I-PACE-MALLIN LATAAMINEN JA TOIMINTAMATKA

Jaguar I-PACE vie pitkälle.

TÄSTÄ ALKAA AUTOILUN TULEVAISUUS

Jaguar I-PACEn toimintamatka on 470 km (WLTP)*. Tämän mahdollistaa korkean teknologian litium-ioniakku, jonka kapasiteetti on 90 kWh. Uuden sukupolven teknologiasta ja muotoiluosaamisestamme on syntynyt täysin päästötön täyssähköauto, joka edustaa Jaguarin ydinominaisuuksia puhtaimmillaan.

*Luvut perustuvat WLTP-testisykleihin. Lukujen välinen ero johtuu testimetodista, ei erosta suorituskyvyssä. Todellinen toimintamatka ja suorituskyky voivat poiketa esitetyistä arvoista ajotavasta ja ympäristöolosuhteista riippuen.

I-PACE mallistoon sisältyy Jaguar Care, 3 vuoden määräaikaishuollot 100.000 kilometriin saakka. Akustolle saa 8 vuoden takuun 160.000 km saakka, akun 70% toimintakyky.

I-PACEN TOIMINTAMATKALASKURI

Säädä alla olevia asetuksia ja totea, kuinka I-PACE sopii saumattomasti elämäntyyliisi – yhdellä latauksella.

470
Etäisyys yhdellä latauksella
Ajoprofiili
Suurin osa ajoistasi tapahtuu kaupungissa ja sen lähettyvillä 27 km/h:n keskinopeudella.
Ilmastointi
Vannekoko
Ulkolämpötila: 20
-10 40

Tiesitkö tämän?

Sisätilojen lämpötila

Lämmitys ja ilmastointi tarvitsevat energiaa, joka voi lyhentää toimintamatkaa.
Koska näitä järjestelmiä käytetään eniten matkan alussa, voit lämmittää tai viilentää Jaguar I-PACEn valmiiksi jo latauksen aikana. Tarvittava energia otetaan silloin verkkovirrasta eikä se siten vaikuta akun lataukseen ja toimintamatkaan.

PUHDAS, MIELLYTTÄVÄ, SELKEÄ

Jaguar I-PACEn akku ladataan auton etulokasuojan takana sijaitsevan latauspistokkeen kautta. Kun olet kytkenyt latausjohdon, lataus käynnistyy automaattisesti. Lataus myös loppuu automaattisesti akun täytyttyä. Lataus on täysin turvallista kaikissa olosuhteissa, myös sateella ja Suomen talvisissa olosuhteissa.

LATAUS KOTONA

LATAUS KOTONA

Optimaalisin tapa ladata I-PACE kotona on käyttää Jaguarin kotilatauslaitetta*. I-PACE on varustettu 7 kW:n 1-vaiheisella vaihtovirtalaturilla (AC)**. Se lataa akun täyteen yön aikana ja tarjoaa yhden tunnin latauksella 35 km toimintamatkan. Jos I-PACE ladataan normaalista verkkovirtarasiasta, latausaika pitenee, mutta silläkin saavutetaan päivittäiseen työmatkaan tarvittava toimintamatka 60km helposti yön aikana. Voimavirtapistokkeesta ladattuna toimintamatka on tunnin latauksella 35 km.

*Jaguar I-PACE:n ostaneille suosittelemme kotilatauksen tilanteen kartoittamista valtuutetun kumppanin toimesta. Jaguarilla on tulossa tähän kuluttajille suunnattu ratkaisu.
**7 kW teho on saatavana useimmissa maissa.

LATAUS YLEISISSÄ LATAUSPISTEISSÄ

LATAUS YLEISISSÄ LATAUSPISTEISSÄ

Kätevin tapa lisätä akun virtaa esimerkiksi pitkillä matkoilla on käyttää DC-pikalatausta eurooppalaisen CCS (Combo) standardin latauspistokkeella. Tyypillinen 50 kW laturi antaa tunnin latauksella noin 270 km toimintamatkan*. Julkisen latauspisteverkoston kehittyessä Jaguar I-PACE tullaan varustamaan mahdollisuudella vastaanottaa 100 kW DC-latausvirtaa. Tämä tarkoittaa, että saat lisättyä toimintamatkaa 100 km noin 15 minuutissa.

Palveluntarjoajasta riippuen julkisia AC-latureita on eri tehoisina. Voit löytää arkeesi sopivia latauspisteistä paikoista, joissa viettäisit muutenkin useampia tunteja. Näitä ovat esimerkiksi kauppakeskukset, hotellit ja kuntosalit. Kytke vain Jaguar I-PACE lataukseen ja nauti omasta ajastasi.

Jaguarilla on valtuutetut latausyhteistyökumppanit kaikilla Jaguar I-PACEn markkina-alueilla.
*DC-pikalaturi lataa akkua nopeasti. Akun lähestyessä täyttä, latausnopeus hidastuu. Monesti nopein tapa onkin pikaladata akku 80 % asti ja saavuttaa siten tarvittava toimintamatka.

Kotilatausasema

Kotilatausasema

Jaguar ei tarjoa kotilatausasemien kartoitusta tai asennusta vaan olemme jättäneet nämä alan ammattilaisille. Suomessa kotilatausasemien kartoitusta, laitteita ja asennusta tarjoavat esimerkiksi Fortum Charge and Drive sekä Plugit Finland.

MULTI-FUNCTION LATAUSKAAPELI

MULTI-FUNCTION LATAUSKAAPELI

Jaguar I-PACE toimitetaan Multi-¬Function latauskaapelilla varustettuna. Kaapeli tunnetaan myös nimellä Mode 2 -latauskaapeli. Sillä auto on mahdollista ladata normaalista pistorasiasta tai voimavirtarasiasta. Omalta Jaguar-jälleenmyyjältäsi saat lisätietoja I-PACEn käytöstä myös oman asuinmaasi ulkopuolella.

YLEISEN AC LATAUSPISTEEN KAAPELI

YLEISEN AC LATAUSPISTEEN KAAPELI

Public Charging Cable (tunnetaan myös nimellä Mode 3 -latauskaapeli) yhdistää I-PACEn standardoituihin julkisiin AC vaihtovirta-latauspisteisiin, joissa käytetään eurooppalaista Type 2 (Mennekes) latauspistoketta. Tätä kaapelia voidaan käyttää myös yhdistettäessä kotilatausasemaan. Julkisilla DC-pikalatauspisteillä on valmiiksi kytketty kaapeli, joten et tarvitse omaa. Kysy lisää oman alueesi julkisista latauspisteistä omalta Jaguar-jälleenmyyjältäsi.

A Public Charging Cable (Mode 3 -kaapeli) AC Type 2 latauspistokkeella on vakiona kaikissa Manner-Euroopassa myydyissä I-PACE-malleissa.

KOTILATAUSASEMAN ASENNUS

KOTILATAUSASEMAN ASENNUS

Jaguar I-PACE:n ostaneille suosittelemme kotilatauksen tilanteen kartoittamista valtuutetun kumppanin toimesta. Jaguarilla on tulossa tähän kuluttajille suunnattu ratkaisu.

TOIMINTAMATKAN YLLÄPITO

TOIMINTAMATKAN YLLÄPITO

Jaguar I-PACEn teknologia varmistaa ajoneuvon toimintamatkan ja suojaa akkua. Esimerkiksi sisätilojen lämpötilansäätelyjärjestelmän avulla voit lämmittää tai viilentää ylellisen matkustamon I-PACEn latautuessa. Latauksen aikana tarvittava energia otetaan sähköverkosta eikä auton akusta. 

ECO-TILA

ECO-TILA

Eco-tila auttaa pidentämään Jaguar I-PACEn toimintamatkaa vähentämällä energiahävikkiä ja kannustamalla taloudellisempaan ajotapaan. Se myös säätää hienovaraisesti sisälämpötilaa, ilmastointia ja muita ajoneuvon ominaisuuksia. Voit ohittaa ECO-tilan asetukset säätämällä ominaisuuksia yksitellen tai asetusvalikon kautta.

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Jaguar F-Type Convertible

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi