SISÄTILAT

I-PACE on täydellisessä tasapainossa Jaguarin urheiluautoperinteen ja ylellisyyden välillä.

Saumattomasti integroitua teknologiaa, runsaasti tilaa ja poikkeuksellista harmoniaa. I-PACEn sisätilat ovat täynnä käytännöllisiä kosketustoimintoja ja kauniisti kaartuvia pintoja.

LUXURY ATMOSPHERE

ENEMMÄN YLELLISYYTTÄ

Auton sisätilojen käsintehdyt yksityiskohdat huokuvat ylellisyyttä. Taidokkaasti viimeistellyt kaksoisompeleet ovat osa hienostunutta kokonaisuutta. Yöaikaan valkoinen valaistus tuo esiin upeita yksityiskohtia.

KÄTKETTYÄ TILAA

KÄTKETTYÄ TILAA

I-PACEn matkustamon sydän on kelluva keskikonsoli. Sen ainutlaatuinen muotokieli antaa esimakua I-PACEn ominaisuuksista heti astuessasi autoon.

URHEILUISTUIMET

URHEILUISTUIMET

I-PACEn ammattitaidolla suunnitellut urheiluistuimet tukevat joka käänteessä. Istuimet on varustettu lämmitys- ja viilennysjärjestelmällä. Saatavana useita eri materiaalivaihtoehtoja ja värejä.

PERFORMANCE-ISTUIMET

PERFORMANCE-ISTUIMET

Valinnaiset Performance-istuimet on suunniteltu urheiluautojen mallin mukaan. Hienoimmista materiaaleista valmistetut istuimet antavat parhaan mahdollisen tuen ajon aikana.

HILJAISTA ELEGANSSIA

HILJAISTA ELEGANSSIA

Ohjaamo on rauhan tyyssija. Moottorin pitkälle kehitetty kotelointi pienentää äänikuormaa ja aerodynaaminen ulkomuoto vähentää ilmavirran ääntä. Kaikkialla sisätiloissa vallitsee hienostunut ja rauhoittava tunnelma.

AKUSTISET IKKUNAT

AKUSTISET IKKUNAT

Täyssähköinen I-PACE on nautittavan hiljainen. Etuikkunat ja tuulilasi ovat akustisesti laminoituja, mikä vähentää ulkopäin tulevaa melua merkittävästi.

MATKUSTAMON ESILÄMMITYS JA -VIILENNYS

MATKUSTAMON ESILÄMMITYS JA -VIILENNYS

Esilämmitä tai -viilennä I-PACEn sisätilat Touchscreenin tai Remote-sovelluksen avulla ja varmista, että ajoneuvon lämpötila on miellyttävä heti kun astut autoon. Kun esilämmität tai -viilennät I-PACEn latauksen aikana, halutun lämpötilan saavuttaminen ei kuluta auton akkua ja auton toimintamatka pitenee.

MATKUSTAMON ILMAN IONISOINTI

MATKUSTAMON ILMAN IONISOINTI

I-PACEn ionisointijärjestelmä parantaa ilmanlaatua. Matkustamon ilman ionisointi neutraloi hajuja ja minimoi bakteerit ja saasteet – tuloksena on miellyttävämpi, terveellisempi ympäristö.

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Jaguar F-Type Convertible

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi