Uutiset

JAGUAR VAHVISTAA JÄLLEENMYYJÄVERKOSTOAAN SUOMESSA

Jaguar ja LänsiAuto Oy ovat solmineet jälleenmyyntisopimuksen, jonka mukaan LänsiAuto aloittaa Jaguarin myynti- ja huoltotoiminnot Turussa ja Helsingissä.

LänsiAuto avaa Jaguarin myymäläkonseptin mukaiset autoliikkeet Turun kupeeseen Raisioon sekä Helsingin Herttoniemeen. Liikkeet palvelevat asiakkaita 18. tammikuuta alkaen. Uudet konseptimyymälät valmistuvat vielä vuoden 2019 aikana.

Kasvavaa kysyntää vastaamaan pääkaupunkiseudulle avataan jo toinen Jaguar- konseptimyymälä. LänsiAuton Jaguar-myynti ja -huolto Herttoniemen Laivalahdenkadulla tuovat Herttoniemen perinteiseen autokaupan keskittymään asiakkaille uuden vaihtoehdon, jonka palvelukonsepti rakennetaan sujuvaksi ja miellyttäväksi. Turun seudulla LänsiAuto palvelee osoitteessa Raisiontie 93.

LänsiAuto liittyy Jaguarin verkostoon, johon kuuluvat Helsingin Tikkurilan (Sports Car Center Airport) ja Tampereen Lielahden (Tampereen AutoCenter) täyden palvelun konseptimyymälät.

Jaguar asiakkaita palvelee konseptimyymälöiden lisäksi myös merkkihuoltoverkoston pisteet Helsingin Konalassa, Jyväskylässä, Oulussa ja Seinäjoella.

Jaguar-jälleenmyyjäverkoston vahvistamista tukee molempien brittimerkkien mallisto, joka on uudistunut nopeammin kuin koskaan aikaisemmin. Verkosto on tärkeässä roolissa Jaguarin tuodessa markkinoille lisää innovatiivisia ja jännittäviä autoja, jotka perustuvat laajalti hybridi- ja sähköteknologioihin.

”Toivotamme LänsiAuton lämpimästi tervetulleeksi yhteistyöhön laajentamaan Jaguarin palveluja Suomessa. LänsiAuton kokemus premium-automerkkien edustuksesta sekä yritysmyynnistä luovat hyvän pohjan tulevaan”, Jaguarin Suomen toimitusjohtaja Jakob Alkil toteaa.

”Jaguar -edustukset pääkaupunkiseudulla ja Turussa sopivat erinomaisesti LänsiAuton strategiaan. Olemme investoineet voimakkaasti yritysmyyntiin ja leasing-liiketoimintaan, joiden valikoimaa oma premium-merkki Suomen suurimmissa kaupungeissa täydentää merkittävästi. Tulemme rakentamaan palvelukonseptin, joka tekee Jaguar - asiakkaan autoilusta yksinkertaista, laadukasta ja helppoa.” LänsiAuton toimitusjohtaja Tommi Köninki kertoo.

TUTUSTU MALLISTOON

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Jaguar F-Type Convertible

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi