UUSI JAGUAR F‑PACE SVR

UUSI JAGUAR F‑PACE SVR

Äärimmäisen suorituskykyinen, turboahtimella varustettu ja luokkansa ketterin SUV toivottaa sinut tervetulleeksi.
TUTUSTU SUORITUSKYKYYN

SUORITUSKYKY

KAIKKI SUORITUSKYVYN PUOLESTA

KAIKKI SUORITUSKYVYN PUOLESTA

Suorituskykyisempi, ketterämpi ja dynaamisempi kuin koskaan ennen – F-PACE SVR on palkitun mallistomme huipentuma.

F-PACE SVR TEKNISET TIEDOT

MOOTTORI

5,0 litraa


F‑PACE SVR:n sydän on Jaguarin tehokas 5,0-litrainen turboahdettu V8-moottori.

ÄÄRIMMÄISTÄ TEHOA

550 HV (405 kW)


550 HV (405 kW) tehoa takaa sykähdyttävän ajokokemuksen joka ainoa kerta, kun istuudut ohjauspyörän taakse.

ÄÄRIMMÄISTÄ VÄÄNTÖÄ

700 Nm


F‑PACE SVR tarjoaa lisätyn, jopa 700 Nm:n vääntökapasiteetin.

0–100 km/h

4,0 sekunnissa


Uusimman tekniikan ansiosta – mukaan lukien dynaaminen kiihdytysominaisuus – F‑PACE SVR kiihtyy 0–100 km/h vain 4,0 sekunnissa.

MUOTOILU

ULKONÄKÖ

ULKONÄKÖ

F-PACE SVR:n muotoilua leimaavat suuremmat ilmanottoaukot, konepellin ja lokasuojien ilmakanavat ja takaspoileri, jotka kaikki lisäävät ajoneuvon aerodynaamista pitovoimaa ja vähentävät ilmanvastusta. Tuloksena on parempi suorituskyky ja parempi ajettavuus.

NÄYTÄ GALLERIA
SUUREMMAT ILMANOTOT

SUUREMMAT ILMANOTOT

Uusi etupuskuri täydentää näyttävää, urheilullista ryhtiä ja suuremmat ilmanotot auttavat turboahdetun V8-moottorin jäähdyttämisessä. Kiiltävän musta etusäleikkö ainutlaatuisella Satin Grey -kehyksellä ja SVR-logolla viimeistelevät ilmeen.
PERFORMANCE-ISTUIMET

PERFORMANCE-ISTUIMET

Kun istut pehmeälle, Windsor-nahkaiselle ja suedecloth-verhoillulle tai puolianiliininahkaiselle istuimelle, sulaudut osaksi F-PACE SVR:n ohjaamoa. Lämmitetyissä etu- ja takaistuimissa on tyylikkäät SVR-merkit ja ainutlaatuinen, perforoitu kuviointi.
OHJAUSPYÖRÄ

OHJAUSPYÖRÄ

SVR:n nahkainen, peukalotuilla varustettu ohjauspyörä ainutlaatuisilla Flame Red- ja Light Lunar -värisillä tikkauksilla lisää entisestään urheilullista tuntua. Pivi Pron 12,3-tuumainen interaktiivinen kuljettajan näyttö tarjoaa tarvitsemasi tiedot yhdellä silmäyksellä.

SV PREMIUM -VÄRIPALETTI

Voit lisätä Jaguarisi yksilöllisyyttä ja ulkonäköä valitsemalla ajoneuvoosi SV Premium -väripaletin Ultra Gloss-, Satin Matte- tai Special Effect -maalipinnan.

RAKENNA OMASI

Tutustu muotoiluvaihtoehtoihin kokoonpano-ohjelmamme avulla ja rakenna oma täydellinen F-PACE SVR.

Annetut arvot on laskettu NEDC2-menetelmää käyttäen valmistajan ilmoittamista WLTP-testituloksista EU-lainsäädännön mukaisesti. Vain vertailutarkoituksiin. Todelliset lukemat voivat poiketa lasketuista. CO2-päästöt ja polttoainetaloudellisuuslukemat voivat vaihdella rengasvalinnoista ja valinnaisista lisävarusteista johtuen. NEDC2-testitulokset on laskettu viranomaisten käyttämällä kaavalla WLTP-lukemista vanhaa NEDC-menetelmää mukaillen. Oikea verotus voidaan laskea näiden lukemien perusteella.


Näytä WLTP-tiedot.


WLTP on uusi EU:n virallinen testi henkilöautojen vakioidun polttoaineenkulutuksen ja CO2-lukujen laskemiseen. Sillä mitataan ajoneuvon polttoaineen- ja energiankulutus, toimintamatka ja päästöt. Sen tarkoituksena on tarjota paremmin todellisia ajotapoja vastaavia lukuja. Sen mukaisesti ajoneuvot testataan lisävarusteiden kanssa vaativampia testimenettelyjä ja ajoprofiileja käyttäen.

*Connected Navigation edellyttää jatkotilausta Jaguar-jälleenmyyjäsi suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä.

Valinnaiset ominaisuudet ja niiden saatavuus voivat vaihdella ajoneuvon teknisten tietojen (malli ja voimalaite) mukaan ja markkinakohtaisesti, tai ne voivat edellyttää muiden ominaisuuksien asentamista. Pyydä lisätietoja paikalliselta jälleenmyyjältäsi tai kokoa ajoneuvosi verkossa.

Kuljettajan tulee käyttää multimediatekniikkaa ainoastaan silloin, kun se on turvallista. Kuljettajan on varmistettava, että hän säilyttää ajoneuvon hallinnan kaikissa tilanteissa.

Pivi- ja InControl-ominaisuudet, valinnaiset lisävarusteet sekä kolmannen osapuolen palvelut ja niiden saatavuus riippuvat markkina-alueesta – tarkista niiden saatavuus paikallisilla markkinoilla sekä täydet käyttöehdot Jaguar-jälleenmyyjältäsi. Tietyt ominaisuudet sisältyvät tilaukseen, mikä edellyttää uutta sopimusta jälleenmyyjäsi suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä. Matkapuhelinverkon kuuluvuutta ei voida taata kaikkialla. InControl-tekniikkaan liittyvät tiedot ja esitetyt kuvat, mukaan lukien esitetyt näytöt tai kuvasarjat, riippuvat ohjelmistopäivityksistä, versionhallinnasta ja muiden järjestelmän tai visuaalisten muutosten valituista ominaisuuksista.