UUSI JAGUAR XE

MÄÄRITTÄÄ URHEILULLISEN SEDANIN KÄSITTEEN UUDELLE TASOLLE

HUOLLOT VAKIONA

Jaguar XE tarjoaa ennenkokemattoman omistamisen huolettomuuden veloituksettoman Jaguar Care palvelun ansiosta. Jaguar Care sisältää kolmen vuoden määräaikaishuollot veloituksetta ilman kilometrirajoitusta kolmen vuoden kilometrivapaan takuun ja Jaguar Assistance tiepalvelun lisäksi. Tutustu autoon, joka nostaa urheilullisen sedanin käsitteen uudelle tasolle.

Mallit

JAGUAR XE BUSINESS

Kattavasti varusteltu XE Business –mallisto on nyt laajentunut. Tervetuloa koeajamaan urheilullisen sedanin armoton tehokkuuden ja taloudellisuuden yhdistelmä jota ei voi vain mitata, se pitää tuntea.

ALKAEN 349 €/KK TAI 42 290 €
0% todellinen korko, ei muita kuluja

LUOKKANSA PARAS 2015

Jaguar XE saavutti Euro NCAP 2015 testissä täydet viisi tähteä ja on kolariturvallisuudeltaan luokkansa turvallisin auto (suuret perheautot).

Jaguar on kokeneempi alumiinirakenteiden käyttäjä kuin yksikään toinen autonvalmistaja. Tämä on mahdollistanut uuden XE:n mullistavan korirakenteen kehityksen. Kyseessä on luokkansa ainoa auto, joka on valmistettu alumiini-intensiivisen itsekantavan korirakenteen ympärille.

Jaguar XE määrittelee urheilullisen sedanin konseptin uudelleen ja on luokassaan todellinen kuljettajan auto. Sen kevyt rakenne, virtaviivainen muotoilu, ylellinen sisustus ja loistava ajettavuus kunnioittavat yhtiön perustajan, Sir William Lyonsin, visiota: ‘auto on luomistamme asioista elävin’.

Uusi XE on Jaguarin edistyksellisin urheilullinen sedan-malli, ja sen tunnistaa välittömästi Jaguariksi. Alumiinipinta on muovattu täydellisten mittasuhteiden ja aerodynaamisen tehokkuuden ympärille. Uusi XE näyttää ja tuntuu luokassaan ainutlaatuiselta.

AJO-OMINAISUUDET, SUORITUSKYKY JA HIENOSTUNEISUUS

AJO-OMINAISUUDET, SUORITUSKYKY JA HIENOSTUNEISUUS

XE on luokkansa ainoa auto, joka käyttää alumiini-intensiivistä monokokkia ja on todellinen ajajan auto.

ALKAEN 99 G/KM

ALKAEN 99 G/KM

XE on kaikkien aikojen taloudellisin Jaguar, co2-päästöjen ollessa alimmillaan vain 99 g/km.

INNOVATIIVINEN VIIHDEJÄRJESTELMÄ

INNOVATIIVINEN VIIHDEJÄRJESTELMÄ

Hienostuneet tekniikat ovat keskeinen osa ajokokemusta. XE:n innovatiivinen viihdejärjestelmä tekee jokaisesta matkasta rentouttavan, turvallisen ja vaivattoman.

KEHITTYNYT AERODYNAMIIKKA

KEHITTYNYT AERODYNAMIIKKA

Jaguarilla on takanaan vakuuttava historia upeiden aerodynaamisesti tehokkaiden autojen valmistajana. XE jatkaa muodon ja toimivuuden perintöä: sen profiililla on Jaguarien matalin ilmanvastuskerroin - vain 0,26.

TALOUDELLINEN VAIHTOEHTO

TALOUDELLINEN VAIHTOEHTO

XE on kokoluokkansa taloudellisempia vaihtoehtoja jopa 34 000 kilometrin huoltovälillä ja vähäpäästöillä moottoreilla.

ENEMMÄN VAIHTOEHTOJA

ENEMMÄN VAIHTOEHTOJA

Ylelliset materiaalit ja viimeistelyt yhdessä Jaguarin laadukkaan käsityön kanssa tekevät tästä luokkansa johtavan matkustamon.

LUO YHTEYS

XE:n kauniin ulkomuotoilun herättämät odotukset ylitetään sisätiloissa. Tilava ohjaamo ottaa syleilyynsä etumatkustajat. Syvä keskikonsoli luo erityistä tunnelmaa. Uuden InControl-tieto- ja -viihdejärjestelmän 8-tuumainen kosketusnäyttö on pääroolissa kojetaulun kaarevissa muodoissa. Automaattivaihteistolla varustetuissa malleissa Jaguarin ainutlaatuinen vaihteenvalitsin nousee keskikonsolista ja saa XE:n heräämään eloon. 

Bensiinimoottorit

Tehoa ja hienostuneisuutta. Bensiinimoottorimallisto alkaa turboahdetusta suora suihkutteisesta 2,0 litran nelisylinterisestä voimanlähteestä, joka on saatavilla kahtena eri versiona: 200hv/280 Nm ja 240 hv/340 Nm.

Ylivertaista suorituskykyä ja innostavaa moottorin ääntä tyhjäkäynniltä punaiselle viivalle asti tarjoaa XE S -malli, joka käyttää F-TYPE-urheiluautosta tuttua mekaanisesti ahdettua 3,0 litran V6-moottoria. 340 hv/450 Nm kehittävä moottori antaa todella mahtavan kiihtyvyyden, ajettavuuden ja suorituskyvyn.

DIESELmoottorit

Ingenium-dieselmoottoreille on ominaista väännön nopea muodostus matalilta käyntinopeuksilta lähtien. Tämän mahdollistavat erittäin tehokkaat muuttuvageometriset turboahtimet. Enimmäisvääntö saavutetaan laajalla käyntinopeusalueella, mikä varmistaa välittömät reaktiot ja vahvan kiihtyvyyden, kun kuljettaja sitä vaatii. Suorituskyky ei synny taloudellisuuden kustannuksella: yhdessä 6-vaihteisen käsivalintaisen kanssa 163 hevosvoiman / 380 Nm:n versio synnyttää päästöjä vain 99 g/km. Tehokkaammassa 180 hv:n/430 Nm:n muodossa vastaavat lukemat ovat yhtä vakuuttavia käsivalintaisen ja automaattivaihteiston kanssa.

XE PURE SISUSTUS

Pure versio sisältää korkealaatuiset kangasistuimet ja kiiltävän mustan käsittelyn oviverhoilussa ja Riva Hoop-elementin kojetaulun yläosassa.

XE PRESTIGE SISUSTUS

Taurus-nahkaverhoilu kontrastitikkauksella luo nykyaikaisen ylellisen sisustuksen, jota täydentää sininen valaistus. Valinnaiset ilmastoidut istuimet on rei’itetty, ja Riva Hoop -elementissä ja ovien viimeistelyssä on käytetty harjattua alumiinia.

XE PORTFOLIO SISUSTUS

Portfolio on ylellisin XE-malli, joka sisältää monia värivaihtoehtoja rei’itetylle Windsor-nahkaverhoilulle. Kojetaulussa on jaetut ylä- ja alapinnat kahdella eri värillä. Kaksoisneulatikkaus luo ylellistä vaikutelmaa. Alumiinikoristuksessa on upotettupintaviimeistely.

XE R-SPORT SISUSTUS

Istuimet on verhoiltu Taurus-nahalla ja verkkokankaalla. Riva Hoop ja ovien viimeistelyt ovat alumiinia, ja kynnyslevyissä ja urheilullisessa ohjauspyörässä on R-Sport-tunnus.

XE S SISUSTUS

Tämä eniten suorituskykyä korostava XE-versio sisältää kilpa-autojen inspiroiman matkustamon. Taurus-nahkaistuimissa on mokkakangaspaneelit, ja kynnyslevyissä ja nahkaisessa urheilullisessa ohjauspyörässä on S-logo. Tumma alumiini koristaa ovia ja Riva Hoop -kaarretta, ja keskikonsoli on kiiltävän musta.

IN COMMAND

Uusi XE tarjoaa monia tekniikoita älypuhelinsovelluksista Wi-Fiin ja premium-tason Meridian-audiojärjestelmiin, jotka pitävät sinut ajan tasalla ja hyvällä tuulella ja tekevät jokaisesta matkasta erityisen elämyksen. Kojetauluun sijoitettu 8-tuumainen kosketusnäyttö on XE:n täysin uuden InControl-tieto- ja -viihdejärjestelmän sydän.

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Kyselyyn vastaaminen vie sinulta alle 60 sekuntia.

Jaguar F-Type Convertible

Nettikysely

Kysymys 1 / 3

Välttävä
Keskiverto
Kiitettävä

Kysymys 2 / 3500

Kysymys 3 / 3

Epätodennäköisesti
Todennäköisesti
500

Kiitos arvokkaasta palautteestasi