KUMPPANIMME

Innovoimme yhdessä – voitamme tiiminä.
TATA CONSULTANCY SERVICES (TCS)

TATA CONSULTANCY SERVICES (TCS)

TCS on IT-palveluita ja yritysratkaisuja tarjoava organisaatio, joka on toiminut useiden yritysten kumppanina jo yli 50 vuoden ajan. TCS tarjoaa konsultaatiopohjaisen, tietoon perustuvan, integroidun portfolion liiketoiminnan, teknologian ja teknisen suunnittelun tarpeisiin. Tata-konserniin kuuluvalla TCS:llä työskentelee yli 606 000 konsulttia 55 maassa. TCS työskentelee merkityksellisen tulevaisuuden luomiseksi ja hyödyntää innovaatioita kestävän kehityksen saavuttamiseksi. TCS:n kumppanuudessa Jaguar TVS Racing -tiimin kanssa asiantuntemuksemme ja osaamisemme edistävät innovatiivisten ratkaisujen hyödyntämistä tiimin menestyksen saavuttamiseen E-autourheilussa. TCS
WOLFSPEED

WOLFSPEED

Wolfspeed on markkinoiden johtaja piikarbidi- ja GaN-tekniikoiden maailmanlaajuisessa käyttöönotossa. Vapautamme mahdollisuuksien voimaa kovalla työllä, yhteistyöllä ja intohimolla innovaatioihin.

Jaguar TCS Racing on hyödyntänyt Wolfspeedin piikarbiditekniikkaa voimansiirtoinverttereissään tehokkuuden ja suorituskyvyn lisäämiseksi vuodesta 2017 lähtien. Tiimin virallisena Power Semiconductor -kumppanina Wolfspeed ymmärtää paremmin äärimmäisiä raja-olosuhteita, joille tehopuolijohteemme altistuvat, kun niitä käytetään sähköautoissa, ja siirtää kilparadalla saadut oivallukset seuraavan sukupolven Jaguar-ajoneuvoihin.
GKN AUTOMOTIVE

GKN AUTOMOTIVE

GKN Automotive, Jaguar TCS Racing -tallin virallinen eDrive-kumppani on globaali autoteknologian yritys, joka kehittää, valmistaa ja toimittaa voimansiirtojärjestelmiä ja kehittynyttä sähköistä voimalaitetekniikkaa maailmanlaajuisesti 90 prosentille alkuperäisistä laitevalmistajista. Sen voimalaiteohjelmistojen, testauksen ja kelpuutuksen osaaminen on tukenut Jaguar TCR Racing -tiimiä kolmannen sukupolven auton kehittämisessä, ja GKN:n ohjelmistoinsinööri työskentelee osana tiimiä Jaguar TCS Racingin pääkonttorilla. GKN Automotiven yhteistyö Jaguar TCS Racingin kanssa tukee voimalaitetekniikan ja kehittyneen jäähdytyksen myötä ajoneuvojen tehokkuutta, minkä me puolestaan siirrämme kilparadalta maanteille.
DOW

DOW

Jaguar TCS Racingin materiaalitieteen alan kumppani Dow uskoo vankasti urheilun voimaan. Dow tarjoaa ylpeänä sovelluskehittämisen ja teknisen integraation osaamisensa tiimin käyttöön, ja sen lisäksi yli 100 vuoden kokemuksensa kuljetusalalta. Dow auttaa tiimiä seuraavan sukupolven materiaalien kehittämisessä ja integroinnissa, mikä edistää vähähiilisen tulevaisuuden luomista. Yhteistoiminnallisen innovoinnin MobilityScience™-tiimimme työskentelee läheisessä yhteistyössä Jaguar TCS Racingin kanssa sellaisten materiaaliratkaisujen luomiseksi, jotka parantavat kilpa-auton turvallisuutta, tehokkuutta ja kestävyyttä ja vastaavat samalla sähköajoneuvojen kasvavaan kysyntään niin kilparadalla kuin sen ulkopuolellakin.
CASTROL

CASTROL

Suorituskyky on Castorin intohimo, ja yhdessä kumppanuuksiin perustuvan filosofiamme kanssa olemme kyenneet kehittämään tuotteita, jotka ovat siivittäneet meidät lukuisiin teknologisiin voittokulkuihin niin maalla, merellä, ilmassa kuin avaruudessakin. Siirtyminen sähköisiin ajoneuvoihin on inspiroinut meitä kehittämään ja tuomaan markkinoille e-Fluids-voiteluainesarjan, joka on suunniteltu ja testattu sähköajoneuvoja varten. Kumppanuutemme Jaguar TCS Racing Formula E -tiimin kanssa on mahdollistanut e-Fluids-tuotevalikoiman testaamisen kilparadalla ja samalla auttanut meitä saavuttamaan läpimurtoja tulevaisuuden kuljetustekniikkaa varten. It’s more than just oil, it's liquid engineering.
MICRO FOCUS

MICRO FOCUS

Micro Focus on yli 300 tuotteellaan yksi suurimmista yritysohjelmistoja tarjoavista yrityksistä. Se auttaa asiakkaitaan haastavassa tasapainottelussa tämän päivän IT-tarpeiden ja huomisen digitaalisten mahdollisuuksien hyödyntämisen välillä. Näitä ratkaisuja ovat tietoturva, IT-toiminnot, sovellusten toimitus, hallinnointi, modernisointi ja analytiikka, ja yhtiö keskittyy toiminnassaan ympäristön, sosiaalisten kysymyksien ja hallinnon kannalta merkityksellisiin asioihin. Asiakkaat arvostavat Micro Focusin avoimuutta kumppanina. Yhdessä yhteistyökumppanit voivat tehdä päätöksiä, jotka mahdollistavat kilpailukyvyn sekä samanaikaisen toteuttamisen ja muutoksen.
ALPINESTARS

ALPINESTARS

Alpinestars on maailman johtava moottoriurheilun tehokkaiden suojausvälineiden valmistaja, joka on toiminut moottoriurheilun huipulla jo miltei 60 vuoden ajan. Yhtiön kumppanit ovat maailman parhaita kuljettajia ja tiimejä kaikissa sarjoissa: Formula 1, Formula E, WEC ja NASCAR, WRC ja Dakar. Alpinestars on sitoutunut toimittamaan huippulaatuisia, teknisesti kehittyneitä kuljettajan ja tiimin tuotteita, jotka tarjoavat äärimmäistä suorituskykyä, suojausta ja hengittävyyttä. Niitä käyttävät maailman parhaat urheilijat, mukaan lukien Jaguar TCS Racing -tiimin Mitch Evans ja Sam Bird. Yksi tavoite. Yksi visio.
UNCOMMON

UNCOMMON

Olemme luova, ainutlaatuisia tiimiasusteiden ja oheistuotteiden ratkaisuja tarjoava yritys – konsepteista toteutukseen asti. Me ajattelemme jaloillamme ja kartamme keskinkertaisuutta. Arvojemme mukaisesti kohtelemme ihmisiä ja planeettaamme kunnioittavasti, pyrimme kehittymään ihmisinä, vähentämään aiheuttamaamme vaikutusta ja samanaikaisesti tarjoamaan omaperäisiä tuotteita. Suunnittelemme, kehitämme ja toimitamme erottuvia, innovatiivisia oheistuotteita ja tiimiasusteita. Ajattelemme yksilöllisesti ja toimimme päättäväisesti. Verkostomme on maailmanlaajuinen, asiantuntemuksemme on syvä, ja kokemuksemme kestävän muodin tuottajina takaa, että oheistuotteesi näyttävät hyviltä myös silloin, kun ne eivät ole käytössä. Tätä tarkoittaa Uncommon.
AERO

AERO

AERO Sustainable Material Technology mullistaa maaliteollisuuden molekyylistä ylöspäin. AERO on kevyt, erittäin kestävä koristekalvojärjestelmä, jonka tavoitteena on eliminoida perinteisen maalin haitalliset ympäristövaikutukset. AERO kehitettiin ensin ilmailu- ja avaruusteollisuuden tarpeisiin, minkä jälkeen se optimoitiin moottoriurheilussa autosovelluksiin, ja se pystyy saavuttamaan esteettisen arvon, jota ei voida saavuttaa ruiskupistoolilla itsekorjautuvassa, tehokkaassa kalvojärjestelmässä. AERO-tuotteet EIVÄT JUURI PÄÄSTÄ hiilidioksidipäästöjä, EIVÄT TUOTA haihtuvia orgaanisia yhdisteitä, EIVÄT SISÄLLÄ PVC-yhdisteitä EIVÄTKÄ TARVITSE vettä. AERO-tuotteissa on maalien tulevaisuus.

LÖYTÖRETKI JATKUU

JAGUAR I-PACE

JAGUAR I-PACE

Kilparadoilta maanteille: koe kilpa-ajamisen suorituskyvyn tuoma riemu päivittäin Jaguar I‑PACEn ohjaamossa.
KILPA-AJON DNA

KILPA-AJON DNA

Jaguarin suorituskyvyn, teknologian ja suunnittelun maine on taottu maailman haastavimmilla radoilla ja kovimmissa kilpailuissa.
INNOVAATION KILPA-AJO

INNOVAATION KILPA-AJO

Mykistävää muotoilua ja henkeäsalpaavaa suorituskykyä. Katso, kuinka kokemuksemme ABB FIA Formula E -luokan maailmanmestaruussarjasta siirretään maantiehyväksyttyihin sähköajoneuvoihin.
JAGUAR I-PACE

JAGUAR I-PACE

Kilparadoilta maanteille: koe kilpa-ajamisen suorituskyvyn tuoma riemu päivittäin Jaguar I‑PACEn ohjaamossa.
KILPA-AJON DNA

KILPA-AJON DNA

Jaguarin suorituskyvyn, teknologian ja suunnittelun maine on taottu maailman haastavimmilla radoilla ja kovimmissa kilpailuissa.
INNOVAATION KILPA-AJO

INNOVAATION KILPA-AJO

Mykistävää muotoilua ja henkeäsalpaavaa suorituskykyä. Katso, kuinka kokemuksemme ABB FIA Formula E -luokan maailmanmestaruussarjasta siirretään maantiehyväksyttyihin sähköajoneuvoihin.