Jaguarin DNA

Teknologia

TEKNOLOGIA

Jaguarin innovaatiot ja teknologiaratkaisut ovat suunniteltu luomaan ajokokemus, joka tuntuu vaistonvaraiselta. Nämä ovat nykyisten ja tulevien Jaguarin mallien suunnittelun perusperiaatteita. Tämän ansiosta jokainen Jaguar on erottuva ja vaistonvarainen.

500 KERTAA SEKUNNISSA

Jaguari on tehty mutkaisille teille nautittavaksi. Adaptive Dynamics -järjestelmällä teet Jaguaristasi vielä responsiivisemman ajoelämyksen. Järjestelmä tarkkailee jatkuvasti nopeutta, ohjauspyörän asentoa ja korin asennon muutoksia. Saadun tiedon pohjalta järjestelmä muokkaa jousituksen asetuksia 500 kertaa sekunnissa, se on 20 kertaa ihmissilmää nopeammin.

ALUMIINI

Aloitimme hyödyntämään alumiinia autoissamme keveytensä ansiosta jo lähes 60 vuotta sitten. Tänään Jaguar on johtava alumiinin käyttäjä autoteollisuudessa. Olemme kehittäneet oman alumiiniseoksen ja maailman suurimman alumiiniprässin luodaksemme Jaguarille ominaisia teräviä korinmuotoja.

INTUITIIVINEN TEKNOLOGIA

Tunnet sen jo Jaguariin istuessasi. Käynnistyspainike sykkii sydämensykkeen lailla. Napin painallus ja Jaguar herää henkiin - innovatiivinen vaihteenvalitsin nousee piilostaan ja ilmansuuttimet avautuvat. Liikkeelle lähtiessäsi tunnet urheiluauton perinnön yhdistettynä moderneihin ratkaisuihin.

TEKNOLOGIAN EVOLUUTIO

Siirrämme jatkuvasti mahdollisuuksien rajoja kehittäessämme uusia Jaguar malleja. Emme kuitenkaan koska unohda arvokasta perintöämme, joka tulee säilymään jokaisessa Jaguarissa elävänä.

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Jaguar F-Type Convertible

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi