Uutiset

Jaguar All in One

All in One on osamaksupohjainen sopimus, jossa tiedät autosi tulevan hyvityshinnan jo ostohetkellä. Siihen ei vaikuta se, mitä vaihtoautot maksavat tulevaisuudessa, eivätkä muutkaan automarkkinoita heiluttelevat tekijät.

Jos sopimuksen päättyessä onnistut myymään autosi vielä parempaan hintaan kuin taattu hyvityshinta, etu jää sinulle. Voit pitää myyntihinnan ja taatun hyvityshinnan erotuksen myyntivoittonasi. Jos et saa autostasi mieleistäsi tarjousta, voit palauttaa auton Santanderille taattuun hyvityshintaan.

All in One -sopimuksella saat uuden auton myös ilman käsirahaa. Käsirahaksi käy myös vaihtoauto, josta saat autoliikkeessä normaalin hyvityksen, jonka voit halutessasi käyttää All in One -sopimuksen käsirahaksi. Voit hankkia saman auton kolmella eri tasoisella ja hintaisella All in One -paketilla tarpeesi mukaan.

Voit tehdä All in One -sopimuksen suoraan valtuutetulla Jaguar jälleenmyyjälläsi tai hakea luottopäätöksen ennakkoon sivuston laskurista. Automyyjän lisäksi sinua auttaa tarvittaessa myös Suomen suurimman autorahoittajan, Santanderin, asiakaspalvelu. All in One tarjoaa huolettomia ja turvallisia kilometrejä!

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Jaguar F-Type Convertible

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi