KÄYTÄNNÖLLISYYS JA TURVALLISUUS

XF tarjoaa monikäyttöistä tilaa, käytännöllisiä ominaisuuksia sekä 5 tähden Euro NCAP turvallisuuden

käytännölliset yksityiskohdat

XF:n monipuoliset sisätilat mahdollistavat juuri sinun elämäntyylillesi sopivat ratkaisut. Sen käytännöllisyys ja kehittyneet ajamisen teknologiat tekevät jokaisesta matkasta helpomman ja rennomman kokemuksen. 

ACTIVITY KEY

ACTIVITY KEY

Valinnaisena ainoastaan XF Sportbraken kanssa saatava Activity Key helpottaa aktiivista elämääsi. Vahva ja vedenkestävä ranneke mahdollistaa monenlaiset aktiviteetit aina laskuvarjohypystä uimiseen, ilman että sinun tarvitsee huolehtia avainnipusta. Avaimen voit jättää autoon sisälle, jolloin se menee turvallisuussyistä automaattisesti pois päältä.  

LOADSPACE

TAVARATILA

XF Sportbraken monipuoliset sisätilat on suunniteltu juuri sinun elämäntyylisi tarjoamia haasteita varten. Sen tavaratila tarjoaa 565 litraa säilytystilaa takapenkkien ollessa paikoillaan. Takapenkit taitettuna saat luotua kaksi metriä syvän ja kapeammasta kohdastaan yli metrin levyisen tilan, joka tarjoaa 1675 litraa tilaa tavaroille sekä lattian alle sijoittuvan piilossa olevan tavaralokeron. 

SÄHKÖINEN VETOKOUKKU

Lisävarusteena saatava sähköisesti toimiva vetokoukku on sijoitettu näkymättömästi takapuskurin taakse, josta se taittuu käyttöasentoon napin painalluksella. Enimmäisvetopaino on 2000 kg. 


Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Jaguar F-Type Convertible

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi