UUSI JAGUAR XE

MÄÄRITTÄÄ URHEILULLISEN SEDANIN KÄSITTEEN UUDELLE TASOLLE

Rakenna omasi

JAGUAR XE

Oletko kyllästynyt samaan harmaaseen massaan? Jaguar XE erottautuu joukosta. Taustapeilistä kiiluvat Jaguarin etuvalot saavat kokeneenkin kuskin vilkaisemaan peiliin uudestaan. Punaisena hehkuva käynnistyspainike kutsuu päästämään kissapedon valloilleen.

AlkAEN 39 149 €

TAI

huoleton kuukausierä
549 €/KK* (SIS. 15 000 KM/VUOSI)
578 €/kk* (sis. 20 000 km/vuosi)
 

Huoleton –sopimuksessa voit sopimuskauden päättyessä joko palauttaa auton jälleenmyyjällesi tai lunastaa sen itsellesi maksamalla suuremman viimeisen erän. Anna pikkusormesi ja menetä sydämesi koeajolla oman Jaguar-jälleenmyyjän luona.

Sisältää 3 vuoden määräaikaishuollot.

Huomaathan, että sivustolla esitetyt tarjoukset ja hinnat koskevat maahantuojan varastoa. Tarkista yksityiskohdat jälleenmyyjältämme.

Jaguar XE NELIVETO

Jaguar XE AWD-malleissa on ainutlaatuinen ajotuntuma. Jaguarin neliveto yhdistää takavedon luonteen nelivedon pitoon ja luotettavuuteen. Normaaleissa ajo-olosuhteissa Jaguar AWD jakaa voimaa pääasiallisesti takapyörille antaen kuljettajan nauttia Jaguarille ominaisesta ajotuntumasta ja tasapainosta. Ajo-olosuhteiden muuttuessa haastavimmiksi, tai kun autoa kiihdytetään tiellä, jossa pito on heikentynyt, järjestelmä hienovaraisesti ohjaa enemmän voimaa etupyörille varmistaen optimaalisen pidon kaikissa tilanteissa.

VARAA KOEAJO LUOKKANSA PARAS 2015

Jaguar XE saavutti Euro NCAP 2015 testissä täydet viisi tähteä ja on kolariturvallisuudeltaan luokkansa turvallisin auto (suuret perheautot).

Jaguar on kokeneempi alumiinirakenteiden käyttäjä kuin yksikään toinen autonvalmistaja. Tämä on mahdollistanut uuden XE:n mullistavan korirakenteen kehityksen. Kyseessä on luokkansa ainoa auto, joka on valmistettu alumiini-intensiivisen itsekantavan korirakenteen ympärille.

Jaguar XE määrittelee urheilullisen sedanin konseptin uudelleen ja on luokassaan todellinen kuljettajan auto. Sen kevyt rakenne, virtaviivainen muotoilu, ylellinen sisustus ja loistava ajettavuus kunnioittavat yhtiön perustajan, Sir William Lyonsin, visiota: ‘auto on luomistamme asioista elävin’.

Uusi XE on Jaguarin edistyksellisin urheilullinen sedan-malli, ja sen tunnistaa välittömästi Jaguariksi. Alumiinipinta on muovattu täydellisten mittasuhteiden ja aerodynaamisen tehokkuuden ympärille. Uusi XE näyttää ja tuntuu luokassaan ainutlaatuiselta.

AJO-OMINAISUUDET, SUORITUSKYKY JA HIENOSTUNEISUUS

AJO-OMINAISUUDET, SUORITUSKYKY JA HIENOSTUNEISUUS

XE on luokkansa ainoa auto, joka käyttää alumiini-intensiivistä monokokkia ja on todellinen ajajan auto.

ALKAEN 99 G/KM

ALKAEN 99 G/KM

XE on kaikkien aikojen taloudellisin Jaguar, co2-päästöjen ollessa alimmillaan vain 99 g/km.

INNOVATIIVINEN VIIHDEJÄRJESTELMÄ

INNOVATIIVINEN VIIHDEJÄRJESTELMÄ

Hienostuneet tekniikat ovat keskeinen osa ajokokemusta. XE:n innovatiivinen viihdejärjestelmä tekee jokaisesta matkasta rentouttavan, turvallisen ja vaivattoman.

KEHITTYNYT AERODYNAMIIKKA

KEHITTYNYT AERODYNAMIIKKA

Jaguarilla on takanaan vakuuttava historia upeiden aerodynaamisesti tehokkaiden autojen valmistajana. XE jatkaa muodon ja toimivuuden perintöä: sen profiililla on Jaguarien matalin ilmanvastuskerroin - vain 0,26.

TALOUDELLINEN VAIHTOEHTO

TALOUDELLINEN VAIHTOEHTO

XE on kokoluokkansa taloudellisempia vaihtoehtoja jopa 34 000 kilometrin huoltovälillä ja vähäpäästöillä moottoreilla.

ENEMMÄN VAIHTOEHTOJA

ENEMMÄN VAIHTOEHTOJA

Ylelliset materiaalit ja viimeistelyt yhdessä Jaguarin laadukkaan käsityön kanssa tekevät tästä luokkansa johtavan matkustamon.

LUO YHTEYS

XE:n kauniin ulkomuotoilun herättämät odotukset ylitetään sisätiloissa. Tilava ohjaamo ottaa syleilyynsä etumatkustajat. Syvä keskikonsoli luo erityistä tunnelmaa. Uuden InControl-tieto- ja -viihdejärjestelmän 8-tuumainen kosketusnäyttö on pääroolissa kojetaulun kaarevissa muodoissa. Automaattivaihteistolla varustetuissa malleissa Jaguarin ainutlaatuinen vaihteenvalitsin nousee keskikonsolista ja saa XE:n heräämään eloon. 

Bensiinimoottorit

Tehoa ja hienostuneisuutta. Bensiinimoottorimallisto alkaa turboahdetusta suora suihkutteisesta 2,0 litran nelisylinterisestä voimanlähteestä, joka on saatavilla kahtena eri versiona: 200hv/280 Nm ja 240 hv/340 Nm.

Ylivertaista suorituskykyä ja innostavaa moottorin ääntä tyhjäkäynniltä punaiselle viivalle asti tarjoaa XE S -malli, joka käyttää F-TYPE-urheiluautosta tuttua mekaanisesti ahdettua 3,0 litran V6-moottoria. 340 hv/450 Nm kehittävä moottori antaa todella mahtavan kiihtyvyyden, ajettavuuden ja suorituskyvyn.

DIESELmoottorit

Ingenium-dieselmoottoreille on ominaista väännön nopea muodostus matalilta käyntinopeuksilta lähtien. Tämän mahdollistavat erittäin tehokkaat muuttuvageometriset turboahtimet. Enimmäisvääntö saavutetaan laajalla käyntinopeusalueella, mikä varmistaa välittömät reaktiot ja vahvan kiihtyvyyden, kun kuljettaja sitä vaatii. Suorituskyky ei synny taloudellisuuden kustannuksella: yhdessä 6-vaihteisen käsivalintaisen kanssa 163 hevosvoiman / 380 Nm:n versio synnyttää päästöjä vain 99 g/km. Tehokkaammassa 180 hv:n/430 Nm:n muodossa vastaavat lukemat ovat yhtä vakuuttavia käsivalintaisen ja automaattivaihteiston kanssa.

 VARAA KOEAJO 

IN COMMAND

Uusi XE tarjoaa monia tekniikoita älypuhelinsovelluksista Wi-Fiin ja premium-tason Meridian-audiojärjestelmiin, jotka pitävät sinut ajan tasalla ja hyvällä tuulella ja tekevät jokaisesta matkasta erityisen elämyksen. Kojetauluun sijoitettu 8-tuumainen kosketusnäyttö on XE:n täysin uuden InControl-tieto- ja -viihdejärjestelmän sydän.

Jaguar XE

549 €/kk* tai 41 730 €
Sis. 3 vuoden määräaikaishuollot.

Huoleton kk-erä takaa sinulle autosi arvon rahoitussopimuksen päättyessä.
Rahoitusesimerkki: Jaguar XE E-Performance Pure Business Aut, Hinta 42 330,00 € (sis. toim. kulut), käsiraha 6 030 €, sopimusaika 36 kk, kuukausierä 549,21 €, luoton määrä yht. 36 449 € (sis. perustamismaksun), viimeinen suurempi erä 19 187,71 €. Kuukausierä sisältää koron 2 %, perustamismaksun 149 € ja käsittelykulun 8 €/kk. Luottokustannukset yhteensä 2 110,06 €, luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 38 410,06 €, todellinen luottohinta 44 440,06 € ja todellinen vuosikorko 2,6 %. Rahoitusesimerkin ajokilometrit 45 000 km. Sopimus sisältää taatun hyvityshinnan 18 638,50 € sopimuksen päättyessä. Kertaluotto edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Palvelun tuottaa Santander Consumer Finance Oy, Risto Rytin tie 33, 00570 Helsinki.

Jaguar XE

578 €/kk* tai 41 730 €
Sis. 3 vuoden määräaikaishuollot.

Huoleton kk-erä takaa sinulle autosi arvon rahoitussopimuksen päättyessä.
Rahoitusesimerkki: Jaguar XE E-Performance Pure Business Aut, Hinta 42 330,00 € (sis. toim. kulut), käsiraha 6 030 €, sopimusaika 36 kk, kuukausierä 578,35 €, luoton määrä yht. 36 449 € (sis. perustamismaksun), viimeinen suurempi erä 18 136,67 €. Kuukausierä sisältää koron 2 %, perustamismaksun 149 € ja käsittelykulun 8 €/kk. Luottokustannukset yhteensä 2 078,92 €, luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 38 378,92 €, todellinen luottohinta 44 408,92 € ja todellinen vuosikorko 2,6 %. Rahoitusesimerkin ajokilometrit 60 000 km. Sopimus sisältää taatun hyvityshinnan 17 558,32 € sopimuksen päättyessä. Kertaluotto edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Palvelun tuottaa Santander Consumer Finance Oy, Risto Rytin tie 33, 00570 Helsinki.

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Jaguar F-Type Convertible

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi