JAGUAR ASSISTANCE BY SERVICE - PALVELU
JAGUAR ASSISTANCE BY SERVICE - PALVELU

Tee oikea valinta ja suorita määräaikaishuoltosi Jaguariisi myös takuuajan jälkeen valtuutetussa merkkihuollossa – saat Jaguar Assistance by Service -tiepalvelun käyttöösi veloituksetta yhden vuoden ajaksi.

Jaguar Assistance by Service on kattava apupalvelu yli 3-vuotiaille autoille, joka antaa Jaguarin kuljettajille täydellisen mielenrauhan. Palvelu auttaa autoiluun liittyvissä hätätapauksissa, kuten auton vika- tai onnettomuustapauksissa, ja lievissä ongelmissa, kuten rengasrikoissa.

Jos autosi rikkoutuu ajokelvottomaksi, Jaguar Assistance by Service saapuu paikalle tarkistamaan sen. Jos ongelmaa ei voida korjata tienvarressa, auto kuljetetaan lähimpään valtuutettuun Jaguar-korjaamoon.

Jos valtuutettu Jaguar-korjaamo ei voi korjata autoa saman vuorokauden aikana, olet oikeutettu C-luokan sijaisautoon maksimissaan kolmeksi päiväksi. Vaihtoehtoisesti Jaguar Assistance by Service kattaa:

- maksimissaan 3 vuorokauden yöpymisen keskitasoisessa hotellissa, jos matka on katkennut yli 50 kilometrin päässä kotoa
- linja-auto/juna/taksikulut
- lennon turistiluokassa, jos kotiin on yli 4 tunnin matka

<center>JAGUAR TIEPALVELU</center>

Voit luottaa tiepalvelumme apuun kaikissa tilanteissa missä päin Eurooppaa kuljetkin. Autosi tulee kuitenkin kuulua takuun piiriin.

Jaguar / Land Rover -tiepalvelun aina päivystävä palvelunumero:

Jos tarvitset apua tien päällä ollessasi, soita alla olevaan numeroon

Paikallinen numero: 0800 13 700

Voit myös soittaa painamalla B-Call-painiketta (jos sisältyy varusteisiin) yli 3 sekunnin ajan. Painike sijaitsee kattokonsolin vasemmalla puolella

Soittaessasi meille kysymme Sinulta seuraavat tiedot:

• nimi
• sijainti
• ajoneuvon rekisterinumero tai VIN-numero
• lyhyt selitys tapahtuneesta
• puhelinnumero yhteydenottoa varten.

Yleiset sopimusehdot

Jaguar / Land Rover -tiepalvelu on käytettävissä seuraavissa maissa: Alankomaat, Albania, Belgia, Bosnia ja Hertsegovina, Bulgaria, Espanja, Gibraltar, Irlannin tasavalta, Islanti, Iso-Britannia, Italia, Itävalta, Kosovo, Kreikka, Kroatia, Latvia, Liechtenstein, Liettua, Luxemburg, Makedonia, Moldova, Norja, Portugali, Puola, Ranska, Romania, Ruotsi, Saksa, Serbia, Slovakia, Slovenia, Suomi, Sveitsi, Tanska, Tšekin tasavalta, Turkki, Ukraina, Unkari, Viro.

Rajoituksia sovelletaan joissakin tapauksissa. Katso yksityiskohtaiset tiedot auton käsikirjasta.

EDUT

NOUTO JA HINAUS

HINAUSPALVELU

Jos et voi jatkaa matkaasi ajoneuvon rikkoutumisen tai teknisen vian vuoksi (varoitusvalo palaa) takuun mukaisissa maissa (Yleiset sopimusehdot), Jaguar / Land Rover -palvelu järjestää korjauspalvelun paikan päällä mikäli se on mahdollista.Mikäli ongelman ratkaiseminen puhelimitse ei ole mahdollista, tiepalvelu järjestää ajoneuvosi hinauksen lähimpään tai vaihtoehtoisesti määrättyyn JLR-valtuutettuun korjaamoon diagnoosia/korjausta varten..

Jaguar / Land Rover -palvelu tarjoaa tarvittavaa tukea myös itse aiheutetuissa tilanteissa, kuten akun tyhjentyessä, polttoaineen loppuessa, virheellisen tankkauksen yhteydessä tai avaimen kadotessa.

TOISSIJAISET EDUT

HINAUSPALVELU

Korvaava ajoneuvo
Osana hinauspalveluja Jaguar / Land Rover -palvelu järjestää asiakkaan käyttöön korvaavan ajoneuvon siihen asti, kunnes asiakkaan ajoneuvo on korjattu ja palautettu asiakkaalle.
Huomaa, että korvaavan ajoneuvon saatavuus riippuu paikallisista olosuhteista. Ajoneuvoon sovelletaan kyseisen ajoneuvovuokraamon vuokrausehtoja. Huomaa myös, että korvaavaa ajoneuvoa palautettaessa asiakkaan luottokorttitietoja voidaan kysyä paikallisesta lainsäädännöstä riippuen.

VAIHTOEHDOT
Taksi
Jaguar / Land Rover -palvelu kattaa taksikulut lähimmälle rautatieasemalle/lentoasemalle asiakkaan valinnan mukaan enintään 200 €:oon saakka ALV mukaan lukien.

Junamatka
Enintään 400 €:oon ALV mukaan lukien henkilöä kohti
Matka tapahtuu ensisijaisesti 1. luokassa

Lentomatka
Enintään 700 €:oon ALV mukaan lukien henkilöä kohti
Reittilento turistiluokassa/premium-turistiluokassa

VAIHTOEHDOT
Majoitus
Mikäli ylimääräinen yöpyminen on tarpeen, Jaguar / Land Rover -palvelu kattaa majoituskustannukset kaikkien siihen oikeutettujen henkilöiden osalta kotimaassa yhden yön ajalta 4 tai 5 tähden hotellissa (enintään 300 € yöltä sisältäen aamiaisen, ALV mukaan lukien) ja ulkomailla enintään seitsemän yön ajalta 4 tai 5 tähden hotellissa (enintään 300 € yöltä sisältäen aamiaisen, ALV mukaan lukien).

LISÄPALVELUT

Korjatun ajoneuvon nouto/palauttaminen (koti-/ulkomaa)

Asiakas voi valintansa mukaan noutaa korjatun ajoneuvon tai Jaguar / Land Rover -palvelu järjestää korjatun ajoneuvon kuljetuksen asiakkaan kotipaikkaan tai asiakkaan valitsemaan kohteeseen.

Korjaamattoman ajoneuvon kuljetus (koti-/ulkomaa)
Jaguar / Land Rover -palvelu järjestää asiakkaan korjaamattoman ajoneuvon kuljetuksen JLR-valtuutettuun korjaamoon asiakkaan kotipaikkakunnalla tai asiakkaan valitsemassa kohteessa.

ONNETTOMUUSPALVELU

Jos et voi jatkaa matkaasi onnettomuuden vuoksi takuun mukaisissa maissa (Yleiset sopimusehdot), Jaguar / Land Rover -palvelun järjestämä tiepalvelu järjestää ajoneuvosi hinauspalvelun lähimpään tai vaihtoehtoisesti määrättyyn JLR-valtuutettuun korjaamoon korjausta varten.

Jaguar / Land Rover -palvelu järjestää korvaavan ajoneuvon enintään 4 kalenteripäiväksi sille ajalle, kun valtuutettu korjaamo korjaa ajoneuvon.

VARAA KOEAJO
Tervetuloa kokemaan Jaguar. Varaa oma koeajosi lähimmälle jälleenmyyjälle.
Ohjeet ja manuaalit
Katso ja lataa omistajan käsikirja, manuaalit ja video-ohjeet.
ETSI JÄLLEENMYYJÄ
Löydä lähin Jaguar jälleenmyyjäsi tai valtuutettu huoltopiste.
RAKENNA OMASI
Luo oma Jaguarisi konfiguraattorilla. Hinta- ja varustelusisällössä auttaa lähin jälleenmyyjäsi.