THE PACE

PUSHING THE BOUNDARIES OF MUSIC AND TECHNOLOGY

MAAILMANENSI-ILTA AMSTERDAMISSA

Laulaja/lauluntekijä kosovolais-brittiläinen DuaLipa ja Jaguar on luoneet musiikkia aivan uudella tavalla. Dua Lipan I-PACE on tallentanut dataa Duan ajon aikana. Nyt yhdistelmällä tätä dataa ja Jaguarin innovatiivista ohjelmistoa, DuaLipa on luonut uuden version hänen kappaleestaan ’ Want to’, josta on jo tullut maailman historian eniten versioitu kappale.

UUDENLAINEN KAPPALE

Musiikki tekee jokaisesta ajokokemuksesta ainutlaatuisen. Yhteistyössä Dua Lipan kanssa veimme tämän yhden askeleen pidemmälle. Ajamalla Jaguar I-PACE, Dua Lipa loi Jaguarin ainutlaatuisen ohjelman avulla uuden version hitistään Want to. Auton älykkäät sensorit tallensivat dataa hänen ajonsa aikana ja vaikuttivat siihen, miltä kappale kuulostaa.

YOUR OWN REMIX

Oma “Want To” versio?

Et tarvitse rytmiä kun käytät oikeaa algorytmia.

Nyt annamme kaikille mahdollisuuden luoda oman versionsa tästä suositusta kappaleesta. Voit luoda oman kappaleesi käyttämällä omaa dataasi – dataa kertyy ajotottumuksista, lauluista, joita kuuntelet tai voit taputtaa rytmin puhelimeesi.

Yli miljoona versiota kappaleesta on mahdollista, eri tempoisia ja eri versioita perustuen eri musiikin genreihin aina hip-hopista, pop-musiikkiin ja drum and base:n.

Oma versiosi on vain muutaman klikkaukseen päässä. Jaa oma versiosi maailmalle, #thepace.


JAGUAR PACE

Jaguar PACE-mallit yhdistävät Jaguarin sydämen käytännöllisyyteen luoden SUV-malleja, jotka etsivät vertaisiaan. Viimeisin teknologia yhdistettynä ainutlaatuisiin innovaatioihin antaa jokaiselle autoille omaan yksilöllisen luonteensa.

I-PACE

I-PACE

Jokainen Jaguar on jotain muuta kuin yksikään toinen auto. Siirtyminen täyssähköiseen luokkaan ei muuta tätä tosiasiaa. Puhtaalta pöydältä suunniteltu Jaguar I-PACE on ennenkokematon täyssähköauto BEV-kategoriaan (Battery Electric Vehicle). Katseet vangitseva ulkonäkö ja ainutlaatuinen suorituskyky tekevät siitä maailman halutuimman viisipaikkaisen sähköurheiluauton.

E-PACE

E-PACE

Kauneimmat huomataan ja rohkeimmat muistetaan. Jaguar E-PACE on fiksun kokoinen, urheilullinen mutta mukava ajaa ja varmasti yksilöllinen. Sen sisätiloissa on ripaus brittiläistä luksusta ja ne sopivat koko perheen aktiiviseen elämään.

F-PACE

F-PACE

Jaguar F-PACE yhdistää suorituskyvyn, urheilullisen ajettavuuden ja virtaviivaisen muotoilun käytännöllisyyteen ja tehokkuuteen. Auton teknologisesti edistynyt sisin varmistaa turvallisuutesi, yhdistää sinut ulkomaailmaan sekä pitää huolta viihtyvyydestäsi ajon aikana.

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Jaguar F-Type Convertible

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi