Kestävä kehitys

KESTÄVÄN KEHITYKSEN KÄYTÄNNÖT

Filosofiamme
Jaguar Land Roverilla kestävä kehitys on keskeinen osa toimintatapaa. Se on ydinarvo, joka ohjaa yrityksemme pitkäkestoista menestystä. Meille on erittäin tärkeää säilyttää merkkiemme erinomainen maine, varmistaa kasvu ja säilyttää osakkeenomistajien luottamus.

Periaatteemme
Jaguar Land Rover haluaa toimia vastuullisesti ja eettisesti työntekijöitään, osakkeenomistajiaan, asiakkaitaan, alihankkijoitaan, jälleenmyyjiään sekä yhteisöä ja ympäristöä kohtaan kaikissa liiketoiminnoissa ympäri maailmaa.

Jaguar Land Rover tavoittelee jatkuvasti alan johtavia kestäviä innovaatioita tuotteiden koko elinkaaren ajaksi – suunnittelusta ja valmistuksesta käyttöön ja hävitykseen –  voidakseen tarjota tuotteita, joista on hyötyä asiakkaillemme ja jotka edesauttavat kestävämpää yhteiskuntaa.

Jaguar Land Rover on sitoutunut varmistamaan menestyksensä investoimalla ihmisiin sekä tutkimus- ja kehitystyöhön. Rajoitamme aktiivisesti toimintamme ympäristöllisiä vaikutuksia ja olemme mukana kehityksessä kohti vähäpäästöistä maailmaa.

Jaguar Land Roverin käytäntönä on noudattaa tai ylittää lain määräämät vaatimukset kaikissa toiminnoissaan ja osoittaa vastuunsa osakkeenomistajille säännöllisesti ja avoimesti raportoimalla.

Sitoutumisemme
Yhteiskunta:
Teemme yhteistyötä paikallisten ja kansainvälisten yhteisöjen kanssa varmistaaksemme, että toimintamme tuo lisäarvoa ja etuja. Keskeinen osa tätä sitoumusta on työntekijöidemme hyvinvointi sekä sosiaalisten ja humanitaaristen projektien tukeminen.

Ympäristö:
Olemme sitoutuneet jatkuvasti parantamaan liiketoimintamme ja tuotteidemme ympäristöystävällisyyttä vähentämällä päästöjä, säilyttämällä luonnonresursseja ja optimoimalla kestävän energian ja materiaalien käytön. Tätä korostaa sijoituksemme ympäristöllisten innovaatioiden tutkimustyöhön.

Asiakkaat ja tuotteet:
Olemme sitoutuneet tarjoamaan poikkeuksellisia tuotteita ja palveluja, jotka vastaavat asiakkaidemme tarpeisiin ja edesauttavat siirtymistä kohti vähäpäästöistä yhteiskuntaa.

Alihankkijat:

Odotamme korkeita toimintastandardeja koko alihankkijaketjultamme. Korostamme reilua ja vastuullista liiketoimintaa ja rohkaisemme yhteistyökumppaneitamme tavoittelemaan kestäviä ratkaisuja.

Ralf Speth
Pääjohtaja

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Jaguar F-Type Convertible

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi