Jaguar XE

Hinnat alkaen 39 149€, vapaa autoetu alkaen 755€/kk

Jaguar XF

Hinnat alkaen 44 890€, vapaa autoetu alkaen 835€/kk

Jaguar F-PACE

Hinnat alkaen 59 902€, vapaa autoetu alkaen 1045€/kk

Jaguar E-PACE

Hinnat alkaen 37 895€, vapaa autoetu alkaen 735€/kk

JAGUAR XF SPORTBRAKE

Hinnat alkaen 48 937€€, vapaa autoetu alkaen 885€/kk

JAGUAR - EROTU EDUKSESI

Jaguar mallisto tarkoittaa yritysautoilijalle vähäpäästöisiä, yksilöllisen laadukkaita vaihtoehtoja. Jaguar malliston päästöt ovat alkaen vain 99 g/km. Jaguar tarjoaa ennenkokemattoman omistamisen huolettomuuden veloituksettoman Jaguar Care palvelun ansiosta. Jaguar Care sisältää kolmen vuoden määräaikaishuollot veloituksetta sekä lisäksi Jaguar Assistance tiepalvelun. Tämä tarkoittaa yritykselle edullisia omistamisen kokonaiskustannuksia ja sinulle huolettomia kilometrejä.

Se ei ole vain auto, se on Jaguar.

Jaguar E-PACE

JAGUAR E-PACE - saalistaa katseita

Jaguar E-PACE on työsuhdeauto, joka muuttaa käsityksesi Jaguarista. Siinä yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla urheilullisuus ja aktiivisen elämän vaatimukset. Luvassa on ajonautinto, jollaista ei tässä autoluokassa ole totuttu kokemaan. Ja koska kyseessä on Jaguar, suorituskyky on olennainen osa E-PACE identiteettiä. Vapaa autoetu 810€/kk. Käyttöetu alkaen 645€/kk.

Jaguar F-PACE

JAGUAR F-PACE

Jaguarin kevyttä alumiiniarkkitehtuuria käyttämällä kehitetty Jaguar F-PACE yhdistää puhtaat linjat ja mittasuhteet F-TYPE urheiluauton inspiroimaan muotoiluun ja ajodynamiikkaan. Tämä Jaguarin ensimmäinen SUV-malli tarjoaa tilaa sekä todistettavaa tyyliä. Vuonna 2017 72 autotoimittajaa 24 maasta valitsivat Jaguar F-PACEn World Car of the Year- ja World Design Car of the Year-palkintojen saajaksi. Tule itse koeajolle ja huomaa miten erotut joukosta. Vapaa autoetu alkaen 1040€/kk. Käyttöetu alkaen 875€/kk.

Jaguar I-PACE

JAGUAR I-PACE

Puhtaalta pöydältä suunniteltu Jaguar I-PACE on ennenkokematon sähköauto BEV-kategoriaan (Battery Electric Vehicle). Katseet vangitseva ulkonäkö ja ainutlaatuinen suorituskyky tekevät siitä maailman halutuimman viisipaikkaisen sähköurheiluauton.

Jaguar XE

Jaguar XE - erotu joukosta

Oletko kyllästynyt samaan harmaaseen massaan? Ovatko kilpailijasi valinneet tylsän ja turvallisen? Jaguar XE erottautuu joukosta. Ennen Jaguar oli harvojen herkku, nyt Jaguar XE on helposti saavutettavissa myös yritysautoilijoilla. Työsuhdeautoilijalle räätälöity business-malliston kattava varustelu saa kilpailijat kalpenemaan. Esimerkiksi neliveto-malleissa vakiona mm. 8-vaihteinen automaatti, BI-Xenon ajovalot ja LED-huomiovalot, polttoainetoiminen lisälämmitin kaukokäytöllä, bluetooth ja navigaatiojärjestelmä 8-tuumaisella kosketusnäytöllä. Business neliveto-malliston vapaa autoetu alkaen 790€/kk. Käyttöetu alkaen 625€/kk.

Jaguar XF

Jaguar XF - kiltti kissapeto

Jaguar XF jatkaa Jaguarin urheilusedanin linjaa. Tämä säyseä kissapeto tarjoaa yrityskäyttäjälle mahdollisuuden erottautua kilpailijoista. Ensiluokkaiset sisätilat, Jaguarin korkealuokkainen viimeistely ja omistamisen huolettomuus ovat vain esimerkkejä siitä miksi Jaguar XF on luonnollinen valinta työsuhdeautoksi. Kulutusarvot alkaen E-Performance mallin 4,0 l/100km ja 104 g/km. Vapaa autoetu alkaen 860€/kk. Käyttöetu alkaen 695€/kk.

Jaguar XF Sportbrake

Jaguar XF Sportbrake - TODELLINEN TYÖJUHTA

XF Sportbrake näyttää yhtä määrätietoiselta kuin se on käytännöllinen. Urheilullisen coupemainen muotoilu kätkee sisäänsä tavaratilaa 565–1700 litraa ja luokkansa parhaimpiin kuuluvan 2000 kg vetokyvyn. Valitse luotettava kumppani, valitse Jaguar XF Sportbrake. Vapaa autoetu alkaen 920€/kk. Käyttöetu alkaen 755€/kk.

Fuel efficiency

Teknologiat ja innovaatiot

Jaguarin innovaatiot ja teknologiaratkaisut ovat suunniteltu luomaan ajokokemus, joka tuntuu vaistonvaraiselta. Nämä ovat nykyisten ja tulevien Jaguarin mallien suunnittelun perusperiaatteita. Tämän ansiosta jokainen Jaguar on erottuva ja vaistonvarainen.

LUE LISÄÄ

High performance

Autoilun kokonaiskulut

Me Jaguarilla ymmärrämme autoilun kokonaiskulujen merkityksen yrityksen autohankinnoissa.

Jaguar Care

Ennenkokematon omistamisen huolettomuus

Me todella välitämme. Sitoutumisemme ja paneutumisemme yksityiskohtiin ei pääty auton lähtiessä tehtaalta. Veloitukseton Jaguar Care -palvelu lisää uuden Jaguar XE, XF ja F-PACE mallien omistajille kolmen vuoden kilometrirajoituksettoman takuun ja tiepalvelun lisäksi myös määräaikaishuollot kolmeksi vuodeksi ilman kilometrirajoitusta.


TÄYTÄ ALLA OLEVA YHTEYDENOTTOLOMAKE, NIIN YRITYSMYYNTIMME OTTAA SINUUN PIAKKOIN YHTEYTTÄ.

 

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Jaguar F-Type Convertible

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi