JAGUAR XJ

POIKKEUKSELLISTA YLELLISYYTTÄ

JAGUAR XJ

XJ määrittelee ylellisen auton. Se on dramaattinen yhdistelmä kauneutta, ylellisyyttä ja tehoa. Se tarjoaa ketteryyttä ja piristävän dynaamisen ajokokemuksen. Matkustajalla on tilaa venytellä ja rentoutua.
Yksikään toinen auto ei näytä tai tunnu XJ:ltä.

Jaguar XJ tarjoaa lisäksi ennenkokemattoman omistamisen huolettomuuden valmistajan Jaguar Care palvelun ansiosta. Jaguar Care sisältää kolmen vuoden määräaikaishuollot veloituksetta sekä Jaguar Assistance tiepalvelun.

ELEGANTTI, VIRTAVIIVAINEN JA VIETTELEVÄ

Jaguar XJ on nykymuotoilun mestariteos – tilava, neliovinen sedan urheilu-coupen ulkonäöllä. Sekä Standard – että Long Wheelbase -versiot tarjoavat virtaviivaiset profiilit dynaamisella kattolinjalla. XJ:n sulavalinjaiset muodot luovat kuvan eteenpäin vievästä voimasta, jopa ennen kuin sen pyörät alkavat pyöriä.

SISÄISTÄ RAUHAA

XJ:n tilava matkustamo yhdistää käsityöläisten ammattitaidon parhaimpiin materiaaleihin. XJ:n sisustuksessa ei ole nahkaa säästelty, itse asiassa sen sisustuksessa on nahkaa enemmän kuin koskaan ennen: istuimissa, kojelaudassa, ovissa, keskikonsolissa, käsinojissa ja XJ Supersportissa jopa sisäkatossa.

1950-luvun klassiset puiset pikaveneet ovat inspiroineet XJ:n käsinviimeisteltyä tunnelmaa. Ne kaartuvat etumatkustamon ympärille peilikuvina toisistaan.

XF TRIM

Warm Charcoal Suedecloth seats with Bond grain leather facings and Warm Charcoal Bond grain upper facia and Dove headlining

*Image displays optional Garage door opener accessory feature.

VENEER

Knurled Aluminium with Satin American Walnut

XF LUXURY TRIM

Dove Bond grain leather seat facings with Warm Charcoal upper facia and Dove headlining

*Image displays optional Garage door opener accessory feature.

VENEER

Knurled Aluminium with Satin Rosewood

XF PREMIUM LUXURY TRIM

Barley soft grain leather seats with soft grain Truffle upper facia and Canvas headlining

*Image displays optional Garage door opener accessory feature.

VENEER

Knurled Aluminium with Gloss Rich Oak

XF PORTFOLIO TRIM

Ivory soft grain leather seats with Navy soft grain leather upper facia and Canvas Suedecloth premium headlining.

VENEER

Knurled Aluminium with Gloss Figured Ebony

XFR TRIM

Warm Charcoal soft grain leather seats with Warm Charcoal soft grain upper facia with Ivory contrast stitch and Jet Suedecloth premium headlining

*Image displays optional Garage door opener accessory feature.

VENEER

Dark Mesh Aluminium with Dark Oak

XFR-S TRIM

Warm Charcoal seats with Warm Charcoal upper facia in Carbon soft grain leather with Reims Blue contrast stitch and micro piping and Jet Suedecloth premium headlining.

*Image displays optional Garage door opener accessory feature.

VENEER

Dark Linear Aluminium with Piano Black

XJ LUXURY TRIM

Cashew seats with Truffle upper facia in Bond grain leather and Canvas headlining

VENEER

Satin American Walnut

XJ PREMIUM LUXURY TRIM

Ivory seats with Oyster upper facia in soft grain leather and Ivory headlining

VENEER

Gloss Burr Walnut

XE PURE SISUSTUS

Pure versio sisältää korkealaatuiset kangasistuimet ja kiiltävän mustan käsittelyn oviverhoilussa ja Riva Hoop-elementin kojetaulun yläosassa.

XE PRESTIGE SISUSTUS

Taurus-nahkaverhoilu kontrastitikkauksella luo nykyaikaisen ylellisen sisustuksen, jota täydentää sininen valaistus. Valinnaiset ilmastoidut istuimet on rei’itetty, ja Riva Hoop -elementissä ja ovien viimeistelyssä on käytetty harjattua alumiinia.

POIKKEUKSELLISTA YLELLISYYTTÄ

XJ on rakennettu avaruusrakettiteknologiaa hyväksikäyttäen. Sen alumiininen kori ja alusta ovat sekä vahvoja että joustavia. Alumiininen kori tekee XJ:stä perinteistä teräksestä valmistettua autoa huomattavasti kevyemmän. Nopeampi kiihtyvyys, tarkempi ohjaus,lyhyemmät pysähtymismatkat ja pienempi kulutus – mitä muuta voisit toivoa?

HIENOSTUNEET VOiMANLÄHTEET

XJ-malliin on saatavilla valikoima poikkeuksellisia moottoreita, jotka vastaavat erilaisiin ajovaatimuksiin mutta varmistavat aina loistavan suorituskyvyn ja ajettavuuden. 3.0 –litrainen V6 diesel tuottaa uskomattomat 275 hevosvoimaa. Bensiinimoottoreista tarjolla on 2.0 litraisen turboahdetun moottorin lisäksi 3.0 V6 ja 5.0 V8 supercharged-moottorit.

SISÄISTÄ VOIMAA

XJ:n alumiinista ja magnesiumista rakennettu kori tekee siitä poikkeuksellisen jäykän. Tästä johtuen on todennäköistä, että törmäystilanteessa XJ:n vauriot ovat normaalia teräsrakenteista autoa pienemmät.

INNOVATIIVINEN JA INTUITIIVINEN

XJ esittelee koko joukon uusia teknologisia innovaatioita yhdistämällä intuitiiviset ohjaimet ensiluokkaiseen viihdejärjestelmään. XJ:n ohjauspyörän takana on virtuaalinen mittaristo 12.3” HD-näytöllä. Kaikki navigaatiosta ja ilmastoinnista lähtien aina puhelimen ja äänentoiston hallintaan tapahtuu helppokäyttöisen kosketusnäytön kautta. Intuitiivisen hallintajärjestelmän lisäksi kosketusnäytön lisävarusteena on saatavana Dual view –toiminnallisuus, joka mahdollistaa ruudun eri näkymät kuljettajalle ja etupenkin matkustajalle.

UUDENAJAN LUKSUSTA

XJ-mallin matkustamo on sekä nykyaikainen että ylellinen. Se innostaa aisteja ja toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleeksi. Auto, josta nautit sekä matkustajan, että kuljettajan roolissa. Kattava sisätilan varustelu mahdollistaa oman XJ:si räätälöinnin kotitoimistoksi, rentoutumispaikaksi tai urheilulliseksi ajoelämyksesi. Tai kaikkea näitä, valinta on sinun.

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Jaguar F-Type Convertible

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi