PERHEEN KATUMAASTURI

PERHEEN KATUMAASTURI

Mikä tekee katumaasturista eli SUV:sta sopivan perheelle? Siinä pitää olla esimerkiksi kahtia taitettava penkki, säilytyslokeroita ja paljon USB-portteja. Sen pitäisi olla myös hauska ajettava kaikille perheenjäsenille. Mutta voiko urheilullinen maasturi olla myös käytännöllinen perheauto? Mielestämme voi! Jaguar F-PACE osoittaa, että perheen katumaasturi voi olla paitsi käytännöllinen, myös tyylikäs ja laadukas. Lue lisää hyvän perheelle sopivan katumaasturin ominaisuuksista ja huomaat, mikä tekee Jaguar F-PACE:sta niin erinomaisen juuri sinulle.

JAGUAR-KATUMAASTURIT PERHEELLE

Jaguarilla on valikoima huippumalleja, jotka sopivat jokaisen perheen tarpeisiin. F-PACE on brittimerkin suurin katumaasturi, ja siinä on muun muassa yksi luokkansa tilavimmista tavaratiloista. Lasten lisäksi, se on myös ihanteellinen lemmikkieläinten kanssa matkustamiseen.

SUURI TAVARATILA ON TÄRKEÄÄ PERHEEN KATUMAASTURISSA

Lastenvaunut, urheiluvälineet, ostokset, matkalaukut ja reput, kori lempileluille – perheen katumaasturissa on oltava suuri tavaratila kaikkiin tarpeisiin. Kapasiteetti ei kuitenkaan ole ainoa asia, jolla on merkitystä. Tärkeää on myös pystyä järjestelemään kuljetustila sopivaksi kulloiseenkin tarkoitukseen. Jaguar F-PACE:n tavaratilan tilavuus on valtava, 650 litraa ja parhaimmillaan jopa 1842 litraa.

Jaguar F-PACE:ssa on perinteisen pakettiauton kaltaisia ratkaisuja. Takaistuimet on jaettu suhteessa 40:20:40 eli istuinkapasiteettia voidaan myös lisätä, jos autossa matkustaa useampia matkustajia. Esimerkiksi vain vasen ja keskimmäinen selkänoja voidaan taittaa alas, jolloin oikealle puolelle jää matkustustilaa. Vedät vain yhdestä tavaratilassa olevasta vivusta, ja valittu selkänoja taittuu itsestään alas.

Perheen katumaasturin tavaratilan ei siis pidä olla suuri vain teoriassa vaan myös käytännössä. F-PACE- katumaasturissa tavaratila on jopa 1255 mm leveä. Kun takaistuimet on taitettu alas, tavaratilan pituus on jopa 1825 mm. Tämä tarkoittaa, että vaikkapa leijalauta, polkupyörä tai 78 tuumainen televisio mahtuvat Jaguarin katumaasturiin täydellisesti.

Jaguar F-PACEsta löytyy myös koukkuja, joihin voit ripustaa ostoskasseja tai kiinnittää kuljetusverkkoja. Sähköisesti avautuva ja sulkeutuva takaluukku on vakiovaruste. Tilaamalla saat F-PACEN myös liikeohjatulla takaluukulla – kätevää silloin, kädet ovat täynnä tavaraa ja sinun täytyy lastata paljon tavaroita.

JAGUAR ON TURVALLINEN KATUMAASTURI PERHEELLE

Turvajärjestelmät ovat kuin suojaava sateenvarjo. Perheajoneuvossa on oltava järjestelmiä, jotka suojaavat ja turvaavat matkustajia mahdollisimman hyvin vaaratilanteilta.

Jaguar F-PACE on hyvä esimerkki kokonaisvaltaisesta lähestymistavasta turvallisuuteen. Autoon saa muun muassa kuolleen kulman avustimen, joka havaitsee peilien näkökentän ulkopuolella olevat ajoneuvot. Perhemaasturissa on myös mukautuva vakionopeudensäädin, joka pitää automaattisesti etäisyyden edellä ajavaan ajoneuvoon.

3D Surround -kamerat ja pysäköintiavustin, joka pysäköi auton kuljettajan puolesta, auttavat välttämään tarpeettomat kolhut. Tärkeä järjestelmä on lapsia ajatteleva takamatkustajien turvallisen poistumisen tunnistin. Pienten lasten suojaa parantaa myös tuttu ISOFIX-kiinnitysjärjestelmä lastenistuimelle. Koska perhemaasturi on farmariautoa korkeampi, istuimen asennus on helppoa – sinun ei tarvitse kumartua istuimen asettamiseksi ja kiinnittämiseksi kiinnityspisteisiin.

PERHEEN KATUMAASTURISSA ON HYVÄ OLLA MUKAVA MATKUSTAMO

Perheauton ei tarvitse olla karu farmari tai tylsä pakettiauto. Työmatkat, ostosreissut, kuljetukset kouluun ja aktiviteetteihin tai retkille vievät suuren osan viikoittaisesta ajastamme. Siksi perheelle sopivan katumaasturin pitäisi olla yhtä mukava ja viihtyisä kuin oma koti.

Jaguar F-PACE -katumaasturi on viimeistelty laadukkailla materiaaleilla. Hienolla nahalla päällystetyt istuimet, luonnonpuuviilut, alumiinielementit kojelaudassa ja konsolissa tai säädettävä sisätilojen valaistus tekevät pitkänkin matkan perhemaasturissa miellyttäväksi kokemukseksi.Kuljettajan istuimen sähköinen säätö muistitoiminnolla on tärkeä ominaisuus, kun autoa käyttää useampi henkilö. Optimaalista ajoasentoa ei tarvitse etsiä joka kerta uudestaan, vaan saat sinun mitoillesi optimoidun asennon käyttöön vain napin painalluksella.

Digiaikana langaton lataus sekä neljä USB-latauspistettä ovat suuri apu ja hyöty – etenkin pitkillä matkoilla. Kanssamatkustajat voivat käyttää huoletta älypuhelinta tai tablettia ilman huolta akun loppumisesta.

KOKO PERHEEN SUV TARJOAA PAKETTIAUTON KÄYTÄNNÖLLISYYTTÄ

Perheen kanssa matkustaminen voi usein yhtä hässäkkää. Mukaan tarvitaan viihdettä, leluja, eväitä ja puuhaa. Jaguar F-PACE -katumaasturin ovissa on reilut taskut, joihin mahtuu hyvin tavaraa. Tämän lisäksi lisätilaa on käsinojan säilytyslokerossa, keskikonsolin alla ja kaksi kuppitelinettä aamukahville. Kiireinen kuljettaja arvostaa Jaguar-katumaasturin käytännöllisyyttä, kun yhtäkkiä tarvitaan iso pakkaus kosteuspyyhkeitä tai kun hansikaslokerosta on haettava "hätänalle".

VETOKOUKKU – HELPPO TAPA TEHDÄ PERHEAUTOSTA KÄYTÄNNÖLLISEMPI

Perheautosta voidaan tehdä entistäkin monipuolisempi asentamalla siihen vetokoukku. Tämän yksinkertaisen ratkaisun avulla voidaan kytkeä perävaunu kuljettamaan asuntovaunua, kuormaa tai vaikka hevosia. Tämä lisää mahdollisuuksia viettää aikaa läheisten kanssa harrastuksissa tai retkeilemässä.

Jaguar F-PACE voi vetää perävaunua, joka painaa jopa 2400 kg (versiosta riippuen). Malli voidaan varustaa sähköisesti sisään vedettävällä vetokoukulla, johon voi myös asentaa polkupyörätelineen. Tässä tapauksessa ajoturvallisuudesta pitää huolta perävaunun vakautusjärjestelmä.

PERHEEN KATUMAASTURIN LISÄVARUSTEET

Hajallaan olevat lelut, mutainen kenkä, tilan puute urheiluvälineille – nämä ongelmat voidaan välttää lisävarusteilla. Perhemaasturiin on hyvä valita saman merkin lisävarusteet, jolloin kaikki varusteet ovat varmasti yhteensopivia ja yhtä laadukkaita. Aktiivisille kuljettajille ja matkustajille taakkateline on lähes lisävaruste. Niihin voidaan asentaa suksiboksi, vesiurheiluvälineiden pidikkeet tai pyörä- tai suksiteline.Vedenpitävät istuinsuojukset, peitteet ja suojavuoret helpottavat sisätilojen pitämistä puhtaana. Istuimen selkänojan taskut auttavat pitämään matkustamon siistinä. Jos kuljetat eläimiä, harkitse lastiväliseinän asentamista tavaratilaan.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

OTWÓRZ

Mitkä ovat perheelle sopivan katumaasturin tärkeimmät ominaisuudet?

Pitääkö perheen katumaasturin olla iso?

Mikä voimansiirto kannattaa valita perheen maasturiin?