JAGUAR XJ

POIKKEUKSELLISTA YLELLISYYTTÄ

XJ:N SISÄTILAT

XJ-mallin matkustamo on sekä nykyaikainen että ylellinen. Se innostaa aisteja ja toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleeksi.

VALITSEMASI VÄRIT JA MATERIAALIT

Mukavuus ja korkea laatu ovat etusijalla. Miellyttävää nahkaverhoilua täydentävät kaksoisneulatikkaukset, nykyaikaiset pinnat sekä pianon mustat, hiilikuitu- ja puukoristukset. Laserleikatut puuelementit ovat 0,5 mm paksuja. Ne on asetettu huolellisesti, jotta kuviot matkustamon toisella puolella peilaavat toista puolta. Pinnat on lakattu ja kiillotettu lämpötilan ja kosteuden kannalta optimaalisessa ympäristössä.

Istuinnahasta on saatavilla kolme eri versiota: Bond, pehmeä ja puolianiliini. Nahat on hankittu Ison-Britannian ja Italian hienoimmilta toimittajilta, ja ne varmistavat pehmeän ja luonnollisen tuntuman. Kaikki nahat käyvät läpi perusteellisen viimeistelyprosessin, jolla suojataan materiaalia ja samalla säilytetään sen ainutlaatuinen ulkoasu ja luonne. Kaksoisneulatikkausta on käytetty ympäri matkustamoa, mikä takaa kestävyyden ja tarjoaa kiistattoman todisteen Jaguarin korkeasta laadusta. Valituissa malleissa kontrastiväritikkaukset istuinnahassa ja ovissa antavat autolle persoonallisen lisäsäväyksen.

PREMIUM REAR SEAT PACK

Saatavilla on monia eri istuinvarusteita sähkösäädöstä muistiasetuksiin, jotka tallentavat haluamasi istuma-asennon. Premium Rear Seat Pack, joka on saatavilla vain pitkän akselivälin autoihin, tarjoaa todellista ylellisyyttä. Se sisältää kaksi erillistä kallistettavaa takaistuinta, joita voi lämmittää ja viilentää ja jotka sisältävät kolme hierontatoimintoa, neljän vyöhykkeen automaatti-ilmastoinnin, sähkötoimiset aurinkoverhot sekä jalkatuet. Nahkapäällysteiset pöydät lisäävät mukavuutta, olitpa sitten aikeissa rentoutua tai tehdä töitä. 10,2 tuuman LCD-näytöt mediakäyttöliittymällä, kaukosäätimellä ja langattomilla WhiteFire®-digitaalikuulokkeilla huolehtivat viihteestä.

SPORTS INTERIOR PACK

XJ Premium Luxury- ja Portfolio-malleissa voit päivittää XJ:n sisätilat ainutlaatuiseen urheilulliseen tyyliin. Paketti sisältää 18/18-suuntaiset pehmeänahkaiset Sport-istuimet sähkösäädöllä, lämmitettävät ja viilennettävät takaistuimet sekä kuljettajan ja etumatkustajan istuimen kolmen asennon muistitoiminnon. Saatavilla on kaksi ylimääräistä sisäkoristusta ruostumattomasta teräksestä valmistetulla poljinsarjalla ja neljän vyöhykkeen automaatti-ilmastoinnilla.
Voit asentaa autoosi myös ulkoisen Sport Exterior Packin.

KULJETTAJAN JA MATKUSTAJAN MUKAVUUS

Mukavuus syntyy hallinnasta. Ohjauspyörän yksinkertaisilla säätimillä voit ohjata usein käytettyjä toimintoja ilman, että sinun tarvitsee irrottaa käsiäsi ohjauspyörästä tai katsoa kosketusnäyttöä. Ohjauspyörän puolien alla olevat lisäsäätimet käyttävät vakionopeussäädintä, puhelinta ja interaktiivisia äänitoimintoja. XJ-malliin on saatavilla myös lämmitettävä ohjauspyörä, joka tuo lisää mukavuutta kylmiin talviaamuihin.

Äärimmäistä mukavuutta ja hyvinvointia pitkillä matkoilla tarjoavat etuistuinten hieronta-ohjelmat, joita voi säätää henkilökohtaisten toiveiden mukaan.

KAUNIS MAAILMA LASIN LÄPI KATSOTTUNA

Jokainen arvostaa XJ-mallin ilmavaa, tilavaa ja yksityistä matkustamoa, jota peittää lämpöä heijastava sävytetty panoraamalasikatto. Se laajenee koko auton leveydelle ja yltää takaistuimien alueelle asti. Katto suodattaa UV-säteitä ja täyttää sisätilat luonnonvalolla. Takaikkuna kietoutuu saumattomasti auton ympärille luoden kattolinjan, joka korostaa XJ:n pitkää, matalaa ja leveää profiilia.

BUSINESS-PÖYDÄT

XJ on nyt entistä parempi paikka tehdä töitä uusien business-pöytien ansiosta, jotka ovat saatavilla pitkän akselivälin malleihin. Niissä on nahkapäällysteiset keskiosiot, ja ne taittuvat etuistuinten selkänojiin, kun niitä ei tarvita.

PEHMEÄ OVEN SULKEUTUMINEN

Pehmeä oven sulkeutuminen varmistaa automaattisesti, että XJ:n ovet ovat kunnolla kiinni. Ominaisuus tarjoaa apua ahtaissa pysäköintitiloissa ja tilanteissa, joissa tarvitaan hellävaraista ja hiljaista oven sulkeutumista.

KAIKKI YKSITYISKOHDAT HUOMIOIDEN

Rauhoittava fosforinsininen valo valaisee XJ:n sisätiloja. Tämä käytännöllinen ja miellyttävä pehmeä sävy vallitsee monissa eri elementeissä keskikonsolista ja ovista analogikelloon. JaguarSense™-tekniikan ansiosta voit avata hansikaslokeron tai sytyttää yläkonsolin valot yhdellä kosketuksella.

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Jaguar F-Type Convertible

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi