JAGUAR XJ

POIKKEUKSELLISTA YLELLISYYTTÄ

XJ:N AJODYNAMIIKKA

Erinomaiset moottorit, kehittynyt vaihteenvaihtotekniikka ja monet turvallisuusominaisuudet tekevät XJ:stä innostavan ja palkitsevan ajettavan.

MOOTTORIT

XJ-malliin on saatavilla valikoima poikkeuksellisia moottoreita, jotka vastaavat erilaisiin ajovaatimuksiin mutta varmistavat aina loistavan suorituskyvyn ja ajettavuuden.

2,0 litran ja 240 hevosvoiman i4 Turbocharged -bensiinimoottori älykkäällä Stop/Start-tekniikalla tarjoaa sekä tehokkuutta että taloudellisuutta ja Jaguarille ominaista erinomaista ajettavuutta ja suorituskykyä. Moottori synnyttää CO2-päästöjä vain 199 g/km. Kiihtyvyys 0-100 km/h on 7,5 sekuntia. Saatavilla XJ Luxury-, XJ Premium Luxury- ja XJ Portfolio -malleihin.

3,0 litran ja 340 hevosvoiman V6 Supercharged -bensiinimoottori yhdistää tehokkuuden välittömiin kaasupolkimen reaktioihin. Kiihtyvyys 0-100km/h on 5,9 sekuntia. Myös polttoainetaloudellisuutta on parannettu. Moottori on saatavilla XJ Luxury-, XJ Premium Luxury- ja XJ Portfolio -malleihin.
3,0 litran ja 340 hevosvoiman V6 Supercharged AWD -bensiinimoottori Jaguarin nelivetotekniikalla (AWD) antaa kuljettajalle itsevarmuutta kaikissa olosuhteissa. Auto kiihtyy 0-100km/h 6,4 sekunnissa. Moottori on saatavilla XJ Premium Luxury- ja XJ Portfolio -malleihin.
XJR-mallin loistavasta suorituskyvystä vastaa 5,0-litrainen 550 hevosvoiman V8 Supercharged -bensiinimoottori, joka on viritetty tuottamaan 280 km/h huippunopeuden. Tämä on ylellinen sedan-auto, joka kiihtyy 0-100 km/h jo 4,6 sekunnissa. XJR kehittää tehoa 550 hv ja vääntöä mahtavat 680 Nm.

NELIVETO KAIKKIIN OLOSUHTEISIIN

3,0 litran V6 Supercharged -moottorin yhteyteen saatava Jaguarin AWD-neliveto on yksi nopeimmin reagoivista nelivetojärjestelmistä. Normaaleissa olosuhteissa se säilyttää XJ:n suorituskykyisen takavedon ja ketteryyden parantaen taloudellisuutta ja vähentäen päästöjä. Jos takapyörillä havaitaan pidon heikkenemistä, jopa 50 % tehosta voidaan jakaa nopeasti etupyörille. Jos järjestelmä havaitsee erittäin vaikeat olosuhteet, yli 90 % tehosta voidaan siirtää etupyörille.

JAGUAR SEQUENTIAL SHIFT™

Jaguar Sequential Shift -tekniikka tarjoaa kuljettajan käyttöön Drive-, Sport- ja Manual-vaihtotilat. Manuaalinen vaihteiden vaihtaminen onnistuu ohjauspyörän takana olevilla vaihdevivuilla.

ÄLYKÄS STOP/START-TEKNIIKKA

Älykäs Stop/Start-tekniikka parantaa taloudellisuutta sammuttamalla moottorin, kun sitä ei tarvita (Eco Stop). Kun jarrupoljin vapautetaan, Eco Start -toiminto käynnistää moottorin välittömästi uudelleen. Jaguarin 8-vaihteinen automaattivaihteisto tarjoaa sulavat vaihteiden vaihdot, parempaa ajettavuutta ja polttoaineen kulutukseen liittyviä hyötyjä.

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Jaguar F-Type Convertible

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi