JAGUAR XF SPORTBRAKE

HUOLETON SOPIMUKSELLA NYT VAIN 649 € / kk

NYT JAGUAR XF SPORTBRAKE HUOLETTOMALLA KUUKAUSIERÄLLÄ

Jaguar XF Sportbrake ei ole vaan kissa kesäksi vaan todellinen ajajan auto kaikille matkoillesi. Se reagoi kun pyydät ja tottelee kun käsket. Huoleton kuukausierä tekee ajamisesta vielä entistä hauskempaa. Kolmen vuoden sopimuksen jälkeen, voit joko lunastaa auton itsellesi tai palauttaa auton jälleenmyyjällemme. Määräaikaishuollot sisältyvät myös huolettomaan hintaan.

Rajoitettu erä urheilullisia XF Sportbrake R-Sport AWD malleja huolettomalla kk-erällä 649€/kk.


Vakiovarusteet kaikissa malleissa:

  • 8-vaihteinen automaattivaihteisto
  • Jaguar AWD-nelivetojärjestelmä
  • Navigaatiojärjestelmä
  • Polttoainetoiminen lämmitin ajastimella ja kaukokäytöllä
  • Bi-Xenon ajovalot ja LED-huomiovalot
  • Pysäköintiapu taakse
  • Etuistuinten sähkösäädöt

 

XF Sportbrake

Jaguar XF Sportbrake 20d AWD R-Sport Business Aut

alkaen 649 € / kk tai 52 614 €

Vakiovarusteiden lisäksi:
- Urheilullinen R-Sport korisarja, (urheilullisesti muotoiltu etupuskuri, muotoillut korinväriset sivuhelmat, tavaratilan kannen spoileri)
- Istuinten Taurus-nahka / tekninen tekstiiliverhoilu
- Ilmajousitus ja automaattinen tasonsäätö takana
- Takaluukun sähköinen avaus- ja sulkutoiminto
- Kattokiskot
- 18" 5 split-spoke 'Style 5033' alumiinivanteet

Esimerkkirahoitus 3v/45tkm. Saatavilla myös eri ajomäärille, pyydä tarjous. Rahoitustarjous voimassa rajattuun erään autoja 30.6.2019 asti.

VARAA KOEAJO

Rahoitusesimerkki Jaguar XF Sportbrake 20d AWD R-Sport Business Aut: Hinta toimituskuluineen 52 613,87 €, käsiraha 4 900,00 €, Sopimusaika 36 kk, Ajomäärä 45000 km, luoton korko 2,90 %, kuukausierä 648,79 €, viimeinen erä 28 785,85 €, perustamismaksu 149,00 €, käsittelykulu 8,00 €/kk, todellinen vuosikorko 3,3 %, luottokustannukset yhteensä 3 779,63 €, rahoitettava osuus yht. 47 862,87 €, luottohinta 56 393,50 €. Rahoitusesimerkin max. ajokilometrit 45000 km. Sopimuksen lopussa auton voi palauttaa Santanderille sopimusehtojen mukaisesti. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Palvelun tuottaa Santander Consumer Finance Oy, Risto Rytin tie 33, 00570 Helsinki.

ALUSTA JA JOUSITUS

ALUSTA JA JOUSITUS

Kaksoiskolmiotuet edessä ja Integral Link -takajousitus tuottavat jäykkyyttä, jota tarvitaan ketterään ajettavuuteen ja tarkkaan ohjaukseen. Myös mukavuus on ensiluokkainen. Edistykselliset vaimennintekniikat parantavat ajettavuutta entisestään ja laajentavat täysin uuden XF:n dynaamisia ominaisuuksia.

KEVYT ALUMIINIARKKITEHTUURI

KEVYT ALUMIINIARKKITEHTUURI

Jaguarin kevyt alumiiniarkkitehtuuri on vääntöjäykkä ja vahva mahdollistaen edistyksellisen matkustajaturvallisuuden ajettavuudesta tai taloudellisuudesta tinkimättä. Kevyt mutta poikkeuksellisen jäykkä kori, joka sisältää alumiinia ja kehittyneitä vahvoja teräksiä, tarjoaa lähes 50:50-painonjakauman, joka on ihanteellinen lähtökohta dynamiikan kehitykselle.

DYNAAMINEN, KETTERÄ, HALLITTU

DYNAAMINEN, KETTERÄ, HALLITTU

Ajatpa itse tai rentoudut takaistuimella, XF tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen. Kevyt mutta poikkeuksellisen jäykkä kori on ihanteellinen lähtökohta dynamiikan kehitykselle. Myös mukavuus on ensiluokkainen. Edistykselliset vaimennintekniikat parantavat ajettavuutta entisestään ja laajentavat täysin uuden XF:n dynaamisia ominaisuuksia.

LOADSPACE

TAVARATILA

XF Sportbraken monipuoliset sisätilat on suunniteltu juuri sinun elämäntyylisi tarjoamia haasteita varten. Sen tavaratila tarjoaa 565 litraa säilytystilaa takapenkkien ollessa paikoillaan. Takapenkit taitettuna saat luotua kaksi metriä syvän ja kapeammasta kohdastaan yli metrin levyisen tilan, joka tarjoaa 1675 litraa tilaa tavaroille sekä lattian alle sijoittuvan piilossa olevan tavaralokeron. 

REAR SELF-LEVELLING AIR SUSPENSION

AUTOMAATTINEN ILMAJOUSITUS *

XF Sportbraken automaattisella tasonsäädöllä varustettu takailmajousitus takaa mukavan ajonautinnon sekä tarkan ajettavuuden myös täydellä lastauskuormalla. Tämä järjestelmä täyttää automaattisesti ilmajousitusta kuorman lisääntyessä pitäen auton koko ajan tasapainossa sekä ajokorkeuden vakiona.  

* Vakiovarusteena XF Sportbrake -mallissa. Ei saatavissa XF Sedan -malliin. 

Tarjous koskee rajattua erää autoja maahantuojan varastossa. Kuvien autot erikoisvarustein.

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Jaguar F-Type Convertible

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi