TÄYSIN SÄHKÖINEN
JAGUAR I-PACE

TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET

SÄHKÖINEN SUORITUSKYKY

Sykähdyttävää tehoa ja dynamiikkaa. Täysin ilman pakokaasupäästöjä. Kaikki, mitä voit odottaa Jaguarin täysisähköiseltä suorituskykyiseltä SUV-ajoneuvolta.

TOIMINTAMATKA

TOIMINTAMATKA

Lämpötilan ja ajonopeuden kaltaiset tekijät voivat vaikuttaa sähköiseen toimintamatkaan. Laske toimintamatkalaskurilla, mihin kaikkialle Jaguar I-PACE voi viedä sinut.

TOIMINTAMATKA

470 km††Voit ajaa jopa 470 km täysin ladatulla akulla*.
WLTP-tieto. Todelliset lukemat voivat riippua ajotyylistäsi.

LATAUSAIKA

8,5 tuntia*


11 kW:n AC-laturilla akun täysi varaustila voidaan saavuttaa jopa vain 8,5 tunnissa*. Täydellinen yön aikana ladattavaksi. Aika on laskettu 11 kW:n AC-kotilatausaseman lukemista.

PÄÄSTÖT

0 co2


Nauti ajosta täysin ilman pakokaasupäästöjä.

KIIHTYVYYS

4,8

sekuntia

Kiihtyy 0–100 km/h 4,8 sekunnissa.

MULTIMEDIA

Saumattomasti integroidut tekniikat tekevät I‑PACEn ominaisuuksien ja liitettyjen laitteidesi hallinnasta helppoa.

Pivi Pro -tietoviihdejärjestelmämme on yhtä helppokäyttöinen kuin älypuhelimesi. Tärkeimmät ominaisuudet, kuten navigointi1, mediat ja yhteystiedot, ovat vain yhden napautuksen takana.
PIVI PRO
TIEDOT YHDELLÄ SILMÄYKSELLÄ
MERIDIAN-AUDIOJÄRJESTELMÄ
ONLINE-PAKETTI JA WI-FI DATAYHTEYDELLÄ
JAGUAR GO I-PACE -SOVELLUS

JAGUAR GO I-PACE -SOVELLUS

GO I-PACE -sovellus näyttää, kuinka Jaguar I-PACE voisi sopia elämääsi. Se tarjoaa tietoja ja laskelmia matkojesi tueksi aivan, kuin ajaisit itse I-PACElla, mukaan lukien kartat, arvioidut akun toimintamatkat ja virran kulutus, matkan varrella käytettävissä olevat latauspisteet ja arvioidut kustannussäästöt.
LATAA iOS-LAITTEELLE LATAA ANDROID-LAITTEELLE
JAGUAR-ETÄSOVELLUS

JAGUAR-ETÄSOVELLUS

Jaguar-etäsovelluksen4 avulla voit käyttää I-PACEa matkapuhelimesi välityksellä. Voit tarkistaa autosi akun varaustilan, latauksen tilan, latauksen nopeuden, arvioidun sähköisen toimintamatkan ja muita tietoja. Voit käynnistää ja keskeyttää lataamisen, hallita latauksen hinnoitteluja ja asettaa latauksen enimmäistilan etäkäyttöisesti.
JAGUAR OPTIMISED ASSISTANCE JA SOS-HÄTÄPUHELU

JAGUAR OPTIMISED ASSISTANCE JA SOS-HÄTÄPUHELU

Jaguar Optimised Assistance -palvelun avulla voit soittaa suoraan Jaguarin tukipalveluihin tilanteessa, jossa autoosi on tullut vika. Vakavammassa tilanteessa SOS-hätäpuhelu yhdistää sinut suoraan yleiseen hälytysnumeroon. Se myös lähettää sijaintitietosi hätäkeskukseen.

KÄYTÄNNÖLLISYYS JA TURVALLISUUS

Akun lataaminen tapahtuu parhaiten yön aikana. Kun sinä lepäät, I-PACE latautuu turvallisesti ja on aamulla valmis toimintaan.

LATAUS KOTONA

LATAUS KOTONA

Lataaminen kotona ei ole pelkästään kätevää – sähköllä ajaminen on edullisempaa kilometriä kohti bensiiniin tai dieseliin tai tien päällä lataamiseen verrattuna. Suosittelemme I-PACEn kotilataamiseen ammattimaisesti asennettua kotilatausasemaa – jota kutsutaan myös seinälaturiksi tai kotilatauspisteeksi.
TUTUSTU TARKEMMIN
PERÄVAUNUN VETÄMINEN

PERÄVAUNUN VETÄMINEN

Jaguar I-PACEn vetokyky on jopa 750 kg ja suurin sallittu aisapaino on 45 kg. Irrotettava vetokoukku on saatavana Jaguar-lisävarusteena.
AKTIIVISUUSRANNEKE

AKTIIVISUUSRANNEKE

Täysin uuden, toisen sukupolven vesitiiviin ja iskunkestävän aktiivisuusrannekkeen5 avulla voit lukita, avata ja käynnistää auton. Suunnittelitpa mitä tahansa ulkoiluharrastuksia kavereidesi kanssa, tavanomaiselle avaimelle ei ole enää tarvetta.
SUOJAKOTELO

SUOJAKOTELO

I-PACEn akkua ympäröivä alumiinista ja teräksestä valmistettu suojarakenne parantaa kaikkien ajoneuvon matkustajien turvallisuutta.
KULJETTAJAN AVUSTINJÄRJESTELMÄT

KULJETTAJAN AVUSTINJÄRJESTELMÄT

Valittavanasi on valikoima ajamista ja pysäköintiä helpottavia ja turvallisuutta lisääviä ominaisuuksia. Järjestelmä tarjoaa lukuisia innovatiivisia tekniikoita, jotka parantavat tuntuvasti ajokokemusta ja turvallisuutta.

RAKENNA OMASI

Tee I-PACEsta omasi malli-, ja moottorivalikoiman sekä lisävarustelupakettien avulla.

PERSONOI OMA JAGUAR I-PACE

Valitse ensin malli, moottori ja lisävarustepaketti ja personoi ajoneuvosi sen jälkeen ulkovärin, vanteiden ja sisustusvaihtoehtojen osalta.

LÖYTÖRETKI JATKUU

JAGUAR I-PACE -MALLIT

JAGUAR I-PACE -MALLIT

Näytä koko mallivalikoima.
TUTUSTU MALLEIHIN
TEKNISET TIEDOT

TEKNISET TIEDOT

Näytä tiedot ja luvut.
NÄYTÄ TEKNISET TIEDOT
LISÄVARUSTEET JA TARVIKKEET

LISÄVARUSTEET JA TARVIKKEET

Personoi oma Jaguar I-PACE.
NÄYTÄ LISÄVARUSTEET JA TARVIKKEET
SÄHKÖINEN JAGUAR

SÄHKÖINEN JAGUAR

Tutustu sähköiseen ajoon.
TUTUSTU TARKEMMIN

Latausajat vaihtelevat useista tekijöistä johtuen. Näitä ovat muun muassa akun ikä, kunto, lämpötila, varaustila latauksen alkaessa, käytetty latauslaitteisto ja latauksen kesto.
*100 kW:n DC-pikalaturia käytettäessä.

††Näytä WLTP-tiedot.
Annetut arvot on laskettu valmistajan ilmoittamista testituloksista täyteen ladatulla akulla EU-lainsäädännön mukaisesti. Vain vertailutarkoituksiin. Todelliset lukemat voivat poiketa lasketuista. Energiankulutuksen ja toimintamatkan lukemat voivat vaihdella ajotyylin, ympäristön olosuhteiden, kuorman, rengasvalinnan, lisävarusteiden, todellisen reitin ja akun tilan kaltaisista tekijöistä riippuen. Toimintamatkan lukemat on laskettu sarjatuotantoisella ajoneuvolla ja standardisoitua reittiä käyttäen.

1Connected Navigation edellyttää jatkotilausta Jaguar-jälleenmyyjäsi suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä.

2Voidaan soveltaa kohtuullisen käytön käytäntöä. Sisältää 1-vuotisen tilauksen, jota voidaan jatkaa Jaguar-jälleenmyyjäsi suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä.

3Sovelletaan kohtuullisen käytön käytäntöä. Kun 20 Gt:a dataa on käytetty kalenterikuukauden aikana, ajoneuvon tiedonsiirtonopeus voi olla alhaisempi ja sen käytettävyys heikompi kalenterikuukauden loppuun saakka. Katso tähän ominaisuuteen liittyvän kohtuullisen käytön käytännön yksityiskohtaiset tiedot InControl Pivi Pron käyttöehdoista osoitteessa jaguar.com/pivi-pro-terms. Toistoaika riippuu suoratoistopalvelun tarjoajasta ja videosisällön määrityksestä. HD-videoformaatti lisää datankäyttöä huomattavasti.

4Etäsovellus sisältää tilauspalveluja, joiden tilausta voidaan jatkaa Jaguar-jälleenmyyjäsi suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä. Jaguar-etäsovellus on ladattava Apple App Storesta tai Google Play Storesta.

5Aktiivisuusranneke voidaan ladata tunnissa, mikä antaa noin 7 päivää käyttöaikaa.

Valinnaiset ominaisuudet ja niiden saatavuus voivat vaihdella ajoneuvon teknisten tietojen (malli ja voimalaite) mukaan tai ne voivat edellyttää muiden ominaisuuksien asentamista. Pyydä lisätietoja paikalliselta jälleenmyyjältäsi tai kokoa ajoneuvosi verkossa.

Huomaa, että vakio-ominaisuudet voidaan korvata toisilla ominaisuuksilla, kun valitaan vaihtoehtoisia varustelutasoja. Vakio-ominaisuudet voivat myös vaihdella ostomaan, moottorivaihtoehdon ja voimansiirtojärjestelmän mukaan.

Kuljettajan tulee käyttää multimediatekniikkaa ainoastaan silloin, kun se on turvallista. Kuljettajan on varmistettava, että hän säilyttää ajoneuvon hallinnan kaikissa tilanteissa.

Pivi- ja InControl-ominaisuudet, vaihtoehdot, kolmannen osapuolen palvelut ja niiden saatavuus riippuvat markkina-alueesta – tarkista niiden saatavuus paikallisilla markkinoilla ja täydet käyttöehdot Jaguar-jälleenmyyjältäsi. Tietyt ominaisuudet sisältyvät tilaukseen, mikä edellyttää uutta sopimusta jälleenmyyjäsi suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä. Matkapuhelinverkon kuuluvuutta ei voida taata kaikkialla. InControl-tekniikkaan liittyvät tiedot ja esitetyt kuvat, mukaan lukien esitetyt näytöt tai kuvasarjat, riippuvat ohjelmistopäivityksistä, versionhallinnasta ja muiden järjestelmän tai visuaalisten muutosten valituista ominaisuuksista.

Meridian on Meridian Audio Ltd.:n rekisteröity tavaramerkki. Trifield ja ”three fields” -laite ovat Trifield Productions Ltd.:n tavaramerkkejä.