MUOTOILU

XF on brittiläisen designin ja käsityön taidonnäyte, joka huokuu laatua, kauneutta ja dynaamista luksusta.

ULKONÄKÖ

Jaguarilla on pitkät perinteet upeiden urheilullisten sedanien suunnittelijana. Täysin uusi Jaguar XF on uskollinen eleganteille linjoille ja sen tunnistaa jokaisesta kulmasta välittömästi Jaguariksi. Sulava coupémainen profiili, pitkä konepelti ja lyhyt etuylitys muodostavat urheilullisen
sedanin, joka erottuu joukosta.

ETUPROFIILI

 • Pysty etusäleikkö korostaa uuden XF:n itsevarmaa olemusta
 • "J-Blade" LED päiväajovalot ovat tärkeä osa uuden XF:n silmiinpistävää tyylikkyyttä
 • Ajovalot käyttävät uusinta LED teknologiaa yhdistettynä valojen rohkeaan muotoilukieleen
 • Korostettu konepelti vahvistaa entisestään XF:n urheilullista olemusta 

SIVUPROFIILI

 • XF:n tyylikäs, urheilullinen ja progressiivinen muotoilu yhdistettynä muotoiltuun pohjalevyyn edistää auton pitkälle kehittynyttä aerodynaamista suorituskykyä, maksimoi polttoainetaloudellisuuden sekä parantaa auton vakautta.
 • Uuden XF:n aerodynaamisen muotoilun ansiosta, auton ilmanvastus on yksi luokkansa alhaisimmista, vain 0,26.
 • Jokainen yksityiskohta uuden XF:n muotoilussa on optimoitu aerodynaamisen tehokkuuden saavuttamiseksi. Aina etupuskurin integroidusta muodosta takaluukun hienostuneeseen spoilerimaiseen lippaan, jokainen elementti toimii yhteistyössä ilmanvastuksen pienentämiseksi suurissa nopeuksissa.
 • Uuden XF:n hienostunut sisätilojen design yhdistää vahvan visuaalisen arkkitehtuurin suuriin lasipintoihin luoden sisätiloihin ilmavuutta sekä tilantuntua.

TAKAPROFIILI

 • Tunnistettavissa Jaguariksi. Jaguarin tunnusmerkiksi muodostuneet voimakkaat takakulmat ja F-TYPEstä muotoilukieltä lainaavat takavalot luovat yhtenäisen mallistoilmeen.
THE LINE OF BEAUTY

KAUNIIT LINJAT

XF Sedan -mallin täydellisesti sopusuhtaisen profiilin läpi kulkee tyylikäs kaarimainen linja, joka johtaa F-TYPE:n inspiroimiin LED -takavaloihin.   

PRACTICAL ON PURPOSE

tarkoituksenmukainen ja käytännöllinen

XF Sportbrake on Sedan -malliin verrattuna vieläkin tilavampi ja käytännöllisempi. Sen muotoilu tarjoaa coupé -tyylisen sivuprofiilin, joka näyttää erittäin dynaamiselta. Aerodynaamiset kylkilinjat, saumattomasti integroitu takaspoileri sekä LED -takavalot takaavat sen, että Sportbrake näyttää yhtä määrätietoiselta kuin mitä se on käytännöllinen. 

PANORAMIC ROOF

PANORAAMALASIKATTO

XF Sportbraken yhtenäinen 1,6 neliömetrin panoraamalasikatto on luokassaan suurin ja tarjoaa esteettömän näkyvyyden taivaalle kaikilta istuinpaikoilta.  

F-TYPE-INSPIRED TAIL LIGHTS

F-TYPE:n INSPIROIMAT TAKAVALOT

Yksi XF Sedanin monista hienosti viimeistellyistä yksityiskohdista on ainutlaatuinen liituraitakuvio sen F-TYPE:n inspiroimissa LED -takavaloissa. 

STRIKING LIGHT

VALOVOIMAA

XF Sportbrake:n LED -takavaloissa on keskellä F-TYPE:n inspiroima tyylikäs ympyränmuotoinen kuvio. Tämä luo valoihin välittömästi tunnistettavan muodon sekä päivällä että yöllä. 


SISÄTILAT

Matkustamo on tulvillaan nykyaikaisia ylellisiä materiaaleja ja viimeistelyjä, perinteistä Jaguarin käsityötä ja huipputekniikkaa. Kojetaulun vahva vaakateema, kerrostus ja materiaalit luovat rikkaan ja ylellisen ilmeen. Kun painat moottorin käynnistyspainiketta; taustavalaistus himmenee, vaihteenvalitsin nousee keskikonsolista ja ilmasuuttimet kääntyvät käyttöasentoonsa auton herätessä eloon. Tämä on sinun henkilökohtainen tilasi.

2016 XF - Design - 1

KULJETTAJAN PAIKALLA

 • Täysin uuden XFn teatraalinen käynnistys auton herätessä eloon saa aikaan aivan uudenlaisen yhteyden autoon.
 • InControl kosketusnäyttö sisältää kattavan valikoiman ominaisuuksia, jotka viihdyttävät, pitävät sinut yhteyksissä sekä luovat turvallisuutta.
 • Kattava valikoima ylellisiä materiaaleja ja värivaihtoehtoja juuri Sinun Jaguarin luomiseen.
2016 XF - Design - 2

TILAA RENTOUTUA

 • Täysin uusi XF tarjoaa takamatkustajille luokkansa suurimman polvitilan, tilavan takaistuimen ja entistä enemmän valoisuutta ovipilarien takana sijaitsevien ylimääräisten ikkunoiden ansiosta.

 • LED sisä- ja lukuvalot lisäävät takatilan avaruuden tuntua ja lisäävät matkustusviihtyvyyttä.

 • Voit viedä sisätilojen personoinnin seuraavalle tasolle lisävarusteisella muunneltavalla sisätilojen tunnelmavalaistuksella.Tunnelmavalaistuksella loihdit tilanteeseen sopivan tunnelman 10 värivaihtoehdosta, jotka korostavat sisätilojen muotoilun yksityskohtia hienovaraisesti.
FRESH AIR THINKING

RAIKASTA ILMAA

Ilmanlaadun parantamiseksi XF Sportbrake tarjoaa lisävarusteena saatavan uuden ionisaatiojärjestelmän. Tämän järjestelmän avulla ilma ohjataan ionisaattorin läpi, joka suodattaa ja puhdistaa ilman ennen sen ohjaamista auton sisätiloihin. Tämä neutralisoi ilmasta tuoksuja sekä vähentää bakteereja ja saasteita, luoden auton sisätiloista mukavamman ja terveellisemmän ympäristön.  

A LIGHT WAVE

VAloa ja tilantuntua

XF Sportbrakeen lisävarusteena saatava 1,6 neliömetrin panoraamalasikatto on luokassaan suurin yhtenäinen lasipinta ja se tarjoaa auton sisätiloihin entistä enemmän valoa ja tilantuntua. Lisävarusteena saatavaa eleohjattua kattoikkunan suojaverhoa voit ohjata kevyesti kättä heilauttamalla, jolloin voit pitää katseen koko ajan tiessä.  

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Jaguar F-Type Convertible

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi