TÄYSIN UUSI XF

JAGUAR XF
BUSINESS MALLISTO

Kattavasti varusteltu XF Business –mallisto on nyt laajentunut. XF jatkaa Jaguarin urheilullisten ja edistyksellisten edustusluokan sedanien perintöä. Tervetuloa koeajolle.

XF BUSINESS
ALKAEN 449 €/KK TAI 47 190 €


XF AWD BUSINESS
ALKAEN 499 €/KK TAI 54 476 €


0% TODELLINEN KORKO, EI MUITA KULUJA

TÄYSIN UUSI XF

Täysin uusi XF on valloittava yhdistelmä hienostuneisuutta, polttoainetaloutta, ajodynamiikkaa ja muotoilua. Entistä ylellisempi business-luokan sedan tarjoaa jännitystä ja tehokkuutta. Uusimmat teknologiat tuovat edistyksellisten turvaratkaisujen lisäksi aivan uusia viihteen ja laitteiden välisten integraatioiden muotoja.


MODERNIA, PROGRESSIIVISTA MUOTOILUA

Uusi XF on ylväs ja atleettinen. Hienot linjat kulkevat etuvalaisimista konepellin yli kuin klassisen Jaguarin mallissa, ja "valokeihäs", joka kiitää etupyörien kaarteesta sivua pitkin korostaa sen hoikkaa olemusta. Itsevarma etusäleikkö ja voimakas konepellin muoto tehostavat vaikutelmaa.

TÄYDET VIISI TÄHTEÄ KOLARITURVALLISUUDESSA

Jaguar XF saavutti Euro NCAP 2015 testissä täydet viisi tähteä

Jaguar on kokeneempi alumiinirakenteiden käyttäjä kuin yksikään toinen autonvalmistaja. Tämä on mahdollistanut uuden XF:n mullistavan korirakenteen kehityksen. Kyseessä on luokkansa ainoa auto, joka on valmistettu alumiini-intensiivisen itsekantavan korirakenteen ympärille.

Jaguar XF 2016 - LIGHTWEIGHT, INSTINCTIVE, RESPONSIVE

KEVYT, VAISTONVARAINEN JA RESPONSIIVINEN

Jaguarin alumiinisen koriarkkitehtuurin ansiosta uusi XF on luokkansa keveimpiä autoja. Innovatiivisten teknologioiden ansiosta uuden XF:n CO2 päästöt alkavat lukemasta 104g/km. XF:n kaksoistukivarsin toteutettu etujousitus ja monivarsituettu taka-akseli tuottavat luokkansa johtavan ajomukavuuden ja käsiteltävyyden. Adaptive Dynamics muokkaa auton asetuksia jatkuvasti sopimaan kulloisiinkin ajo-olosuhteisiin ja ajotyyliin. Lisäksi F-TYPE urheiluautosta periytyvä Configurable Dynamics antaa lisää mahdollisuuksia muokata ajokokemusta juuri haluamallesi tasolle.

Jaguar XF 2016 - INNOVATION FROM START TO STOP

KEHITTYNEITÄ INNOVAATIOITA

Pysy yhteydessä ja viihdytettynä Jaguarin multimediajärjestelmä InControl Touch:in avulla. 8-tuumainen (tai valinnainen 10-tuumainen) kosketusnäyttö toimii älypuhelimen tapaan. Mittariston 12-tuuman TFT-näytölle on mahdollista muokata näkymää mieleiseksi ja valinnainen laser HUD-näyttö tuo tärkeimmät ajotiedot tuulilasinäyttöön.

Jaguar XF 2016 - CRAFTED TO PERFECTION

TAVOITTEENA TÄYDELLISYYS

Uusi XF huokuu ylellisyyttä. Paina käynnistysnappia ja XF herää eloon; ilmasuuttimet avautuvat, vaihdevalitsin nousee ylös ja moottori herää henkiin. Ajonautinto jatkuu myös uuden XF:n takaistuimella, jossa nautitaan luokkansa suurimmasta polvitilasta. Istuitpa millä paikalla tahansa, uuden XF:n nykyaikainen muotoilu, premium materiaalit ja upea viimeistely luovat kokonaisuuden jonka vain Jaguar voi tarjota.

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Kyselyyn vastaaminen vie sinulta alle 60 sekuntia.

Jaguar F-Type Convertible

Nettikysely

Kysymys 1 / 3

Välttävä
Keskiverto
Kiitettävä

Kysymys 2 / 3500

Kysymys 3 / 3

Epätodennäköisesti
Todennäköisesti
500

Kiitos arvokkaasta palautteestasi