Jaguarin DNA

Design

DESIGN

Design on mahdollisuuksien rajojen jatkuvaa siirtämistä tavalla, joka hakee inspiraationsa Jaguarin perustajasta Sir William Lyonsista. Jo 90 vuotta sitten hänen vaatimuksensa oli, että jokaisen Jaguar mallin tulee olla yhdistelmä alan parasta suorituskykyä ja kauneutta. Hänen kompromissiton näkemys asetti suunnan, jota jatkamme edelleen.

MUKAVUUTTA JA DRAAMAA

Ian Callum kertoo Jaguarin lähestymisestä autojen sisätiloihin: "Olemme asettaneet itsellemme tavoitteen luoda sisätiloja, jotka eivät ainoastaan toimi hyvin, vaan henkivät mukavuutta ja draamaa. Olen erittäin ylpeä tiimistäni, joka on onnistunut toteuttamaan tämän vakuuttavasti kaikkiin malleihimme."

Tutustu XJ -mallin sisätiloihin

Tutustu F-TYPE -mallin sisätiloihin

Tutustu XF -mallin sisätiloihin

PROJECT 7

Ian Callum johti pientä suunnittelutiimiä, joka suurella innolla suunnitteli ja toteutti yksipaikkaisen urheiluauton koodinimellä ‘Project 7’. Kuten hän asian ilmaisi, “tämä on Jaguar puhtaimmassa muodossaan. Auto yhdelle nautittavaksi, nopeassa ajossa se on upea.”

Tutustu konseptiautoihin

TEHOA JA KAUNEUTTA

Kevyt alumiiniarkkitehtuuri korkealla vääntöjäykkyydellä on täydellinen alusta F-TYPE ja XJR malleille, jotka on suunniteltu tuomaan esille urheilullisen auton todellinen luonne. Alumiininen runkorakenne on autojen perusta, joka luo uniikin ajokokemuksen ja mahdollistaa ennakkoluulottoman muotoilun.

Tutustu XJ-malliin

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Jaguar F-Type Convertible

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi