JAGUAR XJ

Jaguarin sedan-valikoiman huippumalli 1968–2019. Täydellinen yhdistelmä viimeisintä tekniikkaa, urheilullista ajodynamiikkaa ja runsasta ylellisyyttä.

YHDISTETYT CO2-PÄÄSTÖT g/kmAlkaen 184*

YHDISTETTY KULUTUS l/100 km Alkaen 7.0*

TUTUSTU XJ-MALLIN KÄYTETTYIHIN APPROVED-AJONEUVOIHIN

LIIKKEELLEPANEVAA MUOTOILUA

LIIKKEELLEPANEVAA MUOTOILUA

XJ:n itsevarman muotoilun yksityiskohtia ovat näyttävä pystysuora ja yksityiskohdilla koristeltu etusäleikkö, tehokkaat täysin LED-käyttöiset ajovalot ja katseen vangitsevat LED-takavalot tyylistään erottuvilla koristejuovilla. Matala ja leveä ryhti sekä pitkä ja tiukka kyljen linja heijastavat sen voimakasta luonnetta.
SISÄINEN LEVOLLISUUS

SISÄINEN LEVOLLISUUS

XJ:n sisätiloissa vallitseva poikkeuksellinen ylellisyys ja käsityön laatu erottavat sen joukosta. XJ kuljettaa sinut paikasta ja ulottuvuudesta toiseen.
TEHOKAS, VASTEELLINEN JA ÄLYKÄS AJOKOKEMUS

TEHOKAS, VASTEELLINEN JA ÄLYKÄS AJOKOKEMUS

Jokainen XJ:n moottori tarjoaa täydellisen yhdistelmän suorituskykyä, hienostuneisuutta ja tehoa. Valittavanasi on V6-dieselmoottori tai kolme bensiinimoottorimallia.
KAUNEUTTA. VOIMAA. KETTERYYTTÄ

KAUNEUTTA. VOIMAA. KETTERYYTTÄ

XJ:n alumiininen koriarkkitehtuuri on paitsi vahva ja jäykkä, myös äärimmäisen kevyt. Korin erinomainen tehokkuuden ja painon suhde parantaa kaikkia suorituskyvyn osa-alueita. Sen itsekantava rakenne tarjoaa enemmän jäykkyyttä ja paremman ohjattavuuden erinomaisista turvallisuusominaisuuksista puhumattakaan.
XJ 19MY
NAPSAUTA VUOROVAIKUTUKSESSA

VAKIO- TAI PITKÄ AKSELIVÄLI

Vakioakseliväli (SWB) tai pitkä akseliväli (LWB) – jokainen XJ:n matkustamo on täydellinen ympäristö työlle tai vapaa-ajalle. Pitkän akselivälin malleissa on yli metri jalkatilaa, parannettujen ilmajousituksen asetuksien tuoma limusiinimainen ajotuntuma ja yhä enemmän matkustajan mukavuutta.

XJ
XJ

OMISTATKO JAGUAR XJ:N? TUTUSTU OMISTAJAN TUKEEN

Jaguarin personointi lisävarusteilla. Kattava tuki onnettomuuden tai teknisen vian sattuessa. Autosi pitäminen edustuskuntoisena. Kaikki tämä kuuluu tukemme piiriin.

XJ – ESIKUVAN TARINA

Näytä WLTP-tiedot

WLTP on uusi EU:n virallinen testi henkilöautojen vakioidun polttoaineenkulutuksen ja CO2-lukujen laskemiseen. Sillä mitataan ajoneuvon polttoaineen- ja energiankulutus, toimintamatka ja päästöt. Sen tarkoituksena on tarjota paremmin todellisia ajotapoja vastaavia lukuja. Sen mukaisesti ajoneuvot testataan lisävarusteiden kanssa vaativampia testimenettelyjä ja ajoprofiileja käyttäen.