ULKONÄKÖ

Leveämpi, matalampi profiili – XE on muotoiltu ominaisuuksien ympärille, jotka tekevät oikeutta sen itsevarmalle luonteelle.

XE JA XE R-DYNAMIC

XE JA XE R-DYNAMIC

Määrittele XE-mallisi valitsemalla joko XE tai XE R-Dynamic. Valitse XE ja nauti sisätilojen ainutlaatuisista yksityiskohdista tai paranna urheilullista tunnelmaa valitsemalla XE R-Dynamic.

EDISTYNYTTÄ AERODYNAMIIKKAA

EDISTYNYTTÄ AERODYNAMIIKKAA

XE:n hienostunut ulkoasu tarjoaa aerodynaamista suorituskykyä. Sen poikkeuksellisen suunnittelun ansiosta XE:n ilmanvastuskerroin on vain 0,26. Se on sekä tehokas että taloudellinen.

MATRIX LED -AJOVALOT

MATRIX LED -AJOVALOT

Lisävarusteena saatavat Matrix LED -ajovalot varmistavat, että erotut joukosta. Sekä etu- että takavalojen animoidut suuntavilkut* lisäävät mielenkiintiosen yksityiskohdan ajoneuvon moderniin ulkoasuun.

* Saatavana kaikkiin malleihin

LED TAIL LIGHTS

LED-TAKAVALOT

Takavalojen hoikka muotoilu korostaa XE:n mukaansatempaavaa olemusta. F-TYPE-mallista periytyvä takavalojen muotokieli näkyy sikaanin muotoisena LED-valona, mikä korostaa ajoneuvon urheilullista luonnetta.


MUOTOILU

MAALIPINTA

MAALIPINTA

12 värivaihtoehdon ansiosta voit tehdä XE-autosta juuri itsellesi sopivan. Voit lisätä oman vivahteesi ajoneuvon huomiota herättävään ulkoasuun valitsemalla joko perusvärin, metallivärin tai Premium-metallivärin.

R-DYNAMIC-KORI

R-DYNAMIC korisarja

R-Dynamic-korisarja vie XE:n urheilullisen luonteen askeleen pidemmälle sporttisilla etupuskurilla, sivuhelmoilla ja korin värisellä alemmalla sivupellillä.

VANTEET

VANTEET

Lisää XE-mallisi särmikkyyttä: valittavana on 11 vannemallia 17–20” välillä.

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Jaguar F-Type Convertible

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi