VALLANKUMOUKSELLINEN MUOTOILU

I-PACEn muotoilu on uskollinen niin Jaguarin sielulle kuin alkuperäiselle I-PACE-konseptille.

HIOTTU AERODYNAMIIKKA

I-PACEn aerodynaamisen muotoilun jokainen elementti voimakaspiirteisistä etulokasuojista aina takadiffuusoriin asti saa auton kulkemaan kevyesti ilman halki. Lopputuloksena on pitkä toimintamatkaa ja erittäin suuntavakaa ajettavuus.

ILMANOTTOAUKKO

ILMANOTTOAUKKO

Selkeälinjainen säleikkö kaartuu sisäänpäin ja ohjaa ilman konepellin ilmanottoaukon läpi ja edelleen yli taivutetun kattolinjan.

TAKADIFFUUSORI

TAKADIFFUUSORI

Suoristetut kulmat ohjaavat ilmaa irti ajoneuvosta minimoiden paine-erot ja vähentäen samalla ilmanvastusta.

OVENKAHVAT

OVENKAHVAT

Sivuovien linjoja mukailevat kahvat varmistavat, että ilmavirta ohittaa korin mahdollisimman aerodynaamisesti.

LINJAKKUUS

LINJAKKUUS

Ohjaamo on matalalla. Yhdessä linjakkaiden lokasuojien kanssa se luo mielikuvan liikkeestä ja täydentää nopeaa, kapenevaa ulkomuotoa.

FUTURISTINEN MUOTOILU

I-PACE:n kapeat, modernit ajovalot on signeerattu tupla-J-tunnuksellamme. Katon ulkomuoto on poikkeuksellisen sulava, valitsitpa sitten korin värisen maalipinnan mustin kontrastein tai panoraamalasikaton.

LED-AJOVALOT

LED-AJOVALOT

Kun haluat paremman näkyvyyden ja suojan yön pimeydessä, valitse Adaptive Matrix LED-ajovalot lisävarusteeksi. Järjestelmä pitää kaukovalot päällä tauotta, mutta säätää automaattisesti säteen muotoa, jotta vastaantulevat kuljettajat eivät häikäisty.

LED-TAKAVALOT

LED-TAKAVALOT

I-PACEn tyylikkäät takavalot on toteutettu LED-tekniikalla. Kun valitset lisävarusteeksi Adaptive Matrix LED-valot, takavaloissa on sama Animated Directional Indicators -ominaisuus kuin etuvaloissa.

KATTOVAIHTOEHDOT

KATTOVAIHTOEHDOT

I-PACEn katto on saatavana joko korin värisenä, mustalla kontrastivärillä tai – kun haluat maksimoida luonnonvalon määrän – panoraamalasilla varustettuna.

RENKAAT

RENKAAT

I-PACEn renkaat ovat saatavilla koossa 18”, 20” tai 22”, joista jokainen vaihtoehto täydentää auton vallankumouksellista ulkonäköä.

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Jaguar F-Type Convertible

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi