JAGUAR ASSISTANCE BY SERVICE -PALVELU

Tee oikea valinta ja suorita määräaikaishuoltosi Jaguariisi myös takuuajan jälkeen valtuutetussa merkkihuollossasaat Jaguar Assistance by Service -tiepalvelun käyttöösi veloituksetta yhden vuoden ajaksi

Jaguar Assistance by Service on kattava apupalvelu yli 3-vuotiaille autoille, joka antaa Jaguarin kuljettajille täydellisen mielenrauhan. Palvelu auttaa autoiluun liittyvissä hätätapauksissa, kuten auton vika- tai onnettomuustapauksissa, ja lievissä ongelmissa, kuten rengasrikoissa.

Jos autosi rikkoutuu ajokelvottomaksi, Jaguar Assistance by Service saapuu paikalle tarkistamaan sen. Jos ongelmaa ei voida korjata tienvarressa, auto kuljetetaan lähimpään valtuutettuun Jaguar-korjaamoon.

Jos valtuutettu Jaguar-korjaamo ei voi korjata autoa saman vuorokauden aikana, olet oikeutettu C-luokan sijaisautoon maksimissaan kolmeksi päiväksi. Vaihtoehtoisesti Jaguar Assistance by Service kattaa:

  • maksimissaan 3 vuorokauden yöpymisen keskitasoisessa hotellissa, jos matka on katkennut yli 50 kilometrin päässä kotoa
  • linja-auto/juna/taksikulut
  • lennon turistiluokassa, jos kotiin on yli 4 tunnin matka

Varaa seuraava määräaikaishuoltosi ja nauti huolettomista kilometreistä

Varaa huolto

Tähdellä merkityt kentät ovat vaadittuja


Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Jaguar F-Type Convertible

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi