Uutiset

JAGUAR XE SV PROJECT 8 ON MAAILMAN NOPEIN NELIOVINEN AUTO

  • 600 hevosvoimainen Jaguar XE SV Project 8 kiersi Nürburgringin Nordschleife ratakierroksen 7 minuutissa 21.2 sekunnissa – tämä on maailman nopein aika nelioviselle tuotantoon tarkoitetulle sedanille
  • Suorituskykyisin Jaguar, joka täyttää tieliikenteen vaatimukset – Jaguarin erikoisosasto SVO on muotoillut, suunnitellut ja käsinrakentanut tämän erikoisauton, joka kiihtyy 0-60 mph 3.3 sekunnissa ja jonka huippuvauhti on 200 mph.
  • Tuotanto on rajoitettu 300 yksilöön. Hinta alkaen £149,995 (UK).

Jaguarin erikoisosasto SVO:n kehittämä XE SV Project 8 on nyt maailman nopein neliovinen auto. Auton tuotantoon tarkoitettu prototyyppi ajoi Nürburgring Nordschleifen ennätysaikaan 7 minuuttia 21.2 sekuntia. XE kiersi 12,9 mailisen radan melkein 11 sekuntia nopeammin kuin edellinen ennätyksen haltija jättäen taakseen osan maailman nopeimmista kaksiovisista coupeista ja superautoista.

Mark Stanton, SVO-osaston johtaja:”SVO:n muotoilu-ja suunnittelutiimin tahtotilana oli luoda tieliikenteen vaatimukset täyttävä auto vahvalla rata-ajo painotuksella. Tarkoituksena oli rakentaa maailman nopein ja ketterin Jaguar. Tuloksena syntyneestä prototyypistä vain katto ja etuovien pellit ovat tutut tuotanto-XE:stä, 75% auton mekaanista osista on uusia. Tämä Nürburgring Nordschleifen ilmiömäinen ennätys kertoo omaa kieltään näiden mittavien muutoksien onnistumisesta.”

John Edwards, Jaguar Land Rover Special Operations toimitusjohtaja lisää:” SVO työntää suorituskyvyn, luksuksen ja maasto-ominaisuuksien rajoja. Käsinrakennettu XE SV Project 8 vie tämän ajatuksen äärirajoille; superauton suorituskyky Jaguarin kompakteimmasta neliovisesta sedan-mallista. Nürburgring Nordschleifen ennätys korostaa sitoutumistamme toimittaa historian suorituskykyisin Jaguar Project 8 asiakkaille, jotka pian pääsevät kokemaan tämän sensaatiomaisen sedanin itse.”

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Jaguar F-Type Convertible

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi