KÄYTÄNNÖLLISYYS

Saumattomasti integroidun teknologian ansiosta Jaguar I-PACEn toimintojen – ja siihen yhdistämiesi laitteiden – hallinta on yksinkertaista.

I-PACEn ulkomitat ovat maltilliset, mutta sisältä se on sitäkin mittavampi. Nelivetoisen täyssähköauton rakennearkkitehtuurin ansiosta olemme voineet suunnitella auton sisäosat erittäin tilaviksi ja mukaviksi sinulle ja matkustajillesi.

TYYLIKKÄÄSTI TILAVA

TYYLIKKÄÄSTI TILAVA

Perinteisestä poikkeava rakenne sallii I-PACEn etupenkkien sijainnin normaalia edempänä – kohdassa, jossa polttomoottori normaalisti sijaitsee. Tämä parantaa kuljettajan asentoa, ja uudenlaisesta rakenteesta nauttivat myös runsaalla jalkatilalla hemmoteltavat takamatkustajat.

SÄHKÖAUTON TAVARATILA

SÄHKÖAUTON TAVARATILA

Takapenkkien takana on 967 mm leveä tavaratila, jonka tilavuus on peräti 656 litraa. I-PACEn tavaratilaa täydentää auton etuosassa sijaitseva 27 litrainen säilytystila.

SISÄTILOJEN SÄILYTYSRATKAISUT

SISÄTILOJEN SÄILYTYSRATKAISUT

Perinteisen voimansiirtojärjestelmän puuttumisen ansiosta etupenkin keskikäsinojan alla on 10,5 litran säilytystila. Myös takapenkkien alla on lisätilaa säilytykseen. Ja koska sähkömoottorit eivät edellytä perinteistä vaihdelaatikkoa, suunnittelimme keskikonsoliin tilaa puhelimia ja avaimia varten.

ACTIVITY KEY

ACTIVITY KEY

Nauti harrastuksistasi ja pidä autonavaimet turvallisesti lukitun ajoneuvon sisällä. Activity Key on lujatekoinen, vedenkestävä ranneke, joka mahdollistaa aktiivisen elämäntyylin myös silloin, kun avaimia ei voi pitää mukana.

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Jaguar F-Type Convertible

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi