SISÄTILOJEN TEKNOLOGIAT

Saumattomasti integroidut järjestelmät tekevät I-PACEn ominaisuuksien ja autoon yhdistetyn puhelimen hallinnasta helppoa.

I-PACE tarjoaa uskomattoman virtaviivaisen kokemuksen, niin auton sisällä kuin ulkona. Kahden kosketusnäytön, interaktiivisen ajonäytön, Head-Up-tuulilasinäytön ja oman älypuhelimesi ansiosta kaikki mitä tarvitset, on aina lähelläsi.

TOUCH PRO DUO

TOUCH PRO DUO

Touch Pro Duo -multimediajärjestelmä koostuu kojelautaan integroidusta 10” kosketusnäytöstä sekä alemmasta 5” kosketusnäytöstä, jossa on monikäyttöiset kosketusnäppäimet.

JAGUAR I-PACE

Teknologiaa

JATKUVA YHTEYS VAKIONA

REMOTE-SOVELLUS

REMOTE-SOVELLUS

Pidä yhteyttä I-PACEen. Remote-sovelluksen välityksellä voit tarkkailla ajoneuvosi tärkeimpiä kuten toimintamatkaa, lataustilannetta ja pistokkeen statusta älypuhelimestasi. Yhteensopiva useimpien Apple- ja Android-älypuhelinten kanssa.

NAVIGATION PRO

NAVIGATION PRO

Navigation Pro -järjestelmän avulla voit selata 2D- ja 3D-karttoja. Tallenna tärkeimmät paikat ja käytä pyyhkäisy- ja nipistyseleitä karttojen tutkimiseen. Naviogation Pro laskee I-PACEn toimintamatkan pinnanmuotojen ja nopeusrajoitusten avulla.

CONNECT PRO

CONNECT PRO

Connect Pro -järjestelmän avulla I-PACE pitää sinut ajan tasalla. Selvitä mitä ajoreitilläsi tapahtuu ja tutustu lähialueen parkkipaikkoihin tai kiinnostaviin kohteisiin. Asennettuasi SIM-kortin voit luoda 4G Wi-Fi -hotspotin ja olla aina verkossa.

SMARTPHONE PACK

SMARTPHONE PACK

Älypuhelinpaketti on yhteensopiva Apple CarPlayn®, Android Auton™ ja Jaguar InControl -sovellusten kanssa. Sovellusten käyttäminen on helppoa ja intuitiivista I-PACEn kosketusnäytön avulla. Pakettiin kuuluvat ainutlaatuinen Spotify-elämys sekä Tile®-sovellus, joka auttaa sinua löytämään kadottamasi esineet.

ÄLYKKÄÄT ASETUKSET

Älykkäät asetukset tunnistavat kuljettajan automaattisesti avaimen ja puhelimen avulla, jolloin järjestelmä säätää istuimen sekä peilit oikeaan asentoon ja toistaa suosikkimusiikkiasi. Järjestelmän älykkäät asetukset myös oppivat ja mukautuvat toimintatapojesi mukaan.

HEAD-UP-TUULILASINÄYTTÖ

Head-Up-tuulilasinäyttö heijastaa tärkeitä ajoneuvon tietoja, kuten nopeuden ja navigointiohjeet, tuulilasiin ja vähentää näin ajonaikaisia häiriötekijöitä. Kristallinkirkas korkean resoluution täysvärinäyttö varmistaa, että tärkeät tiedot ovat aina nopeasti ja helposti näkyvilläsi.

INTERAKTIIVINEN DRIVER DISPLAY

INTERAKTIIVINEN DRIVER DISPLAY

Interaktiivinen 12.3” teräväpiirtonäyttö takaa parhaan ajoelämyksen tarjoamalla ajamiseen, turvallisuuteen ja navigointiin liittyvää informaatiota juuri silloin kun sitä tarvitset. Korkearesoluutioinen näyttö on selkeä, ja hienostunut grafiikkaprosessori takaa sulavaliikkeisen, terävän kuvanlaadun.

MERIDIAN-ÄÄNENTOISTO

MERIDIAN-ÄÄNENTOISTO

Luo lisää elävyyttä auton äänentoistoon kahdella erilaisella Meridian -äänentoistojärjestelmällä. Mahtava Meridian Surround Sound System with Trifield™ -teknologia tuottaa 15 kaiuttimensa avulla autoon live-konserttia vastaavan äänimaailman. Vakiona I-PACE HSE:ssä ja First Editionissa.

I-PACEn varustelussa ja ominaisuuksissa voi olla markkinakohtaisia eroja. Tarkista oman alueesi tiedot Jaguarin maakohtaiselta verkkosivulta tai paikalliselta Jaguar-jälleenmyyjältä. Tietyt ominaisuudet edellyttävät datayhteydellä varustettua SIM-korttia, jonka käyttö vaatii erillisen sopimuksen. Kysy tarkemmat tiedot omalta Jaguar-jälleenmyyjältäsi. Verkkoyhteyden toimivuutta ei voida varmistaa kaikissa sijainneissa. Tällä verkkosivulla esitetyt teknologiaa koskevat tiedot ja kuvat voivat muuttua ohjelmistopäivitysten, tuotekehityksen tai valittujen lisävarusteiden mukaan. Mitä tahansa tuoteominaisuutta käytettäessä tulee huolehtia liikenneturvallisuudesta. Kuljettajalla on täysi vastuu autonsa hallinnasta kaikissa tilanteissa.

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Jaguar F-Type Convertible

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi