JAGUAR XF

36 kk ja 60 000 km. Jaguar XF on valloittava yhdistelmä hienostuneisuutta, polttoainetaloutta, ajodynamiikkaa ja muotoilua. Entistä ylellisempi business-luokan sedan tarjoaa jännitystä ja tehokkuutta. Uusimmat teknologiat tuovat edistyksellisten turvaratkaisujen lisäksi aivan uusia viihteen ja laitteiden välisten integraatioiden muotoja.

COMPETITIVE TOTAL COST OF OWNERSHIP

KILPAILUKYKYISET OMISTAMISEN KOKONAISKULUT

Täysin uusi Jaguar XF tarjoaa yrityskäyttäjälle edustusluokan kärkeä olevaa tilaa ja ajettavuutta sekä kilpailukykyiset omistamisen kokonaiskulut. Kulutusarvot alkaen E-Performance mallin 4,0 l/100km ja 104 g/km.

Vakiovarusteina muunmuassa:

- Dynaaminen kaarreajon hallintajärjestelmä
- 8" multimedia kosketusvärinäyttö
- Bluetooth® -valmius puhelimelle ja audiolle
- Jaguar Smart Key System -avaimeton käynnistys
- Polttoainetoiminen lämmitin ajastimella ja kaukokäytöllä (diesel-malleissa)

SERVICING

HUOLLOT VAKIONA

Jaguar XF tarjoaa ennenkokemattoman omistamisen huolettomuuden veloituksettoman Jaguar Care palvelun ansiosta. Jaguar Care sisältää kolmen vuoden määräaikaishuollot veloituksetta ilman kilometrirajoitusta kolmen vuoden kilometrivapaan takuun ja Jaguar Assistance tiepalvelun lisäksi.

LIGHTWEIGHT ALUMINIUM ARCHITECTURE

TÄYDET VIISI TÄHTEÄ KOLARITURVALLISUUDESSA

Jaguar XF saavutti Euro NCAP 2015 testissä täydet viisi tähteä

Jaguar on kokeneempi alumiinirakenteiden käyttäjä kuin yksikään toinen autonvalmistaja. Tämä on mahdollistanut uuden XF:n mullistavan korirakenteen kehityksen. Kyseessä on luokkansa ainoa auto, joka on valmistettu alumiini-intensiivisen itsekantavan korirakenteen ympärille.

INTELLIGENT PERFORMANCE

KEVYT, VAISTONVARAINEN, RESPONSIIVINEN

XF:n kaksoistukivarsin toteutettu etujousitus ja monivarsituettu taka-akseli tuottavat luokkansa johtavan ajomukavuuden ja käsiteltävyyden. Adaptive Dynamics muokkaa auton asetuksia jatkuvasti sopimaan kulloisiinkin ajo-olosuhteisiin ja ajotyyliin. Lisäksi F-TYPE urheiluautosta periytyvä Configurable Dynamics antaa lisää mahdollisuuksia muokata ajokokemusta juuri haluamallesi tasolle.

CRAFTED TO PERFECTION

TAVOITTEENA TÄYDELLISYYS

Uusi XF huokuu ylellisyyttä. Paina käynnistysnappia ja XF herää eloon; ilmasuuttimet avautuvat, vaihdevalitsin nousee ylös ja moottori herää henkiin. Ajonautinto jatkuu myös uuden XF:n takaistuimella, jossa nautitaan luokkansa suurimmasta polvitilasta. Istuitpa millä paikalla tahansa, uuden XF:n nykyaikainen muotoilu, premium materiaalit ja upea viimeistely luovat kokonaisuuden jonka vain Jaguar voi tarjota.

SMART TECHNOLOGY

KEHITTYNEITÄ INNOVAATIOITA

Pysy yhteydessä ja viihdytettynä Jaguarin multimediajärjestelmä InControl Touch:in avulla. 8-tuumainen (tai valinnainen 10-tuumainen) kosketusnäyttö toimii älypuhelimen tapaan. Mittariston 12-tuuman TFT-näytölle on mahdollista muokata näkymää mieleiseksi ja valinnainen laser HUD-näyttö tuo tärkeimmät ajotiedot tuulilasinäyttöön.


TÄYTÄ ALLA OLEVA YHTEYDENOTTOLOMAKE, NIIN YRITYSMYYNTIMME OTTAA SINUUN PIAKKOIN YHTEYTTÄ.

 

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Jaguar F-Type Convertible

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi