JAGUAR I-PACE

JAGUAR I-PACE

LOISTAA NYT SUOMESSA

VALOKEILASSA HELSINGISSÄ

Täyssähköinen Jaguar I-PACE on uuden aikakauden Jaguar. Siinä korostuvat voima, teknologia ja hiljaisuus. Hiljaisuudesta ammentaa inspiraationsa myös valotaiteilija Kari Kola. Jaguar toteutti yhteistyössä Kolan kanssa valotaideteoksen Helsingissä 25.10.2018. Samana päivänä aloitimme I-PACEn luovutukset suomalaisille asiakkaille.

VALOTAITEILIJA KARI KOLA

Kansainvälinen valotaiteilija Kari Kola toteutti valoteoksen Stonehengeen Englantiin huhtikuussa 2018 Maailman perintökohteiden päivänä. Hän on ainoa valotaiteilija maailmassa joka on saanut luvan valotaiteen toteuttamiseen Stonehengeen. Suomi 100 juhlavuoden kunniaksi Kola valaisi myös mm. Saana tunturin joka on pinta-alallisesti suurin koskaan toteutettu valotaideteos.

Kari kertoo inspiraatiostaan yhteistyöhön: ”Koen Jaguar I-PACEn äänettömyyden pehmeytenä. Teoksen sininen valo ja pyöreä muoto kuvastavat tätä tunnetta. Hiljaisuutta. Lisäksi haluan toteuttaa urbaaniin kaupunkiympäristöön mystisen ja mittakaavaltaan suuren valoteoksen, joka ulottuu korkealle ja näkyy kauas”.

PUHDAS NAUTINTO

I-PACE on ensimmäinen perinteisen premium-automerkin täyssähköauto, jonka luovutukset asiakkaille ovat jo alkaneet Suomessa. I-PACE on koeajettavissa ja tilattavissa kaikilla jälleenmyyjillämme ja toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi astumaan autoilun uuteen aikaan. Jaguarilla se on jo alkanut.

I-PACE tarjoaa urheiluauton suorituskyvyn ilman CO2-päästöjä. Puhtauden ja suorituskyvn lisäksi pääset nauttimaan huippuunsa hiotusta ajonautinnosta. Matkustamo on hiljainen, tyylipuhtaasti muotoiltu ja valitut materiaalit korkealuokkaisia. I-PACEn toimintamatka riittää (470km WLTP-mittauksella) erinomaisesti usean päivän arkiajoon tai pidempään matkaan.

JAGUAR PACE

Jaguar erottuu joukosta. Se on auto, joka kääntää katseita ja herättää kysymyksiä. Jaguar PACE-mallit yhdistävät Jaguarin sydämen käytännöllisyyteen luoden SUV-malleja, jotka etsivät vertaisiaan.

E-PACE

Kauneimmat huomataan ja rohkeimmat muistetaan. Jaguar E-PACE on fiksun kokoinen, urheilullinen mutta mukava ajaa ja varmasti yksilöllinen. Sen sisätiloissa on ripaus brittiläistä luksusta ja ne sopivat koko perheen aktiiviseen elämään.    

F-PACE

Jaguar F-PACE yhdistää suorituskyvyn, urheilullisen ajettavuuden ja virtaviivaisen muotoilun käytännöllisyyteen ja tehokkuuteen. Auton teknologisesti edistynyt sisin varmistaa turvallisuutesi, yhdistää sinut ulkomaailmaan sekä pitää huolta viihtyvyydestäsi ajon aikana.