XF SPORTBRAKE

Sportbrake tarjoaa kiehtovan yhdistelmän designia, ajodynamiikkaa sekä edistyksellistä tekniikkaa.


JAGUAR XF SPORTBRAKE

XF Sportbrake näyttää yhtä määrätietoiselta kuin se on käytännöllinen. Urheilullisen coupemainen muotoilu kätkee sisäänsä tavaratilaa 565–1700 litraa ja luokkansa parhaimpiin kuuluvan 2000kg vetokyvyn

 

Hinnat alkaen 49 390 €

SEDAN TAI SPORTBRAKE

XF tarjoaa aina dynaamisen ajokokemuksen - valitsit sitten joukosta erottuvan Sedanin tai tyylikästä monikäyttöisyyttä uhkuvan Sportbrake -mallin.


MODERNIA, PROGRESSIIVISTA MUOTOILUA

Uusi XF on ylväs ja atleettinen. Hienot linjat kulkevat etuvalaisimista konepellin yli kuin klassisen Jaguarin mallissa, ja "valokeihäs", joka kiitää etupyörien kaarteesta sivua pitkin korostaa sen hoikkaa olemusta. Itsevarma etusäleikkö ja voimakas konepellin muoto tehostavat vaikutelmaa.

TÄYDET VIISI TÄHTEÄ KOLARITURVALLISUUDESSA

Jaguar XF saavutti Euro NCAP 2015 testissä täydet viisi tähteä

Jaguar on kokeneempi alumiinirakenteiden käyttäjä kuin yksikään toinen autonvalmistaja. Tämä on mahdollistanut uuden XF:n mullistavan korirakenteen kehityksen. Kyseessä on luokkansa ainoa auto, joka on valmistettu alumiini-intensiivisen itsekantavan korirakenteen ympärille.

Jaguar XF 2016 - LIGHTWEIGHT, INSTINCTIVE, RESPONSIVE

KEVYT, VAISTONVARAINEN JA RESPONSIIVINEN

Jaguarin alumiinisen koriarkkitehtuurin ansiosta uusi XF on luokkansa keveimpiä autoja. Innovatiivisten teknologioiden ansiosta uuden XF:n CO2 päästöt alkavat lukemasta 104g/km. XF:n kaksoistukivarsin toteutettu etujousitus ja monivarsituettu taka-akseli tuottavat luokkansa johtavan ajomukavuuden ja käsiteltävyyden. Adaptive Dynamics muokkaa auton asetuksia jatkuvasti sopimaan kulloisiinkin ajo-olosuhteisiin ja ajotyyliin. Lisäksi F-TYPE urheiluautosta periytyvä Configurable Dynamics antaa lisää mahdollisuuksia muokata ajokokemusta juuri haluamallesi tasolle.

Jaguar XF 2016 - INNOVATION FROM START TO STOP

KEHITTYNEITÄ INNOVAATIOITA

Pysy yhteydessä ja viihdytettynä Jaguarin multimediajärjestelmä InControl Touch:in avulla. 8-tuumainen (tai valinnainen 10-tuumainen) kosketusnäyttö toimii älypuhelimen tapaan. Mittariston 12-tuuman TFT-näytölle on mahdollista muokata näkymää mieleiseksi ja valinnainen laser HUD-näyttö tuo tärkeimmät ajotiedot tuulilasinäyttöön.

Jaguar XF 2016 - CRAFTED TO PERFECTION

TAVOITTEENA TÄYDELLISYYS

Uusi XF huokuu ylellisyyttä. Paina käynnistysnappia ja XF herää eloon; ilmasuuttimet avautuvat, vaihdevalitsin nousee ylös ja moottori herää henkiin. Ajonautinto jatkuu myös uuden XF:n takaistuimella, jossa nautitaan luokkansa suurimmasta polvitilasta. Istuitpa millä paikalla tahansa, uuden XF:n nykyaikainen muotoilu, premium materiaalit ja upea viimeistely luovat kokonaisuuden jonka vain Jaguar voi tarjota.

DESIGNED FOR LIFE

SUUNNITELTU ELÄMÄÄ VARTEN

XF ei tee kompromisseja itsevarman tyylin, monipuolisuuden ja turvallisuuden suhteen. Kehittyneet kuljettajan apujärjestelmät huolehtivat turvallisuudestasi samalla kun käytännölliset tavaratilat sekä auton innovatiiviset ominaisuudet helpottavat sinua elämään omantyylistäsi elämää. 

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Jaguar F-Type Convertible

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi