JAGUAR XJ

POIKKEUKSELLISTA YLELLISYYTTÄ

JAGUAR XJ

XJ määrittelee ylellisen auton. Se on dramaattinen yhdistelmä kauneutta, ylellisyyttä ja tehoa. Se tarjoaa ketteryyttä ja piristävän dynaamisen ajokokemuksen. Matkustajalla on tilaa venytellä ja rentoutua.
Yksikään toinen auto ei näytä tai tunnu XJ:ltä.

Jaguar XJ tarjoaa lisäksi ennenkokemattoman omistamisen huolettomuuden valmistajan Jaguar Care palvelun ansiosta. Jaguar Care sisältää kolmen vuoden määräaikaishuollot veloituksetta sekä Jaguar Assistance tiepalvelun.

ELEGANTTI, VIRTAVIIVAINEN JA VIETTELEVÄ

Jaguar XJ on nykymuotoilun mestariteos – tilava, neliovinen sedan urheilu-coupen ulkonäöllä. Sekä Standard – että Long Wheelbase -versiot tarjoavat virtaviivaiset profiilit dynaamisella kattolinjalla. XJ:n sulavalinjaiset muodot luovat kuvan eteenpäin vievästä voimasta, jopa ennen kuin sen pyörät alkavat pyöriä.

SISÄISTÄ RAUHAA

XJ:n tilava matkustamo yhdistää käsityöläisten ammattitaidon parhaimpiin materiaaleihin. XJ:n sisustuksessa ei ole nahkaa säästelty, itse asiassa sen sisustuksessa on nahkaa enemmän kuin koskaan ennen: istuimissa, kojelaudassa, ovissa, keskikonsolissa, käsinojissa ja XJ Supersportissa jopa sisäkatossa.

1950-luvun klassiset puiset pikaveneet ovat inspiroineet XJ:n käsinviimeisteltyä tunnelmaa. Ne kaartuvat etumatkustamon ympärille peilikuvina toisistaan.

XJ LUXURY TRIM

Cashew seats with Truffle upper facia in Bond grain leather and Canvas headlining

VENEER

Satin American Walnut

XJ PREMIUM LUXURY TRIM

Ivory seats with Oyster upper facia in soft grain leather and Ivory headlining

VENEER

Gloss Burr Walnut

POIKKEUKSELLISTA YLELLISYYTTÄ

XJ on rakennettu avaruusrakettiteknologiaa hyväksikäyttäen. Sen alumiininen kori ja alusta ovat sekä vahvoja että joustavia. Alumiininen kori tekee XJ:stä perinteistä teräksestä valmistettua autoa huomattavasti kevyemmän. Nopeampi kiihtyvyys, tarkempi ohjaus,lyhyemmät pysähtymismatkat ja pienempi kulutus – mitä muuta voisit toivoa?

HIENOSTUNEET VOiMANLÄHTEET

XJ-malliin on saatavilla valikoima poikkeuksellisia moottoreita, jotka vastaavat erilaisiin ajovaatimuksiin mutta varmistavat aina loistavan suorituskyvyn ja ajettavuuden. 3.0 –litrainen V6 diesel tuottaa uskomattomat 275 hevosvoimaa. Bensiinimoottoreista tarjolla on 2.0 litraisen turboahdetun moottorin lisäksi 3.0 V6 ja 5.0 V8 supercharged-moottorit.

SISÄISTÄ VOIMAA

XJ:n alumiinista ja magnesiumista rakennettu kori tekee siitä poikkeuksellisen jäykän. Tästä johtuen on todennäköistä, että törmäystilanteessa XJ:n vauriot ovat normaalia teräsrakenteista autoa pienemmät.

INNOVATIIVINEN JA INTUITIIVINEN

XJ esittelee koko joukon uusia teknologisia innovaatioita yhdistämällä intuitiiviset ohjaimet ensiluokkaiseen viihdejärjestelmään. XJ:n ohjauspyörän takana on virtuaalinen mittaristo 12.3” HD-näytöllä. Kaikki navigaatiosta ja ilmastoinnista lähtien aina puhelimen ja äänentoiston hallintaan tapahtuu helppokäyttöisen kosketusnäytön kautta. Intuitiivisen hallintajärjestelmän lisäksi kosketusnäytön lisävarusteena on saatavana Dual view –toiminnallisuus, joka mahdollistaa ruudun eri näkymät kuljettajalle ja etupenkin matkustajalle.

UUDENAJAN LUKSUSTA

XJ-mallin matkustamo on sekä nykyaikainen että ylellinen. Se innostaa aisteja ja toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleeksi. Auto, josta nautit sekä matkustajan, että kuljettajan roolissa. Kattava sisätilan varustelu mahdollistaa oman XJ:si räätälöinnin kotitoimistoksi, rentoutumispaikaksi tai urheilulliseksi ajoelämyksesi. Tai kaikkea näitä, valinta on sinun.

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Jaguar F-Type Convertible

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi