SISÄTILAT

XE:n ajajan ympärille suunnitelluissa sisätiloissa yhdistyvät ylellisyys ja tarkoituksenmukaisuus.

XE AND XE R-DYNAMIC

XE JA XE R-DYNAMIC

Nauti XE-autosi ylellisistä yksityiskohdista, kuten pehmeällä nahalla päällystetty ohjauspyörästä, tai korosta sen urheilullista luonnetta XE R-Dynamicin Sport-istuimilla.


MUOTOILU

MATKUSTAJAN MUKAVUUS

MATKUSTAJAN MUKAVUUS

Ajoneuvon pituus on 4 672 mm ja sen leveys 1 850 mm (peilit pois lukien), joten matkustajien mukavuus on taattu, vaikka takapenkillä istuisikin kolme aikuista ihmistä. Tavaratila tilavuus on jopa 455 litraa.

TUNNELMAVALAISTUS

TUNNELMAVALAISTUS

Muuta matkustamon tunnelmaa mielialasi mukaan. Voit säätää kattokonsolin, jalkatilojen, konsolin, ovien säilytystilojen, kahvojen ja ovenkahvojen valaistusta lisävarusteena myytävänä säädettävällä tunnelmavalaistuksella.

MUOTOILUN YKSITYISKOHDAT

MUOTOILUN YKSITYISKOHDAT

XE:n sisustuksen tarkat yksityiskohdat korostavat sen ajan hermolla olevaa luonnetta aina laadukkaista materiaaleista ylellisten klassikkoveneiden inspiroimaan kojetauluun ja laajaan valikoimaan pintaratkaisuja.

PERSONOINTI

PERSONOINTI

Personoi XE-autosi ja lisää oma silauksesi XE:n sisätilan viimeistelyyn. Voit viimeistellä sisätilat valitsemalla sisustukseen moderneja, huoliteltuja puisia koristelistoja sekä korkealuokkaisia nahkoja.

SISÄILMAN IONISOINTI

SISÄILMAN IONISOINTI

XE:n sisäilman laatua parantava ionisointi poistaa haitalliset taudinaiheuttajat, allergeenit ja epämiellyttävät tuoksut. Matkustamon ilman hiukkasten ionisointi ja epäpuhtauksien neutralointi parantaa sekä sinun että matkustajiesi hyvinvointia.

SÄILYTYSTILAT

SÄILYTYSTILAT

Tyylikkäiden ja älykkäiksi hiottujen ratkaisujen ansiosta XE:n sisätiloihin on saatu enemmän käytännöllistä tilaa. Suunnittelussa on varmistettu, että löydät vaivattomasti säilytyspaikan juomapulloille, puhelimelle ja muille tavaroillesi.

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Jaguar F-Type Convertible

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi