PLATINUM -HUOLTO

Huollata autosi koulutetuilla Jaguar -ammattilaisilla ja säästä huoltokustannuksissa ajoneuvon iän karttuessa.
PLATINUM -HUOLTO

PLATINUM-HUOLTO

Ajamisen tulee olla ongelmatonta ja turvallista, vaikka auto olisikin ollut käytössä jo jonkin aikaa ja valmistajan ajoneuvotakuu on umpeutunut. Anna Jaguarin kouluttaman henkilökunnan huolehtia ajoneuvostasi myös takuuajan jälkeen, jotta autosi pysyy huollettuna ja toimii suunnitellusti. Arvokas auto ansaitsee arvoisensa huolenpidon, mutta sen ei tarvitse tarkoittaa nousevia määräaikaishuollon kustannuksia ajoneuvon iän karttuessa.

PLATINUM-huolto on luotu palvelemaan asiakkaita, joiden Jaguar -ajoneuvon ikä on 4 vuotta tai vanhempi. Suorittamalla PLATINUM-huollon voit tuntea olosi helpottuneeksi ja varmaksi, kun Jaguarin koulutettu henkilökunta on tarkastanut ja huoltanut ajoneuvon ja käyttänyt alkuperäisiä varaosia. Lisäksi Platinum-huollossa pyyhkijänsulkien vaihto tarjoushintaan, samalla alennuksella kuin ajoneuvosi määräaikaishuolto. Voit myös hyödyntää veloituksetonta nouto ja toimituspalvelua 50km etäisyydellä valtuutetusta huoltoliikkeestä.


Mielenrauhan lisäämiseksi palveluntarjoaja aktivoi myös tiepalvelun 12 kuukaudeksi. Näin varmistetaan, että autosi toimitetaan vian sattuessa lähimmälle valtuutetulle huoltopisteelle ja voit jatkaa matkaasi 3 päivän ajan ilmaisella sijaisautojaksolla.

1. NORMAALI AJONEUVOSI HUOLTO-OHJELMAN MUKAINEN MÄÄRÄAIKAISHUOLTO

1. NORMAALI AJONEUVOSI HUOLTO-OHJELMAN MUKAINEN MÄÄRÄAIKAISHUOLTO

2.	Pyyhkijänsulkien vaihto tarjoushintaan

2. Pyyhkijänsulkien vaihto tarjoushintaan

Vaihdata uudet pyyhkijänsulat samalla alennuksella kuin määräaikaishuoltosi.
3. SÄHKÖINEN KUNTOTARKASTUS

3. SÄHKÖINEN KUNTOTARKASTUS

Merkkikohtaisesti koulutettu mekaanikko suorittaa kattavan, noin 20 eri toimenpidettä sisältävän, kuntotarkastuksen. Mikäli auton kunnosta löytyy huomautettavaa, ilmoitamme niistä sähköisen kuntoraportin muodossa, jotta mahdolliset huolenaiheet voidaan korjata välittömästi.
4. TIEPALVELU

4. TIEPALVELU

Epäonnisen teknisen vian sattuessa tiepalvelu kustantaa auton toimittamisen lähimpään valtuutettuun merkkihuoltoon. Jotta matkan jatkuvuus olisi turvattu, palveluun kuuluu myös sijaisauto kolmeksi vuorokaudeksi.

Lisätyöt

Arvokas auto ansaitsee arvoisensa huolenpidon. Kuntoarviossa tehdyt havainnot kirjataan ylös ja mahdolliset lisätyöt kustannusarvioineen tullaan ilmoittamaan toivotulla tavalla.
Lisätyöt

PLATINUM-HUOLLON HINNOITTELU

Arvokas auto ansaitsee arvoisensa huolenpidon, mutta sen ei tarvitse tarkoittaa nousevia määräaikaishuollon kustannuksia ajoneuvon iän karttuessa. Alta näet sen miten määräaikaishuollon hinnoittelu muuttuu ajoneuvon iän mukaisesti. Mitä vanhempi auto, sitä suurempi alennus ajoneuvosi huolto-ohjelman mukaisesta määräaikaishuollon suositellusta vähittäismyyntihinnasta (SVH). Esimerkiksi, 6 vuotta vanhalle autolle tämä alennus on -10%.

AUTON IKÄ
(vuotta)
ALENNUS
MÄÄRÄAIKAISHUOLLON
SVH:STA*
0 0
1 0
2 0
3 0
4 -5%
5 -5%
6 -10%
7 -10%
8 -15%
9 -15%
10 -20%
10+ -20%


* alennus sekä töistä että varaosista

Koulutettujen mekaanikkojen laadukas työ viimeistellään käyttämällä laadukkaita alkuperäisosia. Alkuperäisosien käyttö takaa sen, että osat sopivat autoosi täydellisesti ja niille annetaan myös vuoden mittainen varaosatakuu.
PLATINUM-HUOLLON HINNOITTELU