A WINNING FORMULA

A WINNING FORMULA

Jaguar TCS Racing palaa ABB FIA Formula E -luokan maailmanmestaruuskilpailuun. Täysin sähköistä Jaguar I-TYPE 5 -kilpa-autoa ohjastavat kaudella 8 Mitch Evans ja Sam Bird.
KATSO VIDEO

TUTUSTU TIIMIIN

Maailmanluokan kuljettajiamme, insinöörejämme ja teknikoitamme yhdistävät tekijät ovat menestyksen nälkä, lahjakkuus, sitkeys ja tyyli.

SAM BIRD – KULJETTAJA

SAM BIRD – KULJETTAJA

Brittiläinen kilpa-ajaja Sam Bird liittyi Jaguar Racing -talliin ABB FIA Formula E -luokan maailmanmestaruussarjan seitsemännelle kaudelle. 34-vuotias britti on ainoa sarjan kuljettaja, joka on ylittänyt maaliviivan jokaisessa kilpailussa tämän uraa uurtavan sarjan alkamisesta lähtien vuonna 2014. Hän on voittanut tähän mennessä yhteensä 11 osakilpailua Jaguar Racing -tallissa, joista viimeisimpinä Dirijjan ja New York Cityn osakilpailut.
MITCH EVANS – KULJETTAJA

MITCH EVANS – KULJETTAJA

Evans aloitti kuljettajan uransa kartingin parissa 6-vuotiaana ja voitti Uuden Seelannin Grand Prix -ajon 16 vuoden ikäisenä. Evans teki ensiesiintymisensä ABB FIA Formula E -luokan maailmanmestaruussarjassa Jaguar Racingin tiimissä vuonna 2016 brittiläistallin palattua kilpa-ajon pariin. Kaudella 7 Evans sijoittui palkinnoille viidesti saavuttaen neljännen sijoituksen kuljettajien pistetaulukossa, mikä on hänen korkein sijoituksensa tähän mennessä. Evans kellotti myös nopeimmat kierrosajat Roomassa, New York Cityssä ja Lontoossa.
JAMES BARCLAY – TALLIPÄÄLLIKKÖ

JAMES BARCLAY – TALLIPÄÄLLIKKÖ

Barclay nimitettiin ABB FIA Formula E -luokan maailmanmestaruussarjan Jaguarin tiimin tallipäälliköksi marraskuussa 2015, ja hän on johtanut brittiläisvalmistajan jännittävää paluuta kilpa-autoilun pariin. Viimeisen viiden kauden aikana Barclay on ollut todistamassa Jaguar Racingin -tiimin kasvua niin radalla kuin sen ulkopuolellakin.
JAGUAR I-TYPE 5

JAGUAR I-TYPE 5

Äärimmäinen tehon ja suorituskyvyn tasapaino kiihdyttää tämän sähköisen urheiluauton 0–100 km/h 2,8 sekunnissa ja sen huipputeho on 250 kW.
TUTUSTU TARKEMMIN

KILPA-AJON DNA

Jaguarin suorituskyvyn, teknologian ja suunnittelun maine on taottu maailman haastavimmilla radoilla ja kovimmissa kilpailuissa.
TUTUSTU TARKEMMIN
TUOTTEET

TUOTTEET

Virheetön tyyli ei edellytä kilpa-ajokokemusta. Tutustu verkkokauppamme tarjontaan ja löydä täydellinen lahja itsellesi tai rakkaallesi.
TUTUSTU TARKEMMIN
TÄYSIN SÄHKÖINEN JAGUAR I-PACE

TÄYSIN SÄHKÖINEN JAGUAR I-PACE

Kiihdyttävämpi ja liitettävämpi kuin koskaan ennen – I-PACE on äärimmäinen täyssähköinen, suorituskykyinen SUV.
TUTUSTU TARKEMMIN