JAGUAR CARE: ENNENKOKEMATONTA OMISTAMISEN HUOLETTOMUUTTA

3 vuoden tai 100 000 kilometrin takuu, tiepalvelu ja määräaikaishuollot

<center>HUOLLOT VAKIONA</center>

Veloitukseton Jaguar Care -palvelu sisältyy uuden Jaguar mallien omistajille sisältäen kolmen vuoden takuun ilman kilometrirajoitusta ja tiepalvelun lisäksi myös määräaikaishuollot kolmeksi vuodeksi (tai 100 000 km).

Jaguar Caren veloituksettomat määräaikaishuollot sisältävät normaalit tarvikkeet ja tuntityöt moottori- ja mallikohtaisen huolto-ohjelman mukaisesti.
Valmistajan määrittämiin huolto-ohjelmiin kuuluvat muun muassa seuraavat tarvikkeet ja voiteluaineet: moottoriöljy, jarruneste, öljynsuodatin, ilmansuodatin, polttoainesuodatin, raitisilmasuodatin, tuulilasinpesuneste ja Ad Blue täyttö huollon yhteydessä. Jaguar Care ei sisällä huollon sijaisautoa tai normaaleja kuluvia osia kuten pyyhkijänsulkia, valopolttimoita, renkaita, jarrupaloja tai muita varaosia, jotka eivät sisälly valmistajan määrittelemään määräaikaishuolto-ohjelmaan. Jaguar Care ei myöskään sisällä esim. renkaiden kausivaihdoista aiheutuvia mahdollisia kuluja.

Jaguar Care palveluun kuuluvat määräaikaishuollot tulee suorittaa valmistajan valtuuttamassa merkkihuollossa ja Palvelu toimii seuraavissa maissa:
Itävalta, Belgia, Bulgaria, Kroatia, Kypros, Tsekki, Tanska, Viro, Suomi, Ranska, Saksa, Gibraltar, Kreikka, Unkari, Islanti, Irlanti, Israel, Italia, Latvia, Liettua, Luxemburg, Macedonia, Malta, Moldova, Alankomaat, Norja, Puola, Portugali, Romania, Slovakia, Slovenia, Espanja, Ruotsi, Sveitsi, UK ja Ukraina.

JAGUAR CARE ETUSIVULLE