LATAUSHYBRIDIN (PHEV) AJOTILAT

LATAUSHYBRIDIN (PHEV) AJOTILAT

LATAUSHYBRIDIN (PHEV) AJOTILA

Tutustu ajontiloihin, joiden avulla voit valita ihanteellisen ajotavan.

HYBRIDITILA

HYBRIDITILA

Vakiona käytössä oleva ajotila käyttää automaattisesti ensisijaisesti sähköenergiaa, paitsi tilanteissa, joissa tarvitset bensiinimoottorin tarjoamaa lisätehoa tai jos latausmahdollisuuksia ei ole käytettävissä.
SÄHKÖINEN AJOTILA (EV)

SÄHKÖINEN AJOTILA (EV)

Manuaalisesti konsolissa sijaitsevasta painikkeesta valittava EV-tila maksimoi sähköenergian käytön ajon aikana. Järjestelmä ottaa polttomoottorin käyttöön vain tilanteissa, joissa tarvitaan huipputehoa.

OPTIMOITUA POLTTOAINETALOUDELLISUUTTA

Ajaessasi oletusajotilassa (hybridi), voit optimoida polttoainetaloudellisuuden tai akun varaustilan käyttämällä jompaa kumpaa kahdesta latauksenhallintatoiminnosta:

SÄÄSTÖTOIMINTO

SÄÄSTÖTOIMINTO

Säästötoiminto valitaan itse ajoneuvon kosketusnäytöllä. Se estää akun lataustilan laskemisen valitsemasi tasolle alapuolelle. Toiminnon avulla voit käyttää hiljaista, päästötöntä ajotapaa matkasi myöhemmässä vaiheessa.
ENNUSTAVA ENERGIANHALLINTA (PEO)

ENNUSTAVA ENERGIANHALLINTA (PEO)

Ajoneuvon ennustava energianhallinta (Predictive Energy Optimisation, PEO) käynnistyy automaattisesti, kun asetat määränpään navigointijärjestelmään. PEO käyttää maantieteellisiä tietoja edessä olevan matkan ennakointiin ja vaihtaa älykkäästi sähkö- ja polttomoottorin välillä koko matkan polttoainetaloudellisuuden maksimoimiseksi. Tämä vähentää myös pakokaasupäästöjä kaupunkialueilla.

LISÄTUKI

KUINKA LATAAMINEN TAPAHTUU

KUINKA LATAAMINEN TAPAHTUU

Ajoneuvosi lataaminen kotona tai seuraavassa määränpäässäsi.
ASETUKSET

ASETUKSET

Ensimmäiset askeleet ajoneuvosi tärkeimpien toimintojen kokonaisvaltaiseen hyödyntämiseen ovat tietoviihdejärjestelmän liittäminen ja älypuhelimen etäkäytön asetuksien tekeminen.