JAGUAR XE

MÄÄRITTÄÄ URHEILULLISEN SEDANIN KÄSITTEEN UUDELLE TASOLLE

Rakenna omasi

XE:N SISÄTILAT

XE:n kauniin ulkomuotoilun herättämät odotukset ylitetään sisätiloissa. XE todistaa, että virtaviivaisen muotoilun ei tarvitse syntyä sisätilojen kustannuksella.

VARAA KOEAJO 

RAKENNA OMASI

XE:n kauniin ulkomuotoilun herättämät odotukset ylitetään sisätiloissa. Vartaloa hyvin tukevat etuistuimet on asennettu alas, mikä luo urheiluautomaisen ajoasennon. F-TYPE:stä inspiraation saaneet mittaristo ja ohjauspyörä korostavat urheilullista tunnelmaa.

Syvä keskikonsoli luo erityistä tunnelmaa. Uuden InControl-tieto- ja -viihdejärjestelmän 8-tuumainen kosketusnäyttö on pääroolissa kojetaulun kaarevissa muodoissa. Automaattivaihteistoisissa malleissa Jaguarin ainutlaatuinen vaihteenvalitsin nousee käynnistettäessä esiin.

Kaareutuva kojetaulu

XE:n kuljettajasta poispäin kaareutuva kojetaulu korostaa tilantunnetta. Kiiltävä musta, alumiini, puukoristukset ja hiilikuitu kohentavat ylellistä käsityön tuntua.

Tyylitellyt ilmaventtiilit

Tyylikkäät satiiniviimeistellyt kromatut ilmaventtiilit ohjaamon reunoissa korostavat XE:n sisätilojen leveyttä.

Säilytys

XE:n sisätilojen suunnittelussa on huomioitu säilytystarpeet. Aurinkolaseille, älypuhelimelle ja juomapulloillekin on omat mietityt sekä tyylikkäät paikkansa.

Hienoimmat materiaalit

Tekniset kankaat, hienot nahat ja kontrastia luova kaksoisneulatikkaus antavat matkustamolle korkealaatuisen yleisilmeen.

Nahat on hankittu Ison-Britannian ja Italian hienoimmilta toimittajilta. Kaikki nahat käyvät läpi perusteellisen viimeistelyprosessin, jolla suojataan materiaalia ja samalla säilytetään sen ainutlaatuinen ulkoasu ja luonne.

Viimeistele ulkovärin ja sisäverhoilun muodostama kokonaisuus tyylitellyillä sisätilan koristelistoilla.

Valittavanasi on kiiltävä musta, alumiini, puukoristukset ja hiilikuitu kohentamaan ylellistä käsityön tuntua.

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Jaguar F-Type Convertible

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi