JAGUAR XJ

POIKKEUKSELLISTA YLELLISYYTTÄ

XJ:N TURVALLISUUSOMINAISUUDET

Laaja valikoima kehittyneitä turvallisuusjärjestelmiä pitää sinut ja matkustajasi turvassa jokaisella matkalla.

SUOJAAVA KORIRAKENNE

XJ:n vahvistettu korirakenne on suunniteltu suojaamaan kuljettajaa ja matkustajia kaiken aikaa. Alumiinikoripaneelit ja monokokkirunko on sidottu kemiallisesti ja niitattu yhteen, mikä tuottaa erittäin vahvan ja jäykän rakenteen, joka suojaa autossa olijoita onnettomuustilanteessa.

PYSÄKÖINTITUTKAT

Saat äänimerkkivaroituksen etu- ja takapysäköintitutkilta ja visuaalisen ilmoituksen kosketusnäytöllä, kun olet lähellä estettä.

Lisää turvallisuutta ja mukavuutta tarjoaa peruutuskamera, joka näyttää tiedot kosketusnäytöllä. Opasteet osoittavat alueen, johon auto peruuttaa.

KUOLLUTTA KULMAA TARKKAILEVA JÄRJESTELMÄ

Lisävarmuutta kaistanvaihtoihin moottoriteillä tuo kuollutta kulmaa tarkkaileva järjestelmä. Se käyttää tutka-antureita ja varoittaa kuljettajaa kuolleessa kulmassa olevista ajoneuvoista. Sivupeiliin syttyy oranssi symboli varoitukseksi havaitusta ajoneuvosta.

1. TURVATYYNYT JA PIISKAHEILAHDUSSUOJA

XJ on suunniteltu tarjoamaan maksimaalista suojaa onnettomuustilanteessa. Se sisältää kaksi etuturvatyynyä, kaksi sivuturvatyynyä ja turvaverhot edessä ja takana. Etuistuinten anturit tunnistavat kuljettajan ja matkustajan koon ja painon, jotta turvavyöt voivat pehmentää osumaa turvatyynyyn. Piiskaheilahdussuoja siirtää pääntukia nopeasti eteenpäin onnettomuudessa.

2. PEDESTRIAN CONTACT SYSTEM™

Suojaa myös autosi ulkopuolella olevia henkilöitä. Jos XJ osuu jalankulkijaan, anturit nostavat konepeltiä hieman, jotta jalankulkija ei osu moottorin komponentteihin.

3. TURVAISTUIMET

Lasten turvallisuus on äärimmäisen tärkeää. Jaguar on suunnitellut ja testannut valikoiman turvakaukaloita, -istuimia ja -korokkeita kaikenikäisille lapsille. Varusteet on helppo asentaa, poistaa ja puhdistaa.

4. PAREMPAA TURVAA

Varmista XJ-autosi maksimaalinen turva. Käytä lukkoja etäältä avaimenperällä. Voit myös lukita ovet painamalla ovenkahvassa olevaa painiketta. Lisäksi ovet lukkiutuvat automaattisesti, kun saavutat esimääritetyn nopeuden. XJ-mallia suojaavat myös hälytin ja ajonestolaite.

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Jaguar F-Type Convertible

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi