MULTIMEDIA

XE:n ajajan ympärille suunnitelluissa sisätiloissa yhdistyvät ylellisyys ja tarkoituksenmukaisuus.

TOUCH PRO DUO

TOUCH PRO DUO

Touch Pro Duo -järjestelmä koostuu kahdesta kosketusnäytöstä; 10 tuuman kosketusnäytöstä sekä alempana sijaitseva 5,5 tuuman kosketusnäytöstä. Tämä mahdollistaa medialaitteiden samanaikaisen käytön kahdella näytöllä. Voit vaikka seurata navigaatiojärjestelmää ylemmällä näytöllä ja käyttää samanaikaisesti viihdejärjestelmää alemmalla näytöllä1.


INCONTROL

ONLINE-PAKETTI

ONLINE-PAKETTI

Kaikille toimivat yhteydet – Online-paketti2 tarjoaa 4G Wi-Fi Hotspot -internetyhteyden jopa kahdeksalle laitteelle. Se sisältää myös personoidun ajokokemuksen luomiseen tarkoitetun Smart Settings -ominaisuuden.

CONNECTED NAVIGATION PRO

CONNECTED NAVIGATION PRO

Vastaanota tosiaikaisia liikennetietoja ja pidä ystävät ajan tasalla saapumisajastasi. Connected Navigation Pro2 sisältää reittitiedot ovelta ovelle, satelliittinäkymän ja tietoja pysäköintimahdollisuuksista.

SMARTPHONE PACK

SMARTPHONE PACK

Voit jakaa älypuhelimesi näytön InControl-tietoviihdejärjestelmän kanssa ja käyttää älypuhelinta turvallisesti myös autossa ollessasi. Sekä Android Auto™ että Apple CarPlay® kuuluvat järjestelmän sovelluksiin.

Apple CarPlay on Apple Inc.:in tavaramerkki, joka on rekisteröity Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Android on Google LLC:n tavaramerkki.

INCONTROL-SOVELLUKSET

INCONTROL-SOVELLUKSET

InControl tarjoaa valikoiman sovelluksia, jotka parantavat kaikkien matkustajien matkakokemusta. Nauti tuhansista soitettavista kappaleista, ladattavista ohjelmista ja podcast-syötteistä.

REMOTE

REMOTE

Ole vuorovaikutuksessa XE-autosi kanssa sijainnistasi riippumatta. Remote-sovelluksen avulla voit tarkastaa polttoaineen tason, merkitä ajoneuvon sijainnin kartalle ja käyttää vaivattomasti sen lukituksia, valoja ja ilmastointijärjestelmää.

SECURE TRACKER

SECURE TRACKER

Varkauden tapahtuessa valinnainen Secure Tracker3 lähettää XE-autosi sijaintia ja ottaa yhteyttä viranomaisiin välittömästi, mikä helpottaa ajoneuvosi nopeaa löytämistä.


MUKAVUUS

LANGATON LATAAMINEN

LANGATON LATAAMINEN

Pysy yhteydessä maailmaan XE-ajoneuvostasi käsin. Lisävarusteena saatavilla oleva langaton latauslaite huolehtii puhelimesi lataustilasta täysin vaivattomasti.

CLEARSIGHT INTERIOR REAR VIEW MIRROR

CLEARSIGHT-TAUSTAPEILI

Jaguar XE -autosi taustapeili tarjoaa esteettömän näkymän viimeisintä tekniikkaa käyttäen. Antennikotelossa sijaitseva kamera syöttää tosiaikaista kuvaa taustapeiliisi, mikä takaa jatkuvan näkymän takapenkillä olevista esteistä riippumatta.


* Valinnainen ominaisuus. Kaksi- tai monitehoisia silmälaseja käyttävillä asiakkailla voi olla vaikeuksia katseen kohdistamisessa, kun peiliä käytetään digitaalisessa tilassa. Tavallinen peilitila on kuitenkin aina käytettävissä.


TIETOVIIHDEJÄRJESTELMÄ

HUD-TUULILASINÄYTTÖ

HUD-TUULILASINÄYTTÖ

HUD-tuulilasinäyttö (Head-Up Display) heijastaa tärkeimmät tiedot tuulilasiin, mikä auttaa pitämään katseen tiessä. Täysvärinäyttö näyttää ajoneuvon nopeuden, valitun vaihteen ja navigaatiojärjestelmän ohjeet selkeästi.

INTERAKTIIVINEN AJONÄYTTÖ

INTERAKTIIVINEN AJONÄYTTÖ

Korkean resoluution 12,3 tuuman interaktiivinen ajonäyttö näyttää valintasi mukaan joko kolmiulotteisen kartan tai mittariston, jossa näkyvät ajotiedot, navigaattorin päivitykset ja toistettava kappale2.

MERIDIAN™ AUDIO

MERIDIAN™-AUDIOJÄRJESTELMÄ

Herätä musiikkisi henkiin valitsemalla Meridian huipputason äänentoistojärjestelmä. Saatavilla on kaksi vaihtoehtoa. Meridian Sound tunnetaan sen poikkeuksellisesta tarkkuudesta, kristallinkirkkaasta ylärekisteristä ja täyteläisen syvästä bassosta. Jos haluat kokea live-konsertin äänimaailman täydellisen puhtauden, valitse Meridian Surround Sound System with Trifield™ -tekniikalla varustettu äänentoistojärjestelmä.

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Jaguar F-Type Convertible

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi