TIIMITYÖ TEKEE UNELMISTA TOTTA

TIIMITYÖ TEKEE UNELMISTA TOTTA

TATA CONSULTANCY SERVICES

TATA CONSULTANCY SERVICES

TCS in maailman johtava IT-palveluita, konsultointia ja yritysratkaisuja tarjoava organisaatio. Työssämme yhdistyvät tekninen osaaminen ja liiketoimintatieto muutoksen käynnistämiseksi ja tulosten saavuttamiseksi. Missiomme on auttaa asiakkaitamme liiketoimintatavoitteiden saavuttamisessa tarjoamalla innovatiivista luokkansa parasta konsultointia, IT-ratkaisuja ja -palveluja, ja tekemällä yhteistyöstä nautittavaa kanssamme.

Tata Consultancy Services työskentelee merkityksellisen tulevaisuuden luomiseksi ja hyödyntää innovaatioita kestävän kehityksen saavuttamiseksi. Aikomuksenamme on hyödyntää tätä uutta kumppanuuttamme tietoisuuden lisäämiseksi sähköistämisen tärkeydestä, sähköisestä liikkumisesta ja johtamalla kohti kestävää tulevaisuutta.
TCS
GKN

GKN

GKN Automotive on maailmanlaajuisesti johtava autoteollisuuden teknologiayritys ja sähköisten ajojärjestelmien pioneeri, jonka yhteistyökumppaneihin kuuluu 90 prosenttia maailman autonvalmistajista. Olemme ainoa toimittaja, joka keskittyy yksinomaan tavanomaisten voimansiirtojen sekä nelivetoisten ja sähköisten ajojärjestelmien teknologian suunnitteluun, integrointiin ja optimointiin. Viimeisten 20 vuoden aikana olemme kehittäneet johtavia eDrive-järjestelmiä, jotka perustuvat kokemukseemme nelivetojärjestelmistä. GKN Automotiven innovaatiokeskus Abingdonissa on yksi maailman johtavista tulevaisuuden sähköistettyjen ajoneuvojen järjestelmien kehittämiseen keskittyvistä keskuksista.

GKN Automotiven tekninen kumppanuus Jaguar Racingin kanssa alkoi vuonna 2017, ABB FIA Formula E -luokan maailmanmestaruussarjan neljännen kauden alla. Teknologian testaaminen kilpa-ajoradan ääriolosuhteissa on äärimmäisen tärkeää innovaatioiden nopeuttamiseksi ja tietotaidon lisäämiseksi. Kumppanuutemme keskipisteessä on ”tehokkuuden ajaminen”, mikä on yhtä tärkeää Formula E -sarjan kilpailuissa kuin se, kuinka GKN Automotiven tulevaisuuden eDrive-tuotteet erottuvat kilpailijoistaan.

Jaguar Racingin virallinen eDrive-kumppani GKN Automotive työskentelee läheisessä yhteistyössä Jaguar Racingin suunnittelijoiden kanssa suunnittelun, valmistuksen ja ohjelmistokehityksen tiedon soveltamiseksi I-TYPE 5 -ajoneuvoihin. Näyttelemme tärkeää roolia sähköisen voimalaitteen kehittelyssä ja käytämme osaamistamme kehittyneen voimalaitteen jäähdytysteknologian kehittämiseksi sekä vaihtosuuntaajalle että sähkömoottorille järjestelmien parannetun tehokkuuden saavuttamiseksi. GKN Automotiven ohjelmistosuunnittelijat integroidaan myös Jaguar Racingin pääkonttorin henkilöstöön.
GKN
DOW

DOW

Dow on ylpeä voidessaan tukea Jaguar Racing Formula E -tiimiä materiaalitieteen osaamisellaan MobilityScienceTM-alustansa muodossa, joka keskittyy kuljetuksen sovelluskehitykseen ja innovointiin. Työntekijämme arvostavat kumppaniemme ja asiakkaidemme tiimityötä, erilaisia ideoita ja intohimoista innovointia materiaalien luomiseksi, joiden avulla vähähiilinen, mobiili talous on mahdollista – kevyt rakenne, pidempi toimintamatka, parannettu turvallisuus ja vähempi energiankulutus kuuluvat perimmäisiin tavoitteisiimme.

Dowin kuljetusratkaisut sisältävät laajan valikoiman teknologioita, joissa sähköajoneuvojen polyolefiini, polyuretaani, akryyli, erikoiskemikaalit ja piiteknologia näyttelevät suurta roolia. Yhteistyömme Jaguar Racingin kanssa sopii kunnianhimoiseen tavoitteeseemme olla maailman innovatiivisin, asiakaskeskeisin, inklusiivisin ja kestävin materiaalitieteen yritys samalla, kun etsimme uusia yhteistyön muotoja pyrkiessämme kohti uudenlaisia ratkaisuja.
DOW
CASTROL

CASTROL

Castrol kuuluu maailman johtaviin voiteluaineiden valmistajiin, ja sen innovatiivinen historia on inspiroivaa luettavaa. Suorituskyky on intohimomme, ja yhdessä kumppanuuksiin perustuvan filosofiamme kanssa Castrol on kyennyt kehittämään tuotteita, jotka ovat siivittäneet meidät lukuisiin teknologisiin voittokulkuihin niin maalla, merellä, ilmassa kuin avaruudessakin. Siirtyminen sähköisiin ajoneuvoihin on inspiroinut meitä kehittämään ja tuomaan markkinoille e-Fluids-voiteluainesarjan, joka on suunniteltu ja testattu sähköajoneuvoja varten. Castrol hakee jatkuvasti innovatiivisia kumppaneita, joiden kanssa voimme suunnata yhä pidemmälle. Kumppanuutemme Jaguar Racing Formula E -tiimin kanssa on mahdollistanut e-Fluids-tuotevalikoiman testaamisen kilparadalla ja samalla auttanut meitä saavuttamaan läpimurtoja tulevaisuuden kuljetustekniikkaa varten. It’s more than just oil, it's liquid engineering.
CASTROL
MICRO FOCUS

MICRO FOCUS

Micro Focus on yksi suurimmista yritysohjelmistoja tarjoavista yrityksistä. Se toimittaa toimintojen kannalta kriittisen tärkeää tekniikkaa 40 000 asiakkaalle kaikkialla maailmassa. Laajan portfolion ja kehittyneen analytiikan syvän hyödyntämisen avulla yhtiö auttaa asiakkaitaan toimimaan ja muuntumaan kehittyvien markkinaolosuhteiden mukaisesti ja kilpailemaan tehokkaasti digitaalitaloudessa.

Yrityksen yli 300 tuotelinjaa keskittyvät kriittisten tulosten toimittamiseen: sovellusten toimittamisen nopeuttamiseen, IT-muutoksen yksinkertaistamiseen, kyberresilienssin vahvistamiseen ja oikea-aikaisen toiminnan analysoimiseen. Kaikki nämä ovat voittamisen avainelementtejä niin johtokunnan kokouksessa kuin kilparadallakin. Jaguar Racingin teknisenä kumppanina Micro Focus tarjoaa tekniikkaa, joka auttaa tiimiä nopeuttamaan ohjelmiston kehittämistä, sekä ennakoivaa analytiikkaa tiimin suorituskyvyn tehostamiseksi ja katselukokemuksen parantamiseksi.

Toteutamme yhdessä IT-ratkaisuja, jotka kurovat umpeen olemassa olevan ja tulevaisuuden teknologian välistä kuilua ja varmistavat IT-investointien kestävyyden tulevaisuudessa. Micro Focuksen tunnuslause kuuluukin: High Tech, Low Drama.
MICRO FOCUS
ALPINESTARS

ALPINESTARS

Yli viisi vuosikymmentä moottoriurheilun turvallisuuden ja suorituskyvyn edelläkävijänä toiminut Alpinestars juhlii 55-vuotista taivaltaan ammattimaisen moottoriurheilun korkeimmilla tasoilla. Alpinestars on maailman johtava moottoriurheilun jalkine-, asuste- ja suojavarustevalmistaja, jonka katse on suunnattu vankasti tulevaisuuteen.

Sen teknologisen tutkimuksen, muotoilun ja tuotekehityksen saavuttamat jatkuvat innovaatiot kehityksen kärkeä edustavissa tuotantolaitoksissa Yhdysvalloissa ja Euroopassa ovat tehneet siitä maailmanlaajuisen voimatekijän kaikissa moottoriurheilusarjoissa. Sen tuotteiden mukavuus ja hengittävyys ohjaamon äärimmäisen stressaavassa ympäristössä helpottavat kuljettajan rasitusta ja parantavat keskittymistä.

One Goal. One vision.
ALPINESTARS
UNCOMMON

UNCOMMON

Suunnittelemme, kehitämme ja toimitamme erottuvia, innovatiivisia oheistuotteita ja tiimiasusteita, jotka näyttävät upeilta ja joita on mukava käyttää. Maailmanlaajuinen verkostomme, asiantuntemuksemme ja kokemuksemme laajuus takaavat, että olet turvallisissa käsissä. Kestävän muodin kokemuksemme takaa sen, että tuotteemme tuntuvat hyviltä myös silloin, kun ne eivät ole käytössä.
UNCOMMON