JAGUAR XJ

POIKKEUKSELLISTA YLELLISYYTTÄ

XJ:N MULTIMEDIA

Musiikki, radio, TV ja elokuvat tuovat viihdettä ajomatkoille. Puhelin- ja navigointijärjestelmät lisäävät mukavuutta.

JAGUAR-AUDIOJÄRJESTELMÄ

Ei häiriöitä tai säröjä, vaan laadukasta ääntä Jaguarin 250 W:n audiojärjestelmästä: yhteensä 12 kaiutinta, korkealle asennettu woofer ja diskanttikaiutin jokaisessa ovessa. Kaikki audiojärjestelmät sisältävät digitaalisen ja AM/FM-radion, ja ne ovat yhteensopivia WMA- ja MP3-soitinten kanssa.

MERIDIAN™-AUDIOJÄRJESTELMÄT

XJ-malliin on saatavilla kolme brittiläisen audioasiantuntijan, Meridianin, suunnittelemaa järjestelmää: Meridianin 380 W:n audiojärjestelmä, Meridianin 825 W:n Surround-audiojärjestelmä ja Meridianin 1300 W:n Reference-audiojärjestelmä. Kaikki käyttävät kehittynyttä tekniikkaa, kuten digitaalista äänenkäsittelyohjelmistoa, joka luo upea stereoelämyksen koko matkustamoon ja optimoi järjestelmän kaikki elementit. Meridianin matkustamokorjaustekniikka (MCC) parantaa merkittävästi musiikin kirkkautta. Meridianin 380 W:n audiojärjestelmässä on 14 kaiutinta, mukaan lukien 2 subwooferia ja 2 x 8 tuuman etuovien wooferit. Meridianin 825 W:n Surround-audiojärjestelmä käyttää peräti 20 kaiutinta, mukaan lukien 2 subwooferia Audyssey MultEQ -äänitekniikalla, ja tuottaa 7.1-surround-ääntä. Meridianin Trifield TM -tekniikka varmista täydellisen stereoäänen jokaiselle autossa olijalle.

Uusin lisäys mallistoon on upea Meridianin 1300 W:n Reference-audiojärjestelmä, joka käyttää peräti 26 kaiutinta. Tämä huippulaadukas audiojärjestelmä hyödyntää psykoakustiikkaa ja tuottaa ääniä, jotka ovat niin todenmukaisia, että aivot pitävät niitä aitoina ja synnyttävät niiden mukaisia psykologisia ja emotionaalisia reaktioita.
XJ on hyvä paikka järjestää kokous tai jutella mukavia matkalla – ilman, että ääntä tarvitsee koskaan korottaa. Keskusteluaputoiminto, joka on vakiona Meridianin Reference-audiojärjestelmässä, antaa kuljettajan tai etumatkustajan keskustella vaivatta takamatkustajien kanssa. Mikrofonit istumapaikkojen yläpuolella vahvistavat henkilön ääntä kaiuttimien kautta, minkä ansiosta kaikki saavat äänensä kuuluviin.

MATKUSTAJIEN VIIHDE

Pidä matkustajat hyvällä tuulella takamatkustajien viihdejärjestelmällä. Se sisältää kaksi 8 tuuman näyttöä etuistuinten pääntuissa. Saatavilla ovat myös 10,2 tuuman näytöt, jotka asennetaan etuistuinten taakse. Takamatkustajat voivat katsoa TV:tä tai DVD-elokuvia tai suoratoistaa videoita mediakäyttöliittymän avulla. Järjestelmä sisältää myös digitaaliset langattomat WhiteFire®-kuulokkeet ja lähettimen.

XJ:n innovatiivinen 12,3" virtuaalimittaristo on aina valmiina näyttämään tärkeimmät ajotiedot. Sitä voi mukauttaa eri tavoin, ja sen kristallinkirkas näyttö tekee vaikutuksen. Näyttö tarjoaa kuljettajalle oleellisia päivityksiä, kuten tietoja maantiestä ja polttoaineen riittävyydestä. Usein käytettyjä toimintoja voi säätää ohjauspyörään asennetuilla yksinkertaisilla säätimillä, jotka ovat yhteydessä virtuaalimittaristoon.

PUHELUT JA NAVIGOINTI

Voit aina pitää yhteyttä turvallisesti. Soita puheluita käyttämällä kosketusnäyttöä tai ohjauspyörän säätimiä, kun matkapuhelimesi on yhdistetty handsfree-järjestelmään. Voit myös suoratoistaa audiosisältöä langattomasti XJ:n viihdejärjestelmään Bluetooth®-tekniikalla. XJ:n navigointijärjestelmä tarjoaa selkeitä ohjeita ja tarvittaessa varoittaa ruuhkista ja ehdottaa vaihtoehtoisia reittejä. Jos polttoaine on käymässä vähiin, kosketusnäyttö opastaa lähimmälle huoltoasemalle.

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Jaguar F-Type Convertible

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi