JAGUAR XE

MÄÄRITTÄÄ URHEILULLISEN SEDANIN KÄSITTEEN UUDELLE TASOLLE

Rakenna omasi

XE:N AJODYNAMIIKKA

XE:n ajokäyttäytyminen vastaa viettelevän ulkoasun synnyttämiin lupauksiin. XE esittelee luokkansa hienostuneimman alustan.

VARAA KOEAJO 

RAKENNA OMASI

Ketterä, reaktiivinen, joustava

Jaguarin sedanit ovat aina olleet kuuluisia loistavasta ajomukavuudesta ja -dynamiikastaan. XE nostaa nämä ominaisuudet uudelle tasolle. Kevyt ja jäykkä korirakenne, kyseessä on todellinen kuljettajan auto.

VARAA KOEAJO 

Uusi sähköinen ohjaustehostin

XE on ensimmäinen Jaguar, joka käyttää EPAS-tekniikkaa ja tarjoaa Jaguarin urheilulliselle sedanille ominaisia välittömiä reaktioita sekä yhtenäistä tuntumaa. Kehittyneet ohjausalgoritmit osaavat ottaa huomioon jopa muutokset lämpötilassa varmistaakseen tasaisen ohjaustuntuman olosuhteista riippumatta.

ADAPTIVE DYNAMICS

Adaptive Dynamics -tekniikka varmistaa ihanteellisen tasapainon mukavuuden ja ajettavuuden välillä. Se analysoi jatkuvasti XE:n nopeutta, ohjausta ja korin liikkeitä ja säätää jousitusta ajotilanteen mukaiseksi.

Uuden sukupolven jarruteknologiaa

Uuden XE:n dynaamista luonnetta täydentävät edistykselliset jarrut tarjoten uusia tekniikoita turvallisuuteen, ajovakauteen ja dynaamisuuteen. Etujousitukseen asennetut kanavat ohjaavat lisätuuletusta jarruille varmistaen optimaalisen pidon ja tuntuman aktiivisemmassakin ajossa.

JAGUARDRIVE CONTROL

JaguarDrive Control antaa sinun valita ajo-ohjelman Standard, Eco, Dynamic tai Winter -ajotiloista, jotka muokkaavat ohjaustuntumaa ja kaasun vastetta. Eco-tila tarjoaa taloudellisen moottorinohjauksen lisäksi taloudelliseen ajotapaan opettavaa informaatiota keskinäytössä. Dynamic-tila herkentää kaasuvastetta ja korostaa ohjauksen tuntumaa sekä automaattivaihteisissa versioissa nopeuttaa vaihteenvaihtoa entisestään. Winter-talvitila pehmentää kaasuvastetta ja ohjaa ajonvakautusta lineaarisempaan käyttäytymiseen liukkaissa olosuhteissa.

TORQUE VECTORING BY BRAKING

F-TYPE Coupéssa esitelty Torque Vectoring by Braking -huippuluokan tekniikka löytyy vakiovarusteena XE:stä. Järjestelmä torjuu aliohjautuvuutta huomaamattomasti jarruttamalla kevyesti sisempiä pyöriä ja auttaa pitämään auton optimaalisella linjalla kaarteissa. Ajettavuus on neutraalimpi, ohjaus vaatii vähemmän voimaa ja ajokokemus on palkitsevampi.

VARAA KOEAJO 

AJOELÄMYS KAIKILLA KELEILLÄ

Jaguar on kehittänyt joukon tekniikoita, jotka tekevät ajamisesta turvallisempaa, rentouttavampaa ja nautinnollisempaa myös huonommissa ajo-olosuhteissa. Järjestelmät parantavat pitoa, tarkkailevat maantietä ja jopa jarruttavat automaattisesti hätätilanteisssa.

VARAA KOEAJO 

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Jaguar F-Type Convertible

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi