Kestävä kehitys

KESTÄVÄ KEHITYS

Jaguarilla on pitkät perinteet kauniiden ja nopeiden sedan- ja urheiluautojen valmistajana. Autot tarjoavat asiakkaillemme mukavuutta, hienostuneisuutta ja verrattoman ajokokemuksen. Näiden perinteiden ylläpitämiseksi meidän on varmistettava, että liiketoimintamme on kestävää pitkällä aikavälillä.

Yleistä Jaguarin kestävästä kehityksestä

Taloudellisempien autojen strategia käynnistyi yli kymmenen vuotta sitten, kun kehitimme kevyen alumiinikonstruktion vuonna 2003 lanseerattuun Jaguar XJ-maliin. Vuonna 2006 julkaistu XK käytti alumiinia laaja-alaisemmin ja sisälsi kehittyneen rakenteen, joka tarjosi luokkansa johtavaa vahvuutta ja jäykkyyttä, kilpailijoita huomattavasti kevyempänä. Mallivuoden 2010 XJ vei kehitystä eteenpäin uuden sukupolven alumiinirakenteella. Se käytti kehittyneitä materiaaleja ja tekniikoita, joista monet ovat peräisin ilmailualalta; tuloksena vahva ja kevyt runko, joka on niitattu ja sidottu yhteen ilman hitsaamista.

Käynnistimme myös useita ympäristöaloitteita parantaaksemme tuotteidemme taloudellisuutta ja vähentääksemme CO2-päästöjä. Esittelimme erittäin taloudelliset dieselmoottorit sekä käytimme laajemmin kevyitä ja kierrätettäviä materiaaleja.

Viimeisimmät edistysaskeleet tällä alueella voi nähdä uusissa bensiini- ja dieselmoottoreissa, jotka esiteltiin mallivuoden 2010 XK-, XF- ja XJ-autoissa. Ne tarjoavat huomattavasti parempaa taloudellisuutta ja vähäisempiä CO2-päästöjä, mutta tuottavat samalla enemmän tehoa ja vääntöä.

Tuotteidemme ympäristöystävällisten ominaisuuksien puolesta puhuu se tosiasia, että uusi XJ on saanut ympäristötuotesertifikaatin. Se perustuu tuotteen koko elinkaareen tuotannosta materiaalien käyttöön ja hävitykseen.

Tavoitteemme on vähentää toimintamme ympäristövaikutuksia parantamalla prosesseja ja tuotteita, käyttämällä resursseja parhaalla mahdollisella tavalla, minimoimalla päästöt ja jätteet ja parantamalla energiatehokkuutta.

Teemme tämän lähestymällä ekonomista, sosiaalista ja ympäristöllistä vastuutamme holistisesti. Arvioimme toimintojemme vaikutuksen ja raportoimme suorituksistamme. Olemme sitoutuneet jatkuvasti noudattamaan laissa säädettyjä vaatimuksia ja ja ylittämään ne.

Kompensaatio-ohjelma

Jaguar käynnisti vuoden 2009 huhtikuussa ohjelman kompensoidakseen CO2-päästöjä, joita syntyy ajoneuvojen tuotannossa kahdella tehtaallamme Isossa-Britanniassa. Yhdessä hiilikompensaatioasiantuntijan, ClimateCaren, kanssa sijoitamme projekteihin, jotka keskittyvät kolmeen osa-alueeseen: fossiilisten polttoaineiden korvaamiseen uusiutuvalla energialla, uusiutuvan tekniikan edistämiseen ja energiatehokkuuden parantamiseen yhteisöissä ja teollisuudessa.

Samalla aloitimme vapaaehtoisohjelman Jaguarin omistajille, jotka haluavat kompensoida autonsa CO2-päästöjä (sekä uudet että käytetyt autot). Omistajat, jotka päättävät toimia näin, saavat todistuksen ClimateCarelta, ja pääsevät näkemään, mitä projekteja heidän panostuksensa tukee. Jos haluat lisätietoja tästä ohjelmasta tai haluat kompensoida Jaguar-autosi CO2-päästöjä, käy osoitteessa www.jpmorganclimatecare.com/jaguar

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Jaguar F-Type Convertible

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi