OMISTAJUUS

OMISTAJUUS

INCONTROL TOUCH PRO- JA PIVI PRO -TOIMINTOJEN EHDOT

Voimassa 29.9.2019 alkaen

Näissä Ehdoissa ”me” ja sen eri sijamuodot tarkoittavat Jaguar Land Rover Limitediä (yritystunnus 1672070), jonka ky, Coventry, CV3 4LF, UK.

1. TIETOJA NÄISTÄ EHDOISTA

Seuraavat käyttöehdot (”Ehdot”) koskevat ajoneuvoja, joissa on varusteena InControl Touch Pro tai Pivi Pro, ja ne kattavat infotainment-järjestelmän, liitetyt palvelut ja ohjelmistopäivitystoiminnot (mukaan lukien kaikki ohjelmistot, kuvat, tekstin, tiedot ja muun sisällön, joka muodostaa kyseiset toiminnot tai liittyy niihin) (”Toiminnot”). Huomaa, että kaikki nämä toiminnot eivät välttämättä ole käytettävissä ajoneuvossasi, sillä toiminnot vaihtelevat ajoneuvon mallin ja maan mukaan. Lisätietoja saat valtuutetulta jälleenmyyjältä.

Sinua saatetaan pyytää hyväksymään täydentäviä käyttöehtoja ja tietosuojalausuntoja käyttäessäsi esimerkiksi Toimintoja, joita valitsemamme kolmansien osapuolten palveluntarjoajat toimittavat tai joiden perusteella saat pääsyn sovelluksiin tai verkkosisältöön
(esim. InControl Touch Pron Live-palvelu).

Kolmansien osapuolten ehtoja sovelletaan InControl Touch Pron navigointiin ja Gracenotemediaan. Ne ovat luettavissa täällä:
https://legal.here.com/terms/
https://legal.here.com/privacy
• Lue Gracenote-median käyttöehdot ajoneuvon omistajan käsikirjasta.

Kolmansien osapuolten ehtoja sovelletaan Pivi Pron navigointiin ja mobiiliverkkoyhteyksiin (mukaan lukien kohtuullisen käytön käytäntöön). Ne ovat luettavissa täällä:
https://legal.here.com/terms
https://legal.here.com/privacy
https://move.tatacommunications.com/terms-and-conditions
https://move.tatacommunications.com/policies/privacy

Käyttämällä Toimintoja hyväksyt nämä Ehdot ja Toimintojen tarjoajien ehdot ja vahvistat tuntevasi Toimintojen tarjoajan tietosuojakäytännöt. Pyydämme sinua lukemaan ne huolellisesti. Pyydämme kiinnittämään huomiota erityisesti jäljempänä oleviin kohtiin 2 (SIM-kortti ja tiedonsiirtomaksut), 7 (Datan käyttö ja yksityisyys) ja 8 (Vastuunrajoitus).

TÄRKEÄÄ:

• Sinun vastuullasi on varmistaa, että henkilöt, joiden annat käyttää ajoneuvoa, ovat tietoisia näistä Ehdoista ja käyttävät Toimintoja näiden Ehtojen mukaisesti.

• Nämä Ehdot koskevat sinua myös, jos käytät näillä Toiminnoilla varustettua ajoneuvoa, joka on osa ajoneuvokantaa, vaikka et itse henkilökohtaisesti ostanut tai vuokrannut ajoneuvoa tai tilannut toimintoja. Ajoneuvokanta tarkoittaa ajoneuvoja, jotka yritys tai muu organisaatio omistaa tai jotka vuokrataan yritykselle tai muulle organisaatiolle eikä henkilölle tai perheelle. Tämä voi käsittää esimerkiksi vuokraamon sinulle toimittaman vuokra-ajoneuvon, työnantajan järjestämän ajoneuvon tai ajoneuvon, jonka me tai valtuutetut jälleenmyyjämme olemme järjestäneet käytettäväksi väliaikaiseen lainaan.

• Nämä Ehdot koskevat Toimintojen kaikkea käyttöä sekä SIM-kortin että Wi-Fin kautta muodostetulla yhteydellä.

Jos sinulla on näihin Ehtoihin liittyviä kysymyksiä, ota yhteyttä valtuutettuun jälleenmyyjään.

2. SIM-KORTIT JA TIEDONSIIRTOMAKSUT

2.1 Tarvitset SIM-kortin ja datapaketin tiettyjen Toimintojen ja ominaisuuksien (esimerkiksi Wi-Fi-yhteyspiste, InControl Touch Pro -verkkoselain ja Live-palvelu saatavuuden mukaan) käyttöä varten. Ajoneuvossa olevan SIM-kortin täytyy olla täysin toimintakuntoinen, eivätkä siihen liittyvät Toiminnot tai ominaisuudet toimi, jos SIMkortti on vahingoittunut, poistettu tai asennettu väärin.

2.2 SIM-kortti saatetaan toimittaa auton mukana (joko ajoneuvoon sisäänrakennettuna tai SIM-korttipaikkaan asentamista varten) tai se on ostettava erikseen ajoneuvon mallista ja ostomaasta riippuen.

2.3 Jos ajoneuvon mukana on alun perin toimitettu SIM-korttipaikkaan tarkoitettu SIM-kortti ja päätät vaihtaa sen toiseen SIM-korttiin, vastaat kaikista toisen SIM-kortin käytöstä aiheutuvista tiedonsiirtomaksuista.

2.4 Vastaat kaikista verkko-operaattorin veloittamista maksuista ja datapakettimaksuista, jotka liittyvät SIM-korttiisi sekä Toimintojen käyttöön (mahdollisen maksuttoman kokeilujakson tai ostohintaan sisältyvän datapaketin jälkeen soveltuvissa tapauksissa).

Tämä sisältää mahdolliset verkko-operaattorin dataverkkovierailusta ulkomailla veloittamat maksut. Voit ottaa datayhteyden käyttöön Toimintoja varten tai poistaa sen käytöstä Liitettävyys-asetuksista. Tarkista nämä asetukset, jos haluat välttää ulkomaan dataverkkovierailusta veloitettavat maksut.

2.5 Jos käytät itse hankkimaasi SIM-korttia, poista se korttipaikasta, jos et enää omista ajoneuvoa tai käytä sitä. Jos et poista sitä, olet edelleen vastuussa mahdollisista tiedonsiirtomaksuista, jotka liittyvät Toimintojen käyttöön ajoneuvossa.

2.6 SIM-korttiin perustuva tiedonsiirto tapahtuu valitsemamme matkapuhelinoperaattorin (”Matkapuhelinoperaattori”) välittömästi ylläpitämässä tai lisensoidun paikallisen palveluntarjoajan ylläpitämässä matkapuhelinverkossa Matkapuhelinoperaattorin tekemän sopimuksen perusteella. Matkapuhelinoperaattori toimii näiden Toimintojen tietoliikennepalvelujen tarjoajana. Sinun on hyväksyttävä sen matkapuhelinverkkojen käyttöä koskevat ehdot. InControl Touch Pron tapauksessa tämä tarkoittaa verkkooperaattorin ehtoja, jotka hyväksyt rekisteröidessäsi ja aktivoidessasi SIM-kortin, jonka asetat ajoneuvon SIM-korttipaikkaan. Pivi Pron tapauksessa tämä tarkoittaa edellä kohdassa 1 esitettyjä verkko-operaattorin ehtoja.

3. KÄYTTÄJÄTILIT JA TILAUKSET

3.1 Voidaksesi käyttää tiettyjä Toimintoja ja ominaisuuksia, sinun on ensin (a) luotava tili (esimerkiksi InControl-tili tai Touch Pro -navigointitili) ja (b) hankittava voimassaoleva tilaus (tilaus tarkoittaa oikeuttasi käsitellä ja käyttää Toimintoa tietyn ajanjakson ajan).

3.2 Toiminnosta tai ajoneuvon mallista sekä maasta riippuen ensimmäinen tilausjakso saattaa sisältyä ajoneuvon tai lisävarusteen alkuperäiseen ostoon. Toiminnon käytön jatkaminen ensimmäisen tilausjakson jälkeen edellyttää tilauksen uusimista ja
uusimiseen liittyvien maksujen maksamista. Lisätietoja ensimmäisestä tilausjaksosta ja uusimisesta saa valtuutetulta jälleenmyyjältä.

3.3 Olet vastuussa tilisi peruuttamisesta, jos et enää ole ajoneuvon omistaja tai jos et enää käytä sitä (esimerkiksi jos myyt ajoneuvon, vuokrasopimuksesi päättyy tai jos ajoneuvo katoaa tai varastetaan). Sinun on poistettava käyttäjäprofiilisi ja tilisi ajoneuvosta, suljettava tilisi ja poistettava mobiilidata käytöstä ajoneuvon Liitettävyys-asetuksista.

3.4 Sinun vastuullasi on pitää tilisi tiedot täsmällisinä ja ajan tasalla sekä pitää kirjautumistietosi turvassa ja salassa. Ellei kyse ole meidän virheestämme, emme ole vastuussa mistään tilisi tai Toimintojen luvattomasta käytöstä.

3.5 Tilauksesi päättymisen jälkeen voimme poistaa kaikki hallussamme tai hallinnassamme olevat sinuun liittyvät tietueet ja tiedot ilman velvoitteita sinua kohtaan.

4. OHJELMISTOPÄIVITYKSET

4.1 Näissä Ehdoissa ”Ohjelmistopäivitykset” tarkoittavat langattomasti ladattavia InControl Touch Pro- tai Pivi Pro -järjestelmän tai muiden ajoneuvon järjestelmien ohjelmistopäivityksiä, jotka voidaan ladata suoraan ajoneuvoon.

4.2 Jos Ohjelmistopäivitykset on otettu käyttöön, toimitamme ajoneuvoosi ajoittain päivityksiä. Voit hallita Ohjelmistopäivityksiä ja lukea lisätietoja ajoneuvon Ohjelmistopäivitysasetuksissa.

4.3 Huomioithan seuraavat Ohjelmistopäivitysten keskeiset ehdot:

(a) InControl Touch Pro -järjestelmän Ohjelmistopäivitykset lähetetään ajoneuvoon yleensä käyttämällä ajoneuvosi SIM-korttipaikkaan asetettua SIM-korttia tai Wi-Fi-yhteyttä, jos sellainen on saatavilla. Suosittelemme käyttämään sopivaa Wi-Fi-yhteyttä Ohjelmistopäivityksiä ladattaessa. Huomioithan, että SIM-kortin käyttäminen Ohjelmistopäivityksiin kerryttää kuluja SIM-korttisi dataliittymälle. Tietyn tyyppiset Ohjelmistopäivitykset lähetetään ajoneuvosi telematiikkayksikön kautta, jolloin ne eivät aiheuta kuluja SIM-korttisi dataliittymälle;

(b) Pivi Pro -järjestelmän Ohjelmistopäivitykset lähetetään ajoneuvoon yleensä sisäisen SIM-kortin tai Wi-Fi-yhteyden välityksellä, jos sellainen on saatavilla. Suosittelemme käyttämään sopivaa Wi-Fi-yhteyttä Ohjelmistopäivityksiä ladattaessa.

(c) Tietyn tyyppisten Ohjelmistopäivitysten aikana jotkin ajoneuvon toiminnot ja palvelut (esimerkiksi Hätäpuhelu, Optimoitu tiepalvelu, InControl Secure Tracker- tai Secure Tracker Pro -palvelu ja jotkin InControl Remote -sovelluksen toiminnot) voivat olla tilapäisesti poissa käytöstä. Asenna tällaiset Ohjelmistopäivitykset vain silloin, kun sinun ei tarvitse kuljettaa ajoneuvoa ja kun se on pysäköitynä turvallisessa paikassa;

(d) Ohjelmistopäivitykset eivät välttämättä asennu oikein, jos ajoneuvossasi on muita kuin standardoituja ohjelmistoja tai -laitteistoja;

(e) Ohjelmistopäivitykset päällekirjoittavat ajoneuvon nykyisen ohjelmiston. Tämä saattaa vaikuttaa ajoneuvoosi asennettuihin standardeista poikkeaviin kolmansien osapuolten ohjelmistoihin;

(f) Jos päätät olla asentamatta Ohjelmistopäivitystä, ajoneuvosi ei saa sen sisältämiä parannuksia ja ominaisuuksia. Jos olet kieltäytynyt
Ohjelmistopäivityksestä ja muutat mieltäsi, ota yhteyttä valtuutettuun jälleenmyyjään.

(g) Ota yhteyttä valtuutettuun jälleenmyyjään, jos sinulla on Ohjelmistopäivityksiin liittyviä kysymyksiä tai ongelmia.

4.4 Jos sinulla on ajoneuvokantaan kuuluva ajoneuvo, huomioithan, että ajoneuvokannan omistajalla saattaa olla omat ehtonsa, käytäntönsä ja menettelytapansa, jotka voivat vaikuttaa Ohjelmistopäivitysten käyttämiseen. Sinun velvollisuutesi on kysyä
ajoneuvokannan omistajalta Ohjelmistopäivityksien käyttämisestä ajoneuvossa.

5. KOLMANSIEN OSAPUOLTEN SISÄLLÖT JA PALVELUT

5.1 Pivi Prossa ja InControl Touch Prossa on mahdollista käsitellä kolmansien osapuolten sisältöjä ja palveluja ajoneuvon Toimintojen välityksellä (esimerkiksi Live-palvelu InControl Touch Prossa). Olemme valinneet nämä kolmansien osapuolten sisällöt ja asettaneet ne asiakkaidemme saataville.

5.2 Kolmansien osapuolten sisältöjä ja palveluja tarjoavat valitsemamme kolmansien osapuolten palveluntarjoajat. Kolmansien osapuolten sisältöihin ja palveluihin saatetaan soveltaa asiaankuuluvia kolmannen osapuolen palveluntarjoajan ehtoja ja tietosuojalausuntoja (jotka ovat erillisiä näiden ehtojen kanssa). Soveltuvin osin sinun on luettava ja hyväksyttävä ne voidaksesi käsitellä ja käyttää kyseisen kolmannen osapuolen sisältöjä ja palveluja. Esimerkiksi sosiaalisen median toimintojen käyttämiseksi tarvitset oman tilin kyseiseltä sosiaalinen median palveluntarjoajalta, ja sinun täytyy hyväksyä palveluntarjoajan ehdot ja tietosuojakäytännöt.

5.3 Emme vastaa mistään järjestelyistä tai sopimuksista, joita olet tehnyt kolmansien osapuolten sisältöjen ja palvelujen tarjoajien kanssa, ja ryhdyt niihin yksinomaan omalla vastuullasi. Vastaat esimerkiksi kaikista niiden kolmansien osapuolten sovellusten veloituksista, jotka päätät ladata tai tilata.

5.4 Valittavanasi olevat kolmansien osapuolten sisällöt ja palvelut voivat vaihdella aika ajoin. Pidätämme oikeuden muuttaa, keskeyttää ja poistaa mitä tahansa kolmansien osapuolten sisältöjä ja palveluja tai estää pääsyn niihin milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta.

5.5 Aika ajoin saatamme asettaa saataville kolmansien osapuolten sisältöjen ja palvelujen päivityksiä, jotka voit halutessasi ladata ajoneuvoosi. Hyväksymällä päivityksen
lataamisen hyväksyt sen, että päivitys asennetaan ajoneuvoosi ja että kolmansien
osapuolten sisältöihin ja palveluihin saatetaan tehdä muutoksia.

6. TOIMINTOJEN KÄYTTÖ
6.1 Tarjoamme toiminnot vain yksityiseen kotikäyttöön tai ajoneuvoon liittyvään yrityksen sisäiseen käyttöön. Toimintoja saa käyttää vain tarkoitetulla tavalla eikä niitä saa myydä edelleen. Et saa käyttää etkä sallia kenenkään muun käyttää Toimintoja tavalla, joka

(a) on laitonta tai kiellettyä tai jota on rajoitettu maassa, jossa aiot käyttää tai käytät Toimintoja (esimerkiksi jos turvakameran sijaintitietojen käyttö ei ole sallittua);

b) on vaarallinen tai vaarantaa oman turvallisuutesi, matkustajiesi turvallisuuden tai kenen tahansa muun henkilön turvallisuuden;

(c) vahingoittaa ajoneuvoa, tietoja, ohjelmistoa, laitetta, tietokonejärjestelmiä tai verkostoja;

(d) ei ole meidän valtuuttamamme tai joka loukkaa mitä tahansa immateriaalioikeuksia (mukaan lukien kolmansien osapuolten toimittajien
immateriaalioikeuksia).

6.2 Kohdassa 6.1 esitettyjen ehtojen lisäksi et saa käyttää InControl Touch Pro - verkkoselainta

(a) tavalla, joka vahingoittaa, ylikuormittaa, heikentää tai vaarantaa meidän järjestelmiämme tai verkko-operaattorin järjestelmiä tai tietoturvaa, poistaa ne käytöstä tai häiritsee muita verkon käyttäjiä tai voisi tehdä niin, tai

b) tiedostojen jakoon vertaisverkoissa (”P2P”), BitTorrent-verkossa tai välityspalvelinverkossa, roskapostitukseen, sähköpostiviestien tai kaupallisten viestien massapostitukseen ilman vastaanottajan lupaa, minkäänlaisen sähköpostipalvelimen ylläpitoon tai tavalla, johon sisältyy sellaisten palvelujen toimittamista, jotka sallivat pääsyn julkiseen IP- tai Internet-osoitteeseen.

6.3 Sinun vastuullasi on noudattaa kaikkia asiaankuuluvia liikennesääntöjä ja hyvää ajotapaa käyttäessäsi Toimintoja.

6.4 Pyrimme varmistamaan, että Toiminnot ovat käytettävissä ja toimivat oikein, mutta emme voi taata, että Toiminnot (tai mitkään niiden ominaisuuksista) ovat virheettömiä tai jatkuvasti käytettävissä tai että niiden käyttö on sallittua kaikkien maiden paikallisten lakien mukaan. Esimerkiksi InControl Touch Pro -verkkoselainta käytettäessä kaikki sivustot eivät välttämättä näy tai toimi oikein ajoneuvon näytön kautta.

6.5 Toimintojen joidenkin osa-alueiden käytettävyyteen ja toimivuuteen vaikuttavat matkapuhelinverkon kattavuus ja muut tekijät, joihin emme voi vaikuttaa. Esimerkiksi verkkoyhteys ei välttämättä ole käytettävissä syrjäisillä tai suljetuilla alueilla, ja sen käytettävyyteen saattavat vaikuttaa mäet, korkeat rakennukset, tunnelit ja muut esteet tai verkon kapasiteetti. Lisäksi Toiminnot saattavat toisinaan keskeytyä tai ne eivät ole käytettävissä oleellisten huoltotöiden tai muokkausten aikana. Pyrimme kuitenkin aina minimoimaan tästä aiheutuvat käyttökatkokset.

6.6 Emme voi taata, että navigaatiotiedot tai sisällöt (esim. kartat, turvakamerat, nopeusrajoitukset tai liikennetiedot) ovat täsmällisiä, täydellisiä tai ajan tasalla. Ne toimitetaan avuksesi, mutta sinun vastuulla on edelleen noudattaa liikennesääntöjä, liikennemerkit ja nopeusrajoitukset mukaan lukien.

6.7 Pidätämme oikeuden muuttaa, keskeyttää ja poistaa mitä tahansa Toimintoja tai ominaisuuksia ja estää pääsyn niihin milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Tämä voi olla tarpeen esimerkiksi Toiminnot mahdollistavien järjestelmien huoltotöitä varten, turvallisuussyistä, lain vaatimusten takia tai jos emme enää tarjoa tiettyjä Toimintoja tai ominaisuuksia maassasi tai yleisesti asiakkaillemme.

6.8 Sinun velvollisuutesi on poistaa Toimintojen ja ajoneuvon laitteiden mahdollistamissa rajoissa kaikki henkilökohtaiset tiedot, sisällöt ja muut tiedot, joita olet tallentanut ajoneuvoosi, ennen kuin siirrät ajoneuvosi omistusoikeuden tai palautat vuokratun ajoneuvon sen ensisijaiselle omistajalle. Voit esimerkiksi poistaa suosikkisi, selaushistoriasi ja InControl Touch Pro -verkkoselaimen tallentamat evästeet
käyttämällä verkkoselaimen asetuksia.

6.9 Emme vastaa mistään ulkopuolisten tahojen sivustoista, sisällöistä tai tiedoista, joita käytät Internetissä InControl Touch Pro -verkkoselaimella, vaan käytät niitä omalla vastuullasi. Kyseiset sivustot voivat käyttää evästeitä tai vastaavia menetelmiä.
Suosittelemme lukemaan käyttämiesi ulkopuolisten tahojen sivustojen käyttöehdot, tietosuojakäytännöt ja evästekäytännöt varmistaaksesi, että hyväksyt ne.

6.10 Tiettyjen Toimintojen (esimerkiksi InControl Touch Pro -verkkoselaimen) käyttö voi olla rajoitettua ajoneuvon liikkuessa.

6.11 InControl Touch Pron W-Fi-yhteyspiste ei ole käytettävissä kun Hätäpuhelu, Optimoitu tiepalvelu tai InControl Secure Tracker- tai Secure Tracker Pro -palvelu ovat käytössä. Wi-Fi-yhteyspiste voi olla myös poissa käytöstä kolmenkymmenen minuutin ajan hätäpuhelun tai optimoidun tiepalvelun puhelun päättymisestä tai kun aktiivinen InControl Secure Tracker- tai Secure Tracker Pro -palvelun tapaus on avoinna.

7. TIETOJEN KÄYTTÖ JA YKSITYISYYS

7.1 Käytämme henkilötietojasi InControl-palvelun tietosuojakäytännön mukaisesti. Käytäntö on saatavissa seuraavasta verkko-osoitteesta:

https://incontrol.jaguar.com/jaguar-portal-owner-web/about/privacy-policy/FIN tai
https://incontrol.landrover.com/jlr-portal-owner-web/about/privacy-policy/FIN.

8. VASTUUNRAJOITUS

8.1 Jos olet kuluttaja, sinulla on lakiin perustuvia oikeuksia liittyen palveluihin, joiden toteutuksessa ei ole käytetty kohtuullisia taitoja ja huolellisuutta, tai ohjelmistoihin, jotka ovat viallisia tai eivät vastaa niiden kuvausta. Lakiin perustuviin oikeuksiisi liittyviä neuvoja on saatavana paikallisesta kuluttajaneuvonnasta tai yritysneuvontapalvelusta. Mikään näissä Ehdoissa esitetty ei vaikuta näihin lakiperusteisiin oikeuksiin.

8.2 Mikään näissä Ehdoissa esitetty ei rajoita tai poista vastuutamme kuolemantapauksesta tai henkilövahingosta, joka aiheutuu laiminlyönnistämme, petoksesta tai valheellisesta väittämästä, eikä mitään muuta vastuuta, jota ei voida sulkea pois eikä rajoittaa Englannin lain mukaisesti.

8.3 Ellei kohdassa 8.2 ole esitetty muuta tai ellei valmistajan ajoneuvolle myöntämässä voimassaolevassa takuussa ole esitetty muuta, näihin Ehtoihin ja Toimintoihin perustuva kokonaisvastuumme sinulle (joko sopimukseen, vahinkoon [mukaan lukien huolimattomuudesta johtuvaan] tai lakisääteisen velvollisuuden rikkomiseen perustuva) on enintään yhtä suuri kuin niiden maksujen summa, joita olet maksanut meille Toiminnoista.

8.4 Ellei kohdassa 8.2 tai valmistajan ajoneuvolle myöntämässä voimassaolevassa takuussa ole esitetty muuta, emme missään tilanteessa vastaa mistään

(a) ennakoimattomista menetyksistä tai vahingoista. Menetys tai vahinko on ennakoitavissa, jos se oli rikkomuksemme ilmeinen seuraamus tai jos sinä ja me otimme sen huomioon ajoneuvon tai Toiminnot sisältävän lisävarustepaketin ostohetkellä;

(b) liiketoiminnan tappioista, jotka aiheutuvat näiden Ehtojen mukaisesti tai Toimintoihin liittyen (muun muassa liikevoiton tai tulojen menetys, liiketoiminnan menetys, liiketoiminnan keskeytyminen tai liiketoimintatilaisuuden menetys); tai

(c) mistään epäsuorista tai välillisistä menetyksistä.

8.5 Näissä Ehdoissa on esitetty täysimääräisesti Toimintojen tarjoamiseen liittyvät velvollisuutemme ja vastuumme. Näissä Ehdoissa nimenomaisesti mainittujen ehtojen lisäksi ei ole olemassa mitään meitä sitovia nimenomaisia tai oletettuja ehtoja, takuita,
vakuutuksia tai muita määräyksiä. Kaikki Toimintojen toimittamista koskevat ehdot, takuut, vakuutukset ja muut määräykset, joiden voisi muuten olettaa kuuluvan tai jotka voitaisiin sisällyttää näihin Ehtoihin joko asetuksen tai tuomioistuinkäytännön nojalla tai muulla tavoin, suljetaan pois siinä määrin, kuin lainsäädäntö enimmillään sallii.

8.6 Emme ole korvausvelvollisia emmekä vastuussa, jos emme voi toimittaa Toimintoja tai jos Toimintojen käytöllesi aiheutuu mitä tahansa haittaa, jos häiriö johtuu kohtuullisen vaikutusvaltamme ulkopuolella olevasta teosta tai tapahtumasta, mukaan lukien rajoituksetta julkisten tai yksityisten tietoliikenneverkkojen tai internetin vikatilat tai häiriöt.

9. IRTISANOMINEN JA KESKEYTTÄMINEN

9.1 Voit lopettaa Toimintojen käytön milloin tahansa. Voit poistaa datapalvelut käytöstä ajoneuvon Liitettävyysasetuksista. Voit estää tulevat Ohjelmistopäivitykset Ohjelmistopäivitysasetuksista.

9.2 Jos laiminlyöt näiden Ehtojen noudattamisen, me voimme irtisanoa tai keskeyttää tilisi, tilauksesi ja/tai pääsysi Toimintojen ominaisuuksiin ilmoittamatta siitä sinulle etukäteen.

10. MUITA TÄRKEITÄ EHTOJA

10.1 Voimme tehdä muutoksia Toimintoihin ja/tai näihin Ehtoihin aika ajoin seuraavista syistä: muutos Toimintojen toimittajissa, kyseisten toimittajien palveluissa tai käyttöehdoissa, muutos hallinnollisessa sääntelyssä tai lainsäädännössä, Toimintojen parannukset tai muokkaukset ja/tai Toimintoihin liittyvät tietosuojakäytäntöjemme ja tietojen käytön muutokset. Pyrimme aina varmistamaan, etteivät mahdolliset muutokset aiheuta sinulle merkittävää haittaa. Joidenkin muutosten seurauksena et ehkä pysty käyttämään asiaankuuluvia Toimintoja, ennen kuin olet asentanut ohjelmistopäivityksen ja/tai hyväksynyt mahdollisesti sovellettavat uudet käyttöehdot.

10.2 Jos meidän on otettava sinuun yhteyttä, käytämme tililläsi antamiasi yhteystietoja. Jos sinulla ei ole tiliä, käytämme tietoja, jotka annoit ajoneuvon myyneelle valtuutetulle jälleenmyyjälle.

10.3 Et ole minkään meidän ja meille Toimintoja toimittavien tahojen välisen sopimuksen kolmannen osapuolen edunsaaja.

10.4 Me tai meille Toimintoja toimittavat tahot omistamme kaikki Toimintojen immateriaalioikeudet, tai ne on lisensoitu meille tai meille Toimintoja toimittaville tahoille. Toimintojen käyttöoikeudet lisensoidaan (ei myydä) sinulle, eikä sinulla ole mitään niihin kohdistuvia tai liittyviä oikeuksia muuten kuin näiden Ehtojen mukaisesti.

10.5 Voit siirtää näiden Ehtojen alaiset oikeutesi ja velvoitteesi toiselle henkilölle vain, jos annamme siihen kirjallisen suostumuksemme. Voimme siirtää näiden Ehtojen alaiset oikeutemme ja velvoitteemme, mutta siirrolla ei ole vaikutusta näiden Ehtojen alaisiin oikeuksiisi ja velvollisuuksiisi.

10.6 Nämä Ehdot pysyvät voimassa niin kauan kuin käytät Toimintoja.

10.7 Jokainen näiden Ehtojen kohdista on voimassa erikseen. Jos jokin tuomioistuin tai asianomainen viranomainen päättää, että jokin niistä on lainvastainen tai toimeenpanokelvoton, muut kohdat pysyvät täysimääräisesti voimassa.

10.8 Jos emme vaadi sinua suorittamaan jotakin näiden Ehtojen alaista velvoitettasi tai jos emme käytä oikeuksiamme sinua vastaan tai jos viivästymme niiden käyttämisessä, se ei merkitse oikeuksistamme luopumista sinua vastaan, eikä sitä, ettei sinun tarvitse noudattaa kyseisiä velvoitteita. Jos luovumme vaatimuksistamme, jotka kohdistuvat sinun tekemääsi näitä Ehtoja koskevaan sopimusrikkomukseen, teemme niin kirjallisesti. Vaatimuksista luopuminen ei tarkoita, että luovumme myöhemmin tekemiisi rikkomuksiin kohdistuvista vaatimuksista automaattisesti.

10.9 Jos olet kuluttaja, huomaa, että tähän sinun ja meidän väliseen sopimukseen sovelletaan Suomen lakia. Tämä tarkoittaa, että näistä Ehdoista aiheutuvat tai niihin liittyvät kiistat tai vaateet käsitellään Suomen lain mukaisesti. Sinä ja me hyväksymme sen, että Suomen tuomioistuimilla on yksinomainen toimivalta. Sinulla on mahdollisuus nostaa kanne kotipaikkasi tuomioistuimessa tai tehdä ratkaisupyyntö kuluttajariitalautakunnalle (www.kuluttajariita.fi).

10.10 Jos olet yritysasiakas, näihin Ehtoihin, niiden aihepiiriin ja niiden muotoon (sekä mahdollisiin sopimuksenulkoisiin kiistoihin tai vaateisiin) sovelletaan Englannin lakia. Me kumpikin hyväksymme Englannin ja Walesin tuomioistuinten yksinomaisen toimivallan.