Jaguarin DNA

Suorituskyky

SUORITUSKYKY

Jaguarin suorituskyky mahdollistaa tarkan ja vaistonvaraisen ajokokemuksen jokaisen matkasi jokaisella sekunnilla. Se kehittyy jatkuvasti luoden yhä kehittyneempiä tehokkuuden ja hienostuneisuuden muotoja tehden autoistamme entistä reaktiivisempia ja tunnokkaampia ajaa.

SYDÄMEN LYÖNTEJÄ

Jaguarin moottorit yhdistävät vaivattoman tehontuoton kompromissittomaan hienostuneisuuteen tarjoten kattavan valikoiman vaihtoehtoja. Tehokkaista ja taloudellisista dieselmoottoreista 5.0 litran mekaanisesti ahdetun V8 bensiinimoottorin häikäisevään suorituskykyyn.

TUNNE ITSEVARMUUS,
TUNNE KONTROLLI

High performance jarruteknologia tarjoaa ennenkokematonta pidon ja jarrutunnon yhdistelmää. Moottoriradoilla kehitetty Jaguarin Carbon Ceramic Braking -teknolofia on tehokkain järjestelmä, joka on koskaan ollut saatavilla tiekäyttöiseen Jaguariin.

R MALLIT: JAGUARIN KILPAILUHISTORIAN PERINNE JATKUU

Erittäin suorituskykyiset R-mallit antavat ajokokemuksen joka on responsiivinen ja vaistonvarainen joka sekunnilla. Jaguarin R-mallit kehittyvät jatkuvasti tarjoamaan entistä enemmän tehoa ja hienostuneisuutta taloudellisuuttakaan unohtamatta.

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Jaguar F-Type Convertible

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi