AJODYNAMIIKKA

Koe vaivaton mutta riemastuttava matka XE:n edistyneeseen tekniikkaan ja suunnitteluun.


MUKAVUUTTA JA DYNAMIIKKAA

TORQUE VECTORING BY BRAKING

TORQUE VECTORING BY BRAKING

XE tarkkailee ja tasapainottaa väännön jakautumista jatkuvasti. Tämä parantaa sekä pitoa että ajoneuvon ohjattavuutta ja maksimoi ajoneuvon hallinnan kaikilla alustoilla. Järjestelmä rajoittaa aliohjautumista sisäkaarteen puoleisia jarruja käyttämällä, lisäten samalla enemmän vääntöä ulkokaarteen puoleisille pyörille parantaen näin ajoneuvon vakautta.

KEVYT ALUMIINIRAKENNE

KEVYT ALUMIINIRAKENNE

Kevyt alumiinirakenne alentaa sekä polttoaineenkulutusta että CO2-päästöjä lujuudesta ja luotettavuudesta tinkimättä. Painoa säästävä teknologia auttaa osaltaan huippunopeuden 250 km/h saavuttamisessa.


AJOTEKNOLOGIA

NELIVETO

NELIVETO

XE:n nelivetojärjestelmä parantaa ajoneuvon suorituskykyä ja ohjattavuutta. Auton Intelligent Driveline Dynamics (IDD) -ohjausjärjestelmä analysoi vallitsevat tieolosuhteet ja jakaa tehon pyörien kesken, mikä parantaa ohjauksen dynamiikkaa kaikilla alustoilla.

ADAPTIVE SURFACE RESPONSE

ADAPTIVE SURFACE RESPONSE

Ajoalustaan reagoiva Adaptive Surface Response (AdSR)1 -järjestelmä toimii yhdessä nelivedon kanssa ja varmistaa tasaisen ajon vaihtelevissa olosuhteissa. AdSR tunnistaa ajettavien pintojen väliset muutokset ja mukauttaa XE:n kaasun vastetta, mikä mahdollistaa vakaan ajon niin ruoholla, soralla kuin lumellakin.

ALL SURFACE PROGRESS CONTROL

ALL SURFACE PROGRESS CONTROL

Jaguarin All Surface Progress Control (ASPC) on alhaisilla nopeuksilla käytettävä vakionopeudensäädin, jonka avulla tasaisen nopeuden säilyttäminen on vaivatonta tilanteissa, joissa pito on heikko.

INSPIRED SUSPENSION

jousitus

XE:n edistykselliset etu- ja takajousitusjärjestelmät laajentavat sen dynaamista suorituskykyä. Jousituksen Passive Sports Suspension2 -järjestelmä tarjoaa jäykemmän jousituksen ja ainutlaatuisen sähköavusteisen ohjauksen säädön, mitkä yhdessä parantavat XE:n ketteryyttä ajossa.


MOOTTORIT JA VOIMANSIIRTOJÄRJESTELMÄT

MOOTTORIT

MOOTTORIT

Bensiini- ja dieselmoottorien valikoimassamme yhdistyvät polttoainetaloudellisuus ja sulava suorituskyky. Ne varmistavat sykähdyttävän ajokokemuksen jokaiselle matkalle.


VALIKOIMA

Jaguarin innovatiiviseen teknologiaan perustuva moottorivalikoima tarjoaa alhaiset CO2 -päästöt suorituskyvystä tinkimättä.

BENSIINI

BENSIINI

XE-malliin on valittavana on kaksi tehokkuudeltaan 250 ja 300 hv:n Ingenium-sarjan bensiinimoottoria. 2,0 litran 4-sylinterinen turboahdettu bensiinimoottori tarjoaa joustavan yhdistelmän Jaguar XE -auton optimoitua suorituskykyä ja taloudellisuutta.

NEW DIESEL

UUSI DIESEL

2,0-litrainen, 180 hv:aa tuottava turboahdettu dieselmoottori on ihanteellinen sekoitus taloudellisuutta ja suorituskykyä. Sen turboahdin vähentää turbon viivettä ja takaa keskeytyksettömän tehonsyötön.


DYNAAMISEEN AJOON

DYNAMIC HANDLING PACK

DYNAMIC HANDLING PACK

Ajoneuvon ulkonäköä ja ajokokemusta kohentava varustepaketti sisältää Configurable Dynamics- ja Adaptive Dynamics -järjestelmät, punaiset jarrusatulat, 350 mm:n etujarrut ja tavaratilan luukun spoilerin.

CONFIGURABLE DYNAMICS

CONFIGURABLE DYNAMICS

Personoi ajo-ominaisuudet omien mieltymyksiesi mukaisiksi. Configurable Dynamics -järjestelmän avulla voit säätää ohjaustuntumaa, vaihteiston vaihto-ominaisuuksia ja kaasun vastetta.

ADAPTIVE DYNAMICS

ADAPTIVE DYNAMICS

Huolimatta siitä, kiihdytätkö juuri moottoritiellä, ajatko mutkaisia maisemareittejä vai navigoitko kaupungin katuja, Adaptive Dynamics -järjestelmä mukauttaa XE:n ajettavuuden olosuhteisiin ja ajotyyliisi sopivaksi. Järjestelmä mukauttaa iskunvaimentimia jatkuvasti, mikä tarjoaa ihanteellisen yhdistelmän mukavuutta, tarkkuutta ja ketteryyttä kaikissa tilanteissa.

JAGUAR DRIVE CONTROL

JAGUAR DRIVE CONTROL

Nauti haluamastasi ajotyylistä välittömästi Jaguar Drive Control -hallintajärjestelmän ansiosta: valittavanasi ovat ajotilat Comfort, ECO ja Dynamic, sekä liukkaan kelin Rain, Ice and Snow -ajotila.

SÄHKÖINEN OHJAUSTEHOSTIN EPAS

SÄHKÖINEN OHJAUSTEHOSTIN EPAS

Sähköinen ohjaustehostin (Electric Power Assisted Steering, EPAS) tarjoaa ohjauksen erinomaisen hallinnan, palautteen ja vasteen. Se antaa tarkkuutta ohjaukseen suurilla nopeuksilla ajettaessa ja avustaa kokonaisvaltaisesti hitailla nopeuksilla. Erinomaisen ohjauksen hallinnan ja välittömän ohjaustehosteen tarjoava EPAS antaa tarkan hallinnan suurilla nopeuksilla ajettaessa ja avustaa kokonaisvaltaisesti hitailla nopeuksilla.

Saatavana vain Configurable Dynamics ja Adaptive Dynamics -järjestelmien kanssa
Saatavana vain takavetoiseen XE R-Dynamic -malliin.

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Jaguar F-Type Convertible

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi