannalta omaperäisellä autolla. Hintaluokan mukaisesti auto on mukava ja suorituskykyinen, ja muotoilu kuvastaa sähköauton teknologioiden asettamia erilaisia raja-arvoja. Tästä alkaa Jaguarin tulevaisuus. 

TM 7.6. 11/2018

Teknavi

Teknavi:
Jaguar I-Pace on itsevarma sähköautouutuus

Jaguar I-Pace on ehdottoman tervetullut uutuus sähköautomarkkinoille. Se on itsevarma ilmestys, joka tulee varmasti herättämään paljon kiinnostusta, ja pääsee hyvän ajoituksen ansiosta ottamaan markkinoita haltuun ennen luokan merkittävää kasvua ja kilpailun kiristymistä.

I-PACE - Kauppalehti

Jaguar teki "teslat" ja karkaa kilpailijoilta – saksalaiset sähkö-SUVit jäivät piippuun

Kauppalehti pääsi koeajamaan I-Pacen Genevessä ensimmäisten joukossa. Lyhyen koeajon perusteella kyseessä on ehdottomasti Jaguarin henkeä ja laatuvaikutelmaa huokuva tuote. Suorituskyky on tietysti sävähdyttävää. Säädettävä ilmajousitus sopii auton statukseen hienosti.

I-PACE - IS

Jaguarin sähköauto on aika kipakka katti

Ilta-Sanomat sai lyhyen tilaisuuden hankkia I-Pacen ensimmäiset ajotunnelmat Geneven autonäyttelyn yhteydessä järjestetyssä tapahtumassa.

Pienellä, suljetulla radalla tapahtunut ajorupeama osoitti, että 400 hevosvoiman teho ja 696 newtonmetrin vääntö vievät nelivetoista, viisipaikkaista autoa rivakasti eteenpäin.

I-PACE IL - 2

ILTALEHTI:
Ensikoeajossa Jaguar i-Pace sähköauto: Tesla sai todellisen haastajan

  • Jaguarin ensimmäinen täyssähköauto i-Pace tarjoaa kovan vastuksen Teslan Model X -katumaasturille.
  • Jaguar on yhtä nopea ja toimintamatka on yhtä pitkä. Auton on Teslaa pienempi mutta hintakin on pienempi.
  • Olemukseltaan Jaguar on hienostunut ja muodoiltaan coupemainen.
I-PACE - IL

Pikamaistiaiset uudesta Jaguar i-Pace -täyssähköautosta: Teslannopea uusi Jaguar

Tehokkaat akut takaavat myös sen, että auto lähtee kuin nappi paidasta. Eihän se ihme ole. I-Pacen sähkömoottorit tuottavat 400 hevosvoiman tehot ja 696 Nm:n väännön, joka on käytössä heti ensi polkaisusta alkaen.

LUE LISÄÄ 

I-PACE - Moottori

Maistiainen: pikatyypit sähköisestä tulevaisuudesta – Jaguar I-Pace

Reilummalla kaasunpainalluksella voimavarat alkavat näkyä. Jaguar lupaa 4,8 sekunnin nollasta sataan, mikä olisi tarpeeksi aiheuttamaan ongelmia pikkuradalla. Jo pienellä survaisulla auto hyökkää tehokkaalle sähköautolle ominaisella innolla.

I-PACE - Moottori - 2

MOOTTORI: 
Jaguar I-Pace – kiehtova, keskeneräinen ja silti Teslaa parempi

Jaguar I-Pace saa kunnian olla ensimmäinen Teslan haastaja. Vaikka pelkkä täyssähköauton olemassaolo riittää tekemään Jaguarin uutuudesta yhden vuoden odotetuimmista autoista, tarjoaa se paljon muutakin kiintoisaa.

I-PACE - TM

TM kokeili: Näin Jaguarin uusi sähköauto I-Pace liikkuu

Ajaminen itsessään on hyvin normaalin tuntuista. Voimaa tuntuu olevan tarjolla luvattu määrä, ja kiihtyminen on sähköautojen tapaan tehokasta ja välitöntä.

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Jaguar F-Type Convertible

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi