JAGUAR XJ

POIKKEUKSELLISTA YLELLISYYTTÄ

XJ:N ULKOASU

XJ:n upeaa profiilia ja erottuvaa muotoilua tukevat monet mukavuutta ja turvallisuutta parantavat ominaisuudet.

KAUNIS MAAILMA LASIN LÄPI KATSOTTUNA

XJ-mallin ilmavaa, tilavaa ja yksityistä matkustamoa peittää lämpöä heijastava sävytetty panoraamalasikatto. Se laajenee koko auton leveydelle ja yltää takaistuimien alueelle asti. Katto suodattaa UV-säteitä ja täyttää sisätilat luonnonvalolla. Takaikkuna kietoutuu saumattomasti auton ympärille luoden kattolinjan, joka korostaa XJ:n pitkää, matalaa ja leveää profiilia.

XJ-mallin virtaviivaisen korin estetiikka oli keskeisessä roolissa suunnittelutyössä. Ennen kuin ensimmäistäkään pulttia oli valmistettu, XJ valmistettiin virtuaalisesti maailman kehittyneimmässä virtuaalisuunnittelukeskuksessa. Komponentteja mallinnettiin yli 43 000 simulaatiossa, ja autolla ajettiin virtuaalisesti yli 4 miljoonaa kilometriä vaikeissa ja haastavissa olosuhteissa.

UPEAA TYYLIÄ

Muotoilulliset yksityiskohdat täydentävät XJ:n linjoja upeilla tyylikeinoilla, kuten kissankynsi-LED-takavaloilla.

Vanteiden muotoilu kuvastaa hyvin XJ:n tyyliä. Saatavilla on eri vaihtoehtoja 18, 19 ja 20 tuuman koossa.

MUKAVUUTTA JA HALLINTAA

Voit keskittyä ajamiseen kaikissa olosuhteissa samalla, kun matkustajat voivat rentoutua ja nauttia maisemista. XJ sisältää monia parannuksia ikkunoihin ja peileihin. Auton lasi on laminoitu, mikä vaimentaa ulkomelua ja vähentää auringon häikäisyä. Etu- ja takaikkunat ja sivupeilit voidaan lämmittää huurteen poistamiseksi. Tuulilasin anturit tunnistavat sadepisarat ja käynnistävät pyyhkimet välittömästi oikealla nopeudella.

SÄHKÖTOIMINEN TAKALUUKKU KORKEUDENSÄÄDÖLLÄ

Takaluukku avataan ja suljetaan elektronisesti joko painamalla kauko-ohjaimen painiketta tai käyttämällä takaluukun sisällä tai puskurin vieressä olevaa katkaisinta. Takaluukku on helppo ohjelmoida avautumaan halutulle korkeudelle.

XJ SPORT EXTERIOR PACK

Anna autollesi entistä urheilullisempi tyyli XJ:n Sport Packilla. Ainutlaatuisia yksityiskohtia ovat kiiltävän musta etusäleikkö, sivuilmanottoaukot ja alaverkko sekä 20 tuuman Venom-alumiinivanteet. Jarrusatulat ovat punaiset, ja aerodynaaminen jakaja laskee auton etuprofiilia ja parantaa ajodynamiikkaa. Spoileri lisää downforcea suurissa nopeuksissa ja parantaa ajettavuutta. Myös sisätiloja voi uudistaa urheilulliseen tylliin. Valittavana on kaksi innostavaa väriteemaa.

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Jaguar F-Type Convertible

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi