UUDISTUNUT JAGUAR XE

YLELLISYYS VAKIONA

UUSI JAGUAR XE

Muotoiltu loistamaan.

UUDISTUNUT JAGUAR XE

Uudistuneen Jaguar XE:n tyyli ja olemus erottavat sen kaikista muista saman luokan autoista.
Visuaalisten muutosten lisäksi vakiovarustelu on nostettu aivan uudelle tasolle kokoluokassaan.

Entisestään parantunut vakiovarustelu sisältää muun muassa Premium LED-valot ja signature-huomiovalot sekä 18” vanteet.

Myös sisätilat ovat kokeneet huomattavia muutoksia sekä materiaaleissa että vakiovarusteissa. Nahkaverhoillut istuimet 10-suunnan sähkösäädöin, Touch Pro 10” tuuman korkearesoluutioiden kosketusnäyttö ja Sportshift-vaihteenvalitsin ovat myös osa uuden XE:n ylellisiä vakiovarusteita.

Ajamista helpottavista ominaisuuksista esimerkiksi etu-ja takapysäköintitutkat, peruutuskamera ja kaistavaroitin ovat kaikki vakiovarusteita. Ja dynaaminen ajettavuus – tämähän on Jaguar XE.TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET

MUOTOILU

MUOTOILU

XE-mallin tyyli ja olemus erottavat sen kaikista muista luokkansa autoista. Se nostaa urheilullisen sedanin käsitteen uudelle tasolle.

SUORITUSKYKY

SUORITUSKYKY

Dynaamisesta ajettavuudestaan tunnetun XE-mallin suorituskykyä on tehostettu entisestään. Sen päivitetty jousitus ja uusittu JaguarDrive Control -hallintajärjestelmä varmistavat sykähdyttävän ajokokemuksen. 

TECHNOLOGY

TEKNOLOGIA

Lisävarusteena saatava huippumoderni Touch Pro Duo1 -tietoviihdejärjestelmä tarjoaa viihdettä kahden kosketusnäytön välityksellä. Älykkäät tekniset2 ominaisuudet parantavat ajokokemustasi ja huolehtivat samalla langattomista yhteyksistä.


ULKONÄKÖ

XE:n vaistomaisesti katseen vangitseva lihaksikas ryhti korostaa sen tyylikästä olemusta. LED-ajovalot ja tyylistään tunnistettavat päiväajovalot, leveä etumaski ja dynaaminen etupuskuri korostavat auton dominoivaa profiilia.

TUTUSTU ULKONÄKÖÖN


Exterior


SISÄTILAT

Sisätilat on rakennettu kuljettajan ympärille. Lentokoneen ohjaamosta vaikutteita saanut matkustamon keskikonsolin uusi ilme, Jaguar SportShift -vaihteenvalitsin ja JaguarDrive Control -hallintajärjestelmä korostavat XE:n urheilullista olemusta.

Explore Interior


VAKIO-OMINAISUUDET

TUNNISTETTAVAT TAKAVALOT

TYYLISTÄÄN TUNNISTETTAVAT TAKAVALOT

F-TYPEN inspiroimat ohuet LED-takavalot täydentävät ajoneuvon urheilullista luonnetta selkeällä ja elegantilla muotoilullaan.

JAGUAR SPORTSHIFT -VAIHTEENVALITSIN

JAGUAR SPORTSHIFT -VAIHTEENVALITSIN

Jokainen matka on omasi. Ajotilan vaihtaminen käy helposti Jaguar SportShift -vaihteenvalitsimella.

TORQUE VECTORING BY BRAKING

TORQUE VECTORING BY BRAKING

Jarrutusteho jakautuu saumattomasti renkaiden välillä. Järjestelmä tukee auton ketteryyttä ja vakautta kaarteissa lisäten näin ajovarmuutta. 

TOUCH PRO

TOUCH PRO

Sulavalinjainen 10-tuumainen Touch Pro -tietoviihdejärjestelmä2 tarjoaa runsaasti tietoa ja laajan valikoiman viihdettä. Touch Pro -järjestelmässä on mukautettavat aloitusnäytöt, nopeat vasteajat ja ääniohjaus.

PREMIUM LED HEADLIGHTS

PREMIUM LED-AJOVALOT

Muotoilullaan erottuvat Premium LED -ajovalot parantavat näkyvyyttä pimeällä ajettaessa. Valot luovat päivänvaloa vastaavaa valoa, joka vähentää silmien rasitusta pimeällä ajettaessa.

DYNAMIC STABILITY CONTROL

DYNAMIC STABILITY CONTROL

Dynamic Stability Control -vakautusjärjestelmä takaa varman ja mukaansatempaavan ajokokemuksen. Se kontrolloi tarvittaessa moottorin vääntöä, sekä vähentää mahdollisuutta ali- tai yliohjautumiseen.

LISÄVARUSTEET JA JAGUAR-TUOTTEET

LISÄVARUSTEET JA JAGUAR-TUOTTEET

Tee XE:sta omasi. Valittavanasi on laaja valikoima lisävarusteita aina puhelimien langattomasta latauksesta valaistuihin Jaguar-logoihin.

Kuuluu HSE-mallin vakiovarusteisiin.
2 Kuljettajan tulee käyttää multimediatekniikkaa ainoastaan silloin, kun se on turvallista. Kuljettajan on varmistettava, että hän säilyttää ajoneuvon hallinnan kaikissa tilanteissa.

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Jaguar F-Type Convertible

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi