Uutiset

JAGUAR I-PACE TALOUDELLISUUSAJON POHJOIS-EUROOPAN MESTARUUTEEN

Vuoden auto maailmassa sekä Euroopassa palkinnot voittanut Jaguar I-PACE niittää menestystä myös taloudellisuusajokilpailuissa.

Vuoden auto maailmassa sekä Euroopassa palkinnot voittanut Jaguar I-PACE niittää menestystä myös taloudellisuusajokilpailuissa.

Jaguar-kuljettaja Markku Lehisto kartanlukijansa Raimo Almin kanssa voittivat luokkansa 11.8.2019 Jyväskylän ympäristössä ajetussa Suurajot EcoRun -taloudellisuusajossa. He kilpailivat suurten sähköautojen luokassa. Voiton myötä he saavuttivat taloudellisuusajon Pohjois-Euroopan cup-mestaruuden. Tämä on ensimmäinen kerta, kun Pohjois-Euroopan sarja on voitettu sähköautolla.

Kilpailun reitille oli mahdutettu lukuisia Neste Rallista tuttuja erikoiskokeita. Lehiston ja Almin kilpailukulutus oli 21,3 kWh/100 km. Tällä he jättivät Audi e-tronilla ajaneiden Jenni Rossin ja Seppo Järvisen turvallisesti 2,3 kWh:n päähän.

Ajokkina Lehistolla ja Almilla on tällä kaudella ollut Jaguar I-PACE sähköauto. Lehistolle sarjan voitto oli kuljettajana viides kansainvälinen mestaruus ja Almille kartanlukijana neljäs. Jaguar I-PACElla on nyt ajettu luokkavoitto kauden kaikissa kilpailuissa.

Kaikki kolme Pohjois-Euroopan sarjan kärkisijaa tulivat Suomeen. Neljänneksi sijoittuivat norjalaiset Anders Tollaas – Jan Henriksen Norjasta.

Sarjan lopputulokset: 

  1. Markku Lehisto – Raimo Alm 202 p.
  2. Timo Eväsoja – Ari Parkkinen 202 p.
  3. Tomi Salo – Juha Hakuli 196 p.

Nyt I-PACE:n ostajalle vuoden lataukset kaupan päälle.

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Jaguar F-Type Convertible

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi